2777
2789

یکی از اقوام ما خانومش تو عقد بدون دلیل مهریه گذاشت اجرا ک زهر چشم بگیره 

ولی خراب کرد دوسال تو دادگاه رفتن و اومدن و دختره خیلی اذیت کرده بلاخره جدا شدن دختره روز آخر با گریه امضا کرده درحالی ک دوسال چرزومده بود و اثرش ب سنگ خورده بود 

شوهرشو از دست داد و شش ماه بعد واسطه فرستاد ک رجوع کنه 

ک پسره نامزد کرده بود و فقط میخواست سر ب تنش نباشه. 

دو سال بعد هم واسطه فرستادن ک بشه در حالی ک پسره الان بچه هم داره 

و دختره هنوز مجرده و سنشم بالا بود ازدواج کرده بود 

بی فکری و غرور الکی زندگی بر فنا می‌ره بدون علت مهریه بذارم اجرا چون رییس باشه چون پسر غلام حلقه ب گوش بشه حالا خونه باباش نشسته حسرت الکی 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه دلیل هم بگین لطفا  بشدت بلاتکلیفم میدونم که جدا باید بشم ولی نمیدونم چرا میترسم

مشروب و سیگار و مواد و ... اصلا راجبش شک نکن طلاق بگیر تازه دست بزنم داره 

توی سه ماه اینجور زجر کشیدی 

یه موقع بچه دار شی دستت میمونه زیر ساطورش دیگه میشه نقطه ضعفت 

اصلااااا شک‌نکن جدا شو

مشکل دیگم اینه که من قراره مهریه بگیرم  و گفته اگه مهریه بگیری تا اخر عمرت طلاقت نمیدم و تا ا ...

داره میترسونتت وقتی اموالش توقیف کردی بخاطراینکه ی مقدارشوببخشی مجبورمیشه طلاقت بده

مشکل دیگم اینه که من قراره مهریه بگیرم  و گفته اگه مهریه بگیری تا اخر عمرت طلاقت نمیدم و تا ا ...

جوونی تو تباه نکن با این آدم 

اگه باهاش بمونی یعنی راضی به زجر کشیدن هستی هیچ چیز ارزش آرامش رو نداره برای خودت ارزش قائل شو

چرا

چون شوهرت هزارتا مشکل داره

مشروب می خوره

خیانت می کنه

دست بزن داره

بد دهنه

مگه احمقی تو این زندگی بمونی هر روز حرص بخوری فردا روز رگای قلبت بگیره ایست قلبی کنی بیماری اعصاب بگیری بالاخره باید باهاش بچه بیاری یکی دیگه رو هم دیوونه کنی بعد چندسال به این برسی که باید با بچه تو سن بالا طلاق بگیری اونم بخاطر بچه اذیتت کنه خیلی از موقعیت ها و بهترین سن جونی تو از دست بدی.

میشه دلیل هم بگین لطفا  بشدت بلاتکلیفم میدونم که جدا باید بشم ولی نمیدونم چرا میترسم

عزیزم اگه میخوای باهاش صحبت کن ویکبار دیگه فرصت بده ولی بچه دارنشو چون این آدم داغونت می‌کنه مرد هیز زنشو زنده به گور می‌کنه کم کم عشق و احساست رو می‌کشه بعد میشی یه زن افسرده بی اعتماد که دوست داری تنها باشی از ترس اینکه شوهرت تو جمع به کسی نگاه نکنه یا نظر نداشته باشه خودتو مجبور می‌کنی به تنهایی واگه بچه بیاد باید بسوزی وبسازی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
داره میترسونتت وقتی اموالش توقیف کردی بخاطراینکه ی مقدارشوببخشی مجبورمیشه طلاقت بده

اموالی نداره اما ارتشیه و حقوق ۱۲ تومنه

میگه بعد شش ناه عدم تمکین میگیرم و میرم زن میگیرم و مهریه ات میشه یک چهارم حقوقم 

اصلا فک میکنم قسط وامه.

خیلی کصافته شوهرم