2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000379 بازدید | 25337 پست
مرسی گلم ....خدا کنه هنوز رزرو نکرده باشه بگم همون پارما ....یعنی خیلی بده ...عکساشو که تو بوکیتگ دی ...

ببینیند دوست عزیز نظرات کاملا متفاوت و سلیقه ای هست. اما در مورد هتل من کلا سختگیرم .تمیزی هتل دنج بودن هتل رفتار خدمه ، بودنش تو یه منطقه خوب شیک و امن ، اینکه هر قشر آدمی داخلش نباشن تا صبح موقع خوردن صبحانه یا حتی استفاده از آسانسور صحنه های ناشایست نبینم و خیلی چیزای دیگه برام مهمه حتی اگه بخوام دو ساعت تو اون هتل باشم. ستاره های هتل برام مهم نیست چه بسا هستن هتل های سه ستاره ای که تمام این معیارا رو داشته باشن. در هر حال معیار آدما با هم فرق میکنه و این یه چیز کاملا طبیعیه. مثلا من به هیچ وجه کشتی ایرانی با موسیقی رو به دوستان توصیه نمیکنم به خاطر رفتارهای خیلی زننده بعضی از هموطنامون . حالا ممکنه بعضی از دوستان برن و راضی باشن خوب اینم سلیقه ای هست. یا بازارهای روزانه که واقعا ارزش رفتن و وقت گذاشتن برای خرید رو نداره ممکنه برای عکاسی و دیدن زندگی روزمره ترکها خوب باشه ولی برای خرید اصلا . خوب باز اینم سلیقه ای هست .حالا هر کدوم رو که رزرو کردین بعد از سفرتون بیاین و تجربه هاتونو در اختیارمون بزارین ما هم خوشحال میشیم. مهم اصل سفر هست که سعی کنید ازش لذت ببرین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینیند دوست عزیز نظرات کاملا متفاوت و سلیقه ای هست. اما در مورد هتل من کلا سختگیرم .تمیزی هتل دنج ب ...

ممنونم آروشا جان ..راستش منم خیلی ادم سخت پسندی هستم ...کلا حاضرم سفر نرم تا اینکه بخوام با شرایط بددبرم ...این سری هم اینقدرطول کشید و من به شوهرم فشارراوردم واسه رفتن (شوهرم مهندس عمرانه و الان دو تا ساختمون دستشه باید زودتر تحویل بده)دیگه خسته شدم ...گفتم فقط بریم دیگه هتلشم زیاد مهم نیست😂مامانمم شاغله پرستاره بایددمرخصی بگیره ...واسه اولین بار دارم بچه هامووپیشش میزارم به امید مامانم و پرستارشون و دوستام ..کلی استرس گرفتم از حالا

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
عزیزم من همین دو هفته پیش ترکیه بودم . هتل گلدن ایج . خیلی عالی بود . صبحانه مفصل . تازه اتاقی که دا ...

موقعیتش چطورربود؟به میدون تکسیم و خیابان استقلال نزدیکه؟

سلام دوستان چرا کسی در مورد هتلهای آکسارای صحبت نمیکنه آخه ما میخایم هتلهای منطقه آکسارای و بگیریم یه دونه ۴ ستاره خوبش رو اگه میشه معرفی کنید ممنون میشم من تموم صفحات قبل رو خوندم اما در مورد هتلهای آکسارای چیزی نبود😣😣😣😣😣😣

موقعیتش چطورربود؟به میدون تکسیم و خیابان استقلال نزدیکه؟

موقعیتش خوب بود . تنها با چند دقیقه پیاده روی به میدون تکسیم میرسی. .  که راحت میتونی  هم به اتوبوس . مترو سووارشی . حتی اونجا ماشین هایی هست که بهش دولموش یا همون ون  خودمون که کمی گوچیکه سوار بشی. من که راصی بودم

سلام من ٩ ابان ميخوام برم استانبول بيشتر قصد خريد و البته گشت هم دارم هتل خوب الان چي در نظرتون هست

برو از آژانس یه قیمت بگیر ببین چی بهت معرفی می کنن بعد بیا اینجا تا دوستان بهت کمک کنن بهترین شو انتخاب کنی

سلام دوستان چرا کسی در مورد هتلهای آکسارای صحبت نمیکنه آخه ما میخایم هتلهای منطقه آکسارای و بگیریم ی ...

خانمي آخه آکساراي منطقه زياد جالبي نيست. درسته که به مترو و تراموا خيلي نزديک هست و براي رفتن به استانبول فروم و الويوم و کاله سنتر و چندجاي ديگه بايد از اونجا رد شد ولي خب محيط جالبي نداره مخصوصاً از ساعت 10 شب به بعد.ولي منطقه‌اي مثل تقسيم تا 2 شب هم که در خيابون باشي احساس ناامني نمي‌کني. البته اينم بگم من تا حالا چيز بدي نشنيدم ولي خب يک حس هست که چون اونجا يک جورايي منطقه مهاجر نشين هست و پر از سياهپوست و ... بهتره از 10 شب به بعد تردد نکنيد. درمورد هتل هم من چندوقت پيش تعريف هتل آلفا را شنيده بودم که 3 ستاره هست و در اون منطقه.

دوستان سلام، روزتون به خیر، من قصد سفر به استانبول دارم ولی هدف اصلیم خرید، اطف میکنین بگین بهترین ...

بهترين زمان براي فصل سرد يک هفته قبل از ژانويه هست که تخفيف‌هاي خوبي دارند. البته من نرفتم دوستان چندجا توي اين تاپيک گفتن. من ماه رمضان دو بار رفتم که اون‌موقع هم تخفيف زياد بود.

آروشا جان  من از صحبتهاتون فهمیدم شما خیلی واردین میشه چندتا هتلی که خودتون ازش راضی بودین رو ...

دوست عزیز  اینکه تا چه قیمتی میخواین هزینه کنید و توی کدوم منطقه باشین خیلی مهمه استانبول هتل های خوب زیاد داره. رادیسون بلو شیشلی- سی وی کی بسفروس - سویس هتل- رناتا هتل - هتل های هیلتون - لاساگرادا  اینا هتل های لوکس و گرونین و عالی وهتل های خوب دیگه مثل تایتانیک تکسیم - میدتون- آوانتگارد اسکوئر- نیپون- رامادا تکسیم- مانسول لامارتین - اینا هم هتل های خوبین. اگه بازم قیمت مناسب تر بخواین هستن هتل های خیلی کوچیک و بسیار تمیز با قیمت مناسب

سلام.آروشا جان به نظرت ما داریم میریم با خودمون چمدون ببریم . سایز متوسط از این دسته دارا . ما گفتیم چمدون خودش 5-6 کیلو هست الکی بارمون کم میشه . چون میخایم زیاد خرید کنیم . به نظرتون از همون جا میشه ساک های وزن پایین خرید . یعنی پاره میشه تو هواپیما ؟

توی کابین میشه همراهمون ساک ببریم 

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

بچه ها امروز کسی استانبول هست . یه وضعیت آب و هوا دیدم زده بارونی امروزو . میخام ببینم واقعا امروز اونجا بارونیه ؟ اگه واقعا بارونی پس ما که هفته بعد داریم میریم دو روز اول فقط آفتابی بعدش کلا بارونیه 

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
2810