2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000384 بازدید | 25337 پست
با سلام خدمت تمام دوستان جان.من شهریور می خوام برم استانبول ولی نمی دونم شنبه بازار و جمعه بار و سه ...

سلام من چهارشنبه بازار سال 89 رفتم خیلی خوب بود خیلی ارزون بود تو فاتح 

این چند جا را این زیر نوشتم هم بخون خوبه اونجا همه جارو با مترو و تراموا برو نقشه مترو و تراموا را دانلود کن رو گوشی یا پرینت بگیر میدونی دیگه چیکار کنی 

البته اگر هتل نزدیک مترو بگیری که کارت خیلی راحت تره چون من همیشه خودم روبروی درب مترو میگیرم 

شنبه بازار ، درست کنار ایستگاه متروی

چهارشنبه بازار فاتح استانبول،‌ در نزدیکی ایستگاه تراموای فاتح

دسترسی به جمعه بازار فیندیک‌زاده استانبول هم خیلی راحت است. در ایستگاه تراموای چاپا پیاده شوید و تنها چند متر قدم بزنید تا به جمعه‌بازار برسید. تنوع پوشاک و کیف و کفش‌های مرغوب ترکی در جمعه بازار فوق‌العاده است.

زرگترین بازار سنتی استانبول با دو‌ تا سه هزار تا فروشنده، بساطی و دست‌فروش که توی بخش آسیایی شهر واقع شده و در ۷ خیابان اصلی و ۱۷ خیابان فرعی منطقه، از صبح زود تا ۹ شب بر پاست. بسیاری از اهالی استانبول، مایحتاج خود از انواع خوراکی تا پوشاک و لوازم خانگی را از اینجا تهیه می‌کنند. اجناس این بازار با قیمت‌های مناسبی فروخته می‌شوند که معمولا در جاهای دیگر پیدا نمی‌کنید. از سلطان‌احمد یابا تاکسی می‌توانید به اینجا برسید.

اینم نقشه کامل 

http://www.metro.istanbul/media/84442/a__haritas__07.04.2017.jpg

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و دوستانی که تجربه دارن می خواستم بدونم قیمت توری که مثلا یک میلیون هفتصد هست تو مهر کمتر میشه و اگه ...

کلا هفته دوم مهر به بعد یه کم ارزان تر میشه چون مدارس باز میشه و هوا خنک تر میشه 

مهر هوا  عالیه خرید لباس پائیز و زمستون خیلی خوبه البته اواخر مهر جنسهای جدید هم میاد 

من 22 مهر به 27 مهر را چک کردم برای خودم هتل 4 ستاره گرند اوزتانیک خیلی خوبه میدان تکسیم که جزء پرفروش ها هست اتاق دو نفره میشه نفری 1740 تومان با صبحانه البته تعداد شب ها رو کم کنی قیمت کمتر میشه با پرواز ماهان 

میتونی با پرواز های معمولی و هتل های معمولی تر 3 و 4 ستاره قیمت کمتر پیدا کنی 

یه هتل 4 ستاره که امتیاز خوبی داره تو خیابان استقلال هم هست الان تخفیف زده من چک کردم واسه همون تاریخی که تو مهر ماه گفتم میشه نفری 1470تومان با صبحانه

سلام دوستان. من همیشه قبل از سفرهام کامنتهای این سایت رو میخوندم که خیلی کمکم میکرد. ...

توی خیابون ویلا برو سازمان ميراث جهانگردی و فرهنگي قراردادت هم ببر با خودت ازشون شکایت کن خیلی پیگیر کارت هستن اونجا

من یک هتل برای سه نفر به مدت دو هفته از 11 تا 22 سپتامبر می خوام با قیمت نهایت دو میلیون خواهش می کن ...

3 نفری که هستین بچه هم هست یا 3 نفر بزرگسال ؟

این مسئله مهمه رو قیمت تاثیر میذاره 

و اینکه برات مهم کدوم منطقه باشه 

من تو سایت booking برات چک کردم هتل 4 ستاره خیلی گرون تر از مبلغی که خواستی در میاد 

این هتل 3 ستاره .thebeyogluhouse را من مهر سال 94 فکر کنم رفتم سوئیت گرفتیم سوئیت ها پشت ورودی درب هتل هست و آسانسور نداشت و به لحاظ تمیزی و بزرگ بودن و آشپزخانه کامل و میزغذاخوری تو آشپزخانه خیلی خوب بود صبحانه هاش اصلا خوب نبود ولی چون آشپزخانه داشت من از سوپر مارکت خرید میکردم خودمون صبحانه آماده میکردیم بعضی روزها هم بیرون بودم صبحانه 

این هتل توی یکی از کوچه های استقلال هست و تو کوچه هتل هم کلی بار و کافه هست

من یک هتل برای سه نفر به مدت دو هفته از 11 تا 22 سپتامبر می خوام با قیمت نهایت دو میلیون خواهش می کن ...

البته اگر اتاق بخوای داره و از ورودی درب اصلی هست و آسانسور هم داره ولی دیگه امکانات سوئیت را نداره

سلام ممنون از پاسخگوییتون  سوالم درمورد پروازهای ایرانی به استانبول هست  کدوم پرواز خوب ...

عزیزم من با پرواز ترکیش و اطلس جت رفتم هر دو خوب بودن 

ولی برای پروازهای ایرانی معراج و قشم ایر خوبه 

ولی با آسمان و آتا و ... اصلا نرو خیلی افتضاحه من سال 89 تو برگشت به تهران 17 ساعت تو فرودگاه اتاتورک بودم هیچکس اهمیت نمیداد که چرا پرواز ما اینقدر تاخیر داره 

آژانس امیدان پرواز نمایندگی رسمی پرواز های معراج هست من شنیدم خوبه اینم تلفنش و آدرسش 

تهران - ضلع جنوب غربی فلکه دوم صادقیه - ابتدای محمد علی جناح - کوچه مصطفوی دهزوئی - مرکز خرید سامان - پلاک 4 - طبقه همکف 02144002020

سوال دومم اینه که  لطفا یه هتل تمیز و قیمت مناسب نزدیک میدون تقسیم بهم معرفی کنید اگه تجربه دا ...

من هتل هایی تکسیم را که خودم تجربه دارم و میدونم خوبه اسم هاشو برات میذارم 

Avantgarde Hotel Taksim-      -Richmond Istanbul -    Grand oztanik

Lares Park Hotel - اینا 4 ستاره تکسیم هستن 

3 ستاره هم thebeyogluhouse تو خیابان استقلال خوبه 

5 ستاره هم من فقط تو شیشلی رفتم 

ramada plaza city centre روبروی درب مترو هست خیلی خوبه 

و عید هم این هتل 5 ستاره را رفتم hotel mercure bomonti

اینم خوب بود با مترو 6 دقیقه فاصله داشت تو خیابونش هم کلی سوپرمارکت و کافه بود 

2810