2777
2789
عنوان

دو فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 99 پست
خیلی از اموزشهایی که ما لازم میبینیم واقعا برای بچه الزام نداره.. بچه مهمتره کهدمهارت زندگی رو بلد ب ...

چرا لازم نیست قبول ندارم من دوست دارم دخترم تا ۱۸ سالکیش یه سری مهارتها داسته باشه که باید براش خرج کرد اکر بخوام روپای خودش بایسته باید کمکش کنم با مدرسه دولتی و هیچی و اینا چیزی یاد نمیگیره 

فقط مسائل مالی نیست ... زنی که گربه و سگ میاره ، قطعا در خودش نمی بینه مسئولیت فرزند بر عهده بگیره ...

بله کاملا درسته.ولی شما نمیتونی یه پدر و مادر بدون عیب پیدا کنی.اولین مرحله  برا بچه دار شدن آمادگی روحی و عاطفی والدین و همچنین مهم تر از همه چیز اینکه دونفر واقعا باهم سازگاری داشته باشن نه اینکه بچه را بیارن وسط جنگ و دعواشون یا خدایی نکرده طلاق و برااون بچه تازه معضل فکری و روحی ایجاد کنن

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاش داریم تا تلاش! نمیشه از صفر شروع کرد والدین باید زمینه ساز اون تلاش باشن باید پله اولش رو فراه ...

درست میگی من میگم الان باید خرج بچم کنم مهارت یاد بگیره یه سرمایه ای باشه بهش بدم از صفر چی میشه بچه خواهر برادر جه گلی به سرش میزنن

چرا لازم نیست قبول ندارم من دوست دارم دخترم تا ۱۸ سالکیش یه سری مهارتها داسته باشه که باید براش خرج ...

عزیزم خودم و خیلی از اطرافیانم در مدرسه دولتی درس خوندیم و واقعا اگر تعریف از خود نباشه هم به مدارج عالی رسیدیم هم خداروشکر زندگی های خوبی داریم. چرا فکر میکنید کسب مهارت فقط لازمه ش پول و امکاناته... اون بچه ای که برای کسب مهارت این میزان هزینه براش بشه دیگه تو ناملایمات دووم نمیاره

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
عزیزم خودم و خیلی از اطرافیانم در مدرسه دولتی درس خوندیم و واقعا هگر تعریف از خود نباشه هم به مدارج ...

عزیز من تو نال دوره قبل بودی الان برو دولتی ببین چه خبره کلا انوزش پرورش ول کن برو کلاسا رو ببین دلت میاد دولتی بزاری چیزی اصلا بهش یاد میدن 

واااا.مگه ما میگیم بچتو ولش کن تو طبیعت؟اگه همه میخواستن مثل شما فکر کنن الان به دایناسورها پیوسته ب ...

به دایناسورها پیوستن چه اشکالی داره مگه

اونا با اون ابهتشون منقرض شدن

بشر چی داره که نباید منقرض شه.

از جهتی پس خودتم داری میگی تامینش کنیم بعد بذاریم رو پای خودشم وایسه

خب از کجا بیاریم تامینش کنیم وقتی حتی خودمون هم تامین نشدیم!!!

{ خانم هستم }
عزیز من تو نال دوره قبل بودی الان برو دولتی ببین چه خبره کلا انوزش پرورش ول کن برو کلاسا رو ببین دلت ...

هنوزم مدارس دولتی خوب داریما... بسته به محل زندگیه

هرچند در کل شرایط  مدارس خیلی خوب نیست

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
عزیزم خودم و خیلی از اطرافیانم در مدرسه دولتی درس خوندیم و واقعا اگر تعریف از خود نباشه هم به مدارج ...

اتفاقا اگر بچه من در ناملایمات زبان بدونه موسیقی بدونه بیجاره نمیشه هم اطلاعاتشو از منبع اصلی به دست میاره هم یه متبع درامدی داره از همینا 

آره پسره منم پنج سالشه از من خیلی اجتماعیتره😅😅😅

ربطی به تک فرزندی نداره منم پسرمو اجتماعی وکاملا مستقل باراوردم وبنا به ایده ای که برا تربیتش دارم همه چیزو دراختیارش نمیذارم ولی یه جاهایی نمتونی بچتو سرخورده کنی دوس داره کمتر کسی نباشه مادر وپدرم دوس ندارن بچشون له له بزنه برا وسیله واسباب بازی دیگران به نطرم بتونیم کیفیت زندگی بچهامونو بالا ببریم بهتره تا کمیت بچها روبالا ببریم بعد توکیفیت زندگیشون بمونیم

اتفاقا اگر بچه من در ناملایمات زبان بدونه موسیقی بدونه بیجاره نمیشه هم اطلاعاتشو از منبع اصلی به دست ...

الان اسمی از زبان دانستن و ندانستن شد؟؟؟ چرا خودتون تحلیل میکنید خودتون جواب میدید؟

درست میگی من میگم الان باید خرج بچم کنم مهارت یاد بگیره یه سرمایه ای باشه بهش بدم از صفر چی میشه بچه ...

دقیقا بدون سرمایه اولیه ادم هیچی نمیشه

نمیتونیم بگیم چون از بین ده میلیارد نفر ۵ نفرشون از صفر شروع کردن و موفق هم شدن پس بچه منم موفق میشه!

بهتره اکثریت رو درنظر بگیریم

باید سرمایه اولیه باشه تا ادم بتونه پیشرفت کنه

وگرنه شما کارمند بشی هرماه به حقوقت اصلا دست هم نزنی ۱۰۰ سالم زنده بمونی همشو جمع کنی بازم پول یه خونه نمیشه!

{ خانم هستم }
هنوزم مدارس دولتی خوب داریما... بسته به محل زندگیه هرچند در کل شرایط  مدارس خیلی خوب نیست

خوب خودت داری میگی در کل خوب نیست نه نداریم من خیلی گشتم تو مناطق بالا بدتره چون همه بچه سرایدار و افغان ها تو دولتی ها هستن بعد توقع ندارین که بچمو با بچه سرایدار خونم بفرستم مدرسه قبول کن هزینه میخواد بچه واقعا و زیادم هست

بحث فرزند آوری یه بحث مفصل.حتی اختلاف سنی بین فرزندان.حتی اختلاف سنی بیش از ۶سال خودش تک فرزندی محسوب میشه.یعنی در واقع دوتا تک فرزند بزرگ کردند.

فقط نیاز به مطالعه و تحقیق داره.من الان خودمم بکشم نمیتونم کسی را قانع کنم که بچه بیاره.بابا خودتون چار تا کتاب تربیتی بخونید میفهمید همبازی داشتن از خون بچه(خواهر و برادر)یکی از نیاز های مهم بچه اس که باید تامین بشه

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
2810