2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست

دوستان قبل از اینکه هتلتون رو بگیرین اینجا سوال بپرسین تا عزیزانی که اطلاعات دارن راهنماییتون کنن. بعذ از اینکه تورتون رو رزرو کردین عملا فایده ای نداره . چون اگه هتلتون خوب هم نباشه فقط ذهنتون بهم میریزه و کاری از دستتون بر نمیاد

سلام دوستان من اولین باره میخام برم استانبول میشه یه هتل خوب معرفی کنید محدودیت قیمت هم ندارم ممنونم ...

تا دلتون بخواد هتل خوب تو استانبول هست. اینکه چه منطقه ای میخواین باشین و معیاراتون از هتل خوب چیه اینا همه نظرات شخصیه. یه چند تا قیمت بگیرین اینجا معرفی کنید دوستان راهنمایی اتون میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام، روزتون به خیر،

من قصد سفر به استانبول دارم ولی هدف اصلیم خرید، اطف میکنین بگین بهترین زمان خرید در زمستان یا پاییز چه زمانی؟؟

چند جایی خوندم 20 آذر تا 5 بهمن ، و نیمه بهمن به بعد، لطفا راهنمایی کنین اگه میدونین. ممنونم

من یکی از دخترخاله هام سه چهار بار رفته استانبول . میگه اطراف تکسیم چهار ستاره و پنج ستاره  همه در یک سطح هستند . ما که هتل نمی مونیم. 

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

سلام دوستان ما ماه آینده قراره بریم استانبول برا بار اولمه که استانبول میریم میخام هتل تو منطقه آکسارای بگیریم چون بیشتر برا خرید میریم راهنمایی کنید برا هتل و بازارهای ارزان

دوستان قبل از اینکه هتلتون رو بگیرین اینجا سوال بپرسین تا عزیزانی که اطلاعات دارن راهنماییتون کنن. ب ...

آروشا جان ممنونم از پاسخ گوییتون من با توجه به جمیع شرایط قیمت و اینکه چون بچه هام رو نمی برم واسه اولین بار نمی تونم ازشون دور بمونم خ یه روز از تایم سفرم رو کم کردم و با توجه به تحقیقات هتل پارما رو انتخاب کردم با پرواز ترکیش صبح به شب 5 روز و 4شب ...اما عصری که شوهرم رفت آژانس واسه تحویل مدارک بهش گفت گلدن ایج تخفیف داره و تاریخ رو از 15 تغییر داد به 17 ابان ....الان هتل گلدن ایج با پرواز ترکیش میشه 1540000و پارما میشه 1700000...چون شب بود و امروز یکشنبه کاراموند واسه فردا صبح ....الان به نظرت تفاوت قیمت واسه دو نفر میشه 300 ارزش داره که به جای پارما برم گلدن ایج ؟...کلا گلدن ایج چجور هتلیه ؟

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
آروشا جان ممنونم از پاسخ گوییتون من با توجه به جمیع شرایط قیمت و اینکه چون بچه هام رو نمی برم واسه ا ...

اگه من باشم بازم پارما رو انتخاب میکنم قطعا گلدن ایج هیچ وقت جزو انتخاب های من نخواهد بود

سلام میشه لطفا بگید این تور و از کدوم آژانس گرفتید ؟

سلام از آژانس الفبای سفر ایرانیان که سایت هم داره تو نت من تلفنی گرفتم قیمتش هم واقعا مناسبه من که خیلی راضی بودم 

تو اینترنت قیمتهاشو ببین

هتل هم خیلی خیلی عالی و تمیز بود فقط تا میدون تکسیم باید با مترو بری یعنی یه ذره دوره از مرکز شهر

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
آروشا جان ممنونم از پاسخ گوییتون من با توجه به جمیع شرایط قیمت و اینکه چون بچه هام رو نمی برم واسه ا ...

خیلی ارزش داره من که هیچ کدوم نمیشناسم ولی اصلا هتل نیستی که مهم باشه واست البته برای من صبحانه هم مهم نیست با 300 تومن دو تا شلوار لی colins  میتونی بگیری    

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
خیلی ارزش داره من که هیچ کدوم نمیشناسم ولی اصلا هتل نیستی که مهم باشه واست البته برای من صبحانه هم م ...

وای چقددخندیدم 😂😂😂😂😂منم عشقم خریده ...البته من کلا همه لباسای بچه هامو نتی می خرم از سایت ...دیگه الان می خوام حضوری برم 😆بیشتر خریدامو هم از همینجا انتخاب کردم

اگه من باشم بازم پارما رو انتخاب میکنم قطعا گلدن ایج هیچ وقت جزو انتخاب های من نخواهد بود

مرسی گلم ....خدا کنه هنوز رزرو نکرده باشه بگم همون پارما ....یعنی خیلی بده ...عکساشو که تو بوکیتگ دیشب دیدم زیادم بددنبود

مرسی گلم ....خدا کنه هنوز رزرو نکرده باشه بگم همون پارما ....یعنی خیلی بده ...عکساشو که تو بوکیتگ دی ...

عزیزم من همین دو هفته پیش ترکیه بودم . هتل گلدن ایج . خیلی عالی بود . صبحانه مفصل . تازه اتاقی که داده بودن سوییت بود . یعنی عالی .نور کافی . تمیز و مرتب . هم تو خوابش تلویزیون بود . هم تو نشیمنش. شک نکن همون گلدن ایج رو رزرو کنین

دوستان لطف میکنین جواب من رو هم بدین؟

اگه لطف کنید وقت بزارین و چند صفحه ای از پیج رو بخونین می بینید دوستان بارها درباره این موضوع حرف زدن. استانبول شهریه که همیشه می تونین خرید خوبی داشته باشین. غیر از جشنواره خرید که اواخر خرداد یا تیر هست و هر سال تایمش اعلام میشه بهترین آف مال ژانویه هست تقریبا اواسط آذر و دی. البته اونموقع هم اکثر لباسها زمستونی هست

2810