2777
2789
عنوان

دو فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 99 پست
عزیزم خودم و خیلی از اطرافیانم در مدرسه دولتی درس خوندیم و واقعا اگر تعریف از خود نباشه هم به مدارج ...

زمان خیلی متفاوت شده عزززم الان مثل قبلا نیست خیلی مدارس دولتی دیگه مثل 10سال پیش درس نمیدن همه رومیندازن رودوش پدر ومادر ویا کلاس خصوصی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به تک فرزندی نداره منم پسرمو اجتماعی وکاملا مستقل باراوردم وبنا به ایده ای که برا تربیتش دارم ه ...

بله اینم نظر درستیه ...من خودمم با اینکه فقط یکیه اما هرچی بخوادو براش تهیه نمیکنم،،،اما برای آموزش خوب و به جا دوس دارم هر هزینه ای کنم . که اونم هزینه ها سر به فلک گزاشته

بله اینم نظر درستیه ...من خودمم با اینکه فقط یکیه اما هرچی بخوادو براش تهیه نمیکنم،،،اما برای آموزش ...

خوب ببین میتونی دومی رو هم همینقدر خرج کنی؟

اگر دوتا بشن از حق اولی نمیزنی به دومی برسی 

ببین خواهر برادر چه گلی زدن به سرمون

بله اینم نظر درستیه ...من خودمم با اینکه فقط یکیه اما هرچی بخوادو براش تهیه نمیکنم،،،اما برای آموزش ...

هزینه مهد الان شده ماهانه 500هزارتومن که جزء نیازاساسیه بعدمدرسه زمانی که بزرگ شد ببین من نظرم اینه کسی که بچه بیاره باید کیفیت زندگیشو تامین کنه درحدبه جاش بعدتوفکربعدی بره

بحث فرزند آوری یه بحث مفصل.حتی اختلاف سنی بین فرزندان.حتی اختلاف سنی بیش از ۶سال خودش تک فرزندی محسو ...

کتابو خوندم که این نظرو دارم دیگه😐 اما کسی رو راهنمایی نمیکنم  چون جای بقیه نیستم

به دایناسورها پیوستن چه اشکالی داره مگه اونا با اون ابهتشون منقرض شدن بشر چی داره که نباید منقرض ش ...

چرا مغالطه میکنی؟!!کاملا مشخصه بدون مطالعه دارید صحبت میکنید.اتفاقا بهتون پیشنهاد میکنم بااین طرز فکر بچه نیارید بهتره یه بچه لوس و وابسته که همه نیازاش را والدینش باید تامین کنند تربیت میکنید

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
مشکلی نداشتی؟ من دوبار سزارین شدم از سومی میترسم

زایمانم وی بک بود

با اون دو سزارین نابود بودم..

پیگیر طبیعی شدم

دکترم خیلی کمک کرد

خیلی امیدواری میداد و میگفت میتونم از پسش بر بیام

در کل از طبیعی بیشتر راضی بودم

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!