2777
2789
عنوان

خانم های باردار خواسته شما از همسرتون توی این دوران چیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 85 پست
مهرانه جون من سر اولی همش خونه مادرم پلاس بودم شوهرم هم راحت خونه مادرش گردش .......عین مجردها همش هم با هم دعوا میکردیم اما این دفعه بش گفتم از اول میریم خونه خودمون همه کارها رو هم تو باید بکنی گفت چشم ولی باور نمیکنم ......عرضه نداره
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
چون هیچوقت نخواستی درگیرش کنی من خودم رو مثال میزنم حتی واکسنهای پسرم رو بدونه همسرم نمیرفتم اگه عقب هم میفتاد مهم نبود ولی میذاشتم خودش بیاد باهم بریم یکی دوبار عقب افتاد ولی وقتی فهمید نمیرم دیگه خودش هماهنگ میکرد یا دکتر رفتنهای خودم رو همینطور
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خواسته هامون رو بنویسم. نمیخواد نقدش کنیم ماجرا رو. هر خواسته ای لایک بیشتر داشت تو صفحه اول اضافه میشه که مردها نخوان کلی صفحه بخونن قابل توجه مهرانه جون که ما به فکر مردها هستیم.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
میتونه گلی جون تواناییهای مردها خیلی زیاده مطمئن باش که میتونه حداقل فایده ای که این کار شما داره اینه که میفهمه چقدر این کارا سخته و شما چقدر زحمت میکشی
میدونی اول تجربه نداشتم اما الان دارم الکی شبا بلند شید بگید کمرم بمال پاشید بگید حتما باید با من دکتر بیای سونو بیای حداقل چن بار ببرینش ...من از جلوی ده تا داروخونه رد میشم ولی نمیخرم میدم خودش بخره ...باید درگیرش کرد هی هوس کنید ....بگید اینوبگیر ...حداقل چند بار این کار بکنید
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
اینجوری هردو باهم این دوران رو میگذرونید اگه سختی هم باشه برای هردوتون هست اگه کمبودی هم باشه برای هردوتونه کی گفته من سختی بکشم و اون راحت باشه ؟؟ کی گفته من بی خوابی بکشم و اون تا صبح خرخر کنه کی گفته من کی گفته من ویار و بد حالی بکشم و غذا درست کنم اون با خیال راحت بخوره بایدتوی همه چیز شریک باشیم
گلی جان الکی الکی یعنی چی؟ خوب یعنی چی هی بهش بگم بیا . این کار رو نکن. این کار رو بکن. نمیفهمم مردها مگه بیشعورن. مثلا معلومه من به همسرم بگم روز زن برام فلان چیز رو بخر میخره ولی مهم اینه خودش بفهمه و اون روز کادو بخره. مهم اینه یه پرس و جو از همکارها و دوستاش که پدر شدن بکنه و بپرسه با زن باردارتون چه کار کردین.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی