2777
2789
عنوان

خون در مدفوع ناگهانی و بدون درد

78 بازدید | 14 پست

سلام خواهش میکنم ازتون جواب بدید

مامان من الان نزدیک به یه هفته اس خون داخل مدفوعش دیده  هیچ دردی نداره نه درد شکم نه استفراغ هیچی فقط مدفوعش خونیه امروزم رفته دکتر آزمایش داده آزمايش خون و آزمایش مدفوع هم گفته بگیره ک مامانم میگ استرس گفتم یبوست گرفتم دسشوییم نمیاد خیلی حالم بده استرس گرفتم ک خدای نکرده چیزی بدی نباشه و اینکه مامان من از بچه گی مدفوعش اسهالی بود و مشکلی نداشته داخل گوگل هم سرچ میکنم حال خیلی بده میشه هزار جور امراض وحشتناک و سرطان میاره منم انقد حالم بده خیلی استرس دارم جواب آزمایش مامانم شنبه میاد من تا شنبه دیونه میشم از استرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که خیره.خون به چه صورت بود؟

دو سه روز اول خون روشن بوده بعد از چند روز یکم تیره تر شد نه زیاد و رنگ مدفوعش همون رنگ قبله تعقیر رنگ نداده مامانم اسهال بود بعد معلوم نمیشد ک روی مدفوعه یا داخل مدفوعه

اگه خون قرمزه احتمالا شقاق یا بواسیر داره،

خوب شقاق یا بواسیر مگ درد نداره مامانم میگ یکمی سوزش دارم ناحیه ی مقعد نه زیاد ولی میگن شقاق و بواسیر درد ناحیه مقعد داره 

خوب شقاق یا بواسیر مگ درد نداره مامانم میگ یکمی سوزش دارم ناحیه ی مقعد نه زیاد ولی میگن شقاق و بواسی ...

شاید کم باشه، نگران نباش ایشالله چیز مهمی نیست، نزار استرس داشته باشه بگو پرسیدم گفتن چیز مهمی نیست، من مادرم همیشه اینطوری میشه اوایل ما می ترسیدیم تا دکتر گفت شقاقه