2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000379 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز کدوم تور کشتی رو برم؟ که هم خوش بگذره شب و هم قیمتش مناسب باشه . از کجا بلیط تهیه کنم ؟ ...

عزيزم هم ميتوني باليدرتون هماهنگكني كه حدودا بين ٨٠ دلار تا ١٠٠ دلار ميگيرن هم ميتوني خودت بري اسكله كاباتاش وبا مسولكشتي صحبت كني  كه تو تابستون نفري ٣٠ دلاربود الان شايد ارزونتر باشه با شام ميان وعده ميوه ونوشيدني وترانسفر برگشت به هتل واز ساعت نزديك ٩ تا ١٢:٣٠ با ديجي ايراني و رقصنده عربي واسپانيايي وچيزاي ديگه كه توصفحه هاي قبل توضيح دادم حتما برو خيلي خوش ميگزره

دوستان اولویوم بهتره یا کاله سنتر؟

اکواربوم فلوریا یا آکواریوم فروم؟ قیمتهاشون باهم فرق دا ره؟

اکواریوم فلوریا شبیه سازی جنگل های امازون داره اما خییلی دوره

شما باشین کزوم می رین؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

سلام به همگی. من و همسرم هم میخایم ده روز دیگه بریم . به نظرتون دلار ارزون میشه ؟ هتل کناک چهار ستاره ست به نظرتون خوبه ؟ چه هتل و چه پروازی بهتره ؟ آخه ما شمال هستیم . اصلا نمی دونم با پرواز چه ساعتی بریم ؟ 

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام به همگی. من و همسرم هم میخایم ده روز دیگه بریم . به نظرتون دلار ارزون میشه ؟ هتل کناک چهار ستار ...

هتل نزديك تكسيم بگير چون ازلحاظ رفت وامد هم به اتوبوس هم به مترو هم به ماشيناي خطي شون نزديكي وهم به خ استقلال، زياد م توقيدوبند ٤ و٥ ستاره بودنش نباش چون اصلا هتل نيستي من انقدر اصرار داشتم هتلمون استخر داشته باشه اصلا يكبارم نرفتم پروازتو رفت صبح بگير برگشت وشب  پرواز تابان هواپيماهاش كوچيكه پرواز اسمان هم ساعتش خوب نيست ساعت١١:٣٠ شبه يعني روز اول هتل برات حساب شده ولي تواونجا نبودي قشم اير وماهان بهتره 

اي بابا هيچكس نبود؟! 😔😔😔

هوا که عالیه، ولي تخفیفی وجود نداره،من جواهر، آک مرکز،هیستوریا،فروم استانبول،رو رفتم ایرانیان فقط از ال سی و دیفکتو خرید میکنن چون قیمتهاش بهتره،اکسارای ولاله  ای رفتم  ولی همه کلی فروشی هستن و  جنساشونم به دلار میفروشن که اصلا ارزش نداره،چهارشنبه بازار هم که جنساشون داغون اصلا نرید، الویوم هم مسیر بسیار دور که قیمتهای ال سی با مراکز دیگه هیچ فرقی نمیکردم.

سلام دوستان خواهشا بگین 

کارت موزه استانبول که در عرض ۷۲ ساعت چند جا رو میشه باهاش رفت قیمتش هم ۸۵ لیر هست. شامل چه جاهایی میشه. بعدم هر کس باید یکی بخره. یعنی با یه کارت نمیشه دو نفر برن یه جا؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
2810