2777
2789
مشکل دیگم اینه که من قراره مهریه بگیرم  و گفته اگه مهریه بگیری تا اخر عمرت طلاقت نمیدم و تا ا ...

نه مهریه نگیر 

البته اگر نامه های متعدد پزشکی قانونی داری میتونی شکایت برای طلاق بکنی این کارو بکن

اگر نه که مهریه رو بیخیال شو طلاقتو بگیر

پول چه ارزشی داره چندسال عمر و اعصابت داغون بشه 

آخرشم مجبوری بعد چندسال همون مهریه رو ببخشی تا طلاقت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه میخوای باهاش صحبت کن ویکبار دیگه فرصت بده ولی بچه دارنشو چون این آدم داغونت می‌کنه مرد هیز ...

من همین الانشم تبدیل به این ادم شدم

دو هزار کیلومتر از خونوادم دورم و سه ماهه ندیدمشون

خودش هر روز میره دور دور 

ولی من از اول عید تا الان یه بعد از ظهر برده بیرون

نه مهریه نگیر  البته اگر نامه های متعدد پزشکی قانونی داری میتونی شکایت برای طلاق بکنی این کارو ...

اره خو مشکل من همینه 

اخه پشتوانه مالی ندارم

درس نخوندم 

شغل ندارم

بچه روستام و روستا هیچ شغلی نیست

باید برم بی پول بشینم گوشه خونه تا وقتی یه زن مرده بچه دار بیاد بگیرم

دوسال بعد یعنی وقتی پسره زن داشت هنوز واسطه میفرستاد؟؟؟؟

اره 

نمیدونستن 

فکر کردن الکی گفتن نامزد کرده 

آخه پسره هیچ مشکلی نداشت آقاست خوش‌قیافه 

چند روز باهم در ارتباط بودن رابطه جنسی نداشتن دستشون بهم نخورده بود حتی 

همراه خواهرشوهر رفتن مسافرت ک نکنه باهم خوب بشن ک حسی نداشتند 

بعد عید ک برگشتن مثلا اردیبهشت اینا مهریه گذاشته اجرا و حق حبس گرفته چون دختر بود

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
اره خو مشکل من همینه  اخه پشتوانه مالی ندارم درس نخوندم  شغل ندارم بچه روستام و روستا ...

عزیزم الان چطور میخواد مهریه بده کامل میده بهت ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
ن قسط بندی میشه ماهی چهار تومن از حقوقش بهم میرسه اما تا اخر عمر دیگه حق ازدواج ندارم و پیش مامانم ب ...

به نظرت فرصت بدی خوب نمیشه ٫؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩