2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000387 بازدید | 25337 پست
سلام میخواستم به دوستان برای انتخاب اژانس هواپیمایی هشدار بدم یکی از افتضاح ترین اژانس های هواپیمایی ...

اقای مهرگان ممنونم میشم اگربنده روهم راهنمایی بفرمایید

هتل والی کوناک در منطقه تکسیم چطورهست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.

من همیشه قبل از سفرهام کامنتهای این سایت رو میخوندم که خیلی کمکم میکرد.

خرداد۹۶ با همسرم رفتیم استانبول که یه تجربیاتی نه چندان خوب برام حادث شد که بهتر دیدم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید به سفرهای بعدی کسی کمک کنه.

ما اواخر اردیبهشت نفری دو میلیون و چهارصد واسه پنج شب هتل چهار ستاره و پرواز تابان به آژانس مسافرتی سیران گشت واقع در خیابان تخت طاووس پرداخت کردیم به امید سفری متفاوت با سفرهای قبلی. 

جالب توجه اینکه دوستمون و همسرش دو روز بعد از ما با نفری یک میلیون و چهارصد هتل چهارستاره با پرواز ترکیش گرفتند. 

در برگه قرارداد ما ذکر شده بود ترانسفر فرودگاهی و یک گشت شهری همراه با نهار بصورت رایگان انجام خواهد شد. وقتی از خانم مسوول ثبت نام ما در شرکت سیران پرسیدم اگر به مشکلی با سرویس دهی در ترکیه برخوردم چه اقدامی انجام دهم گفتند به شماره شرکت پی ام بده و ما رسیدگی می کنیم.

چشمتون روز بد نبینه؛ هنگام ورود به فرودگاه کسی که اسمش رو بعنوان تور لیدر به ما داده بودند گفت شرکت اسمی از شما وارد نکرده و بعد از ۳ ساعت معطلی در فرودگاه و کلی این در اون در زدن تور لیدر یکی از گروههای دیگر مارا به هتل رساند. یکساعت بعد یک تور دیگر به امید انکه گشت یا بلیط کشتی از او خریداری کنیم ساعت دو و نیم شب به لابی هتل ما امد و گفت من تور لیدر شما هستم اگر قصد خریدن گشت دارید با من هماهنگ کنید.

روزهای بعد ما خودمون با دوستامون بیرون می رفتیم و می گشتیم و هیچ بلیطی از اینها نخریدیم. تا اینکه طبق ساعتی که شب قبل از پرواز بازگشت با تور لیدر هماهنگ کرده بودیم از ۶ ساعت قبل از پرواز (آژانسهای استانبول معمولا میگویند ۵ ساعت قبل در لابی هتل باشید ولی ما یکساعت هم زودتر حاضر شدیم تا تکرار ترانسفر ورود رخ ندهد)در لابی هتل منتظر بودیم ولی همه آژانسها دنبال مسافرانشان آمدند بغیر از ما. سرانجام بعد از دوساعت زنگ زدنهای مختلف منجمله تلفن کارگزار شرکت پردیس تراول  که نماینده سیران در استانبول است و بعنوان پاسخگوی ۲۴ ساعته در برگه نام برده شده بود به ما گفتند مشکل ناهماهنگی از شرکت سیران گشت تهران بوده است و شما نباید با ما دعوا کنید و الان بعنوان یک ایرانی به هموطن خودم که در اینجا به مشکل برخورده میگم خودتون با اتوبوس یا تاکسی برید که از هواپیما جا نمونید وگرنه هیچکس مسوولیت از دست دادن پرواز و هزینه اقامتتان در هتل را نخواهد پذیرفت.

سرانجام ما خودمان با اتوبوس به فرودگاه رفتیم چون تاکسی حدود صد هزار تومان هزینه داشت.

علیرغم پی ام های مکرری که به شرکت فرستادم و بعدا فهمیدم همه آنها به دستشان رسیده ولی کسی آنها را نخوانده است هیچ جوابی  برای من ارسال نشد. موقع برگشت با مسولین شرکت مکررا صحبت کردم ولی طی ماه اول فقط می گفتن فلانی که رییسه نیست و فلان خانم مرخصی است ولی بالاخره چند روز قبل آب پاکی روی دستم ریختند و گفتند: خدمات رایگان لطف ما به شما بوده و شما نمی توانید بگویید چرا انجام نداده ایم چون ترانسفر فرودگاهی وظیفه ما نیست. حتی اگر شما نمیخواستید از کشتی و گشت استفاده کنید باید یک بلیط از تور لیدرها میخریدید تا آنها هم موقع ترانسفر دنبال شما بیایند چون وقتی شما پول را به ما می دهید ما فقط به کارگزار استانبول و آنهم مبلغ ناچیزی می دهیم یعنی تور لیدرها چشمشان دنبال بلیطهایی است که از آنها میخرید.

داستان من در اینجا پایان می یابد ولی چند نکته:

- اگر کسی می داند طرح شکایت به کدام مرجع بازرسی می تواند این شرکت را تنبیه کند من را راهنمایی کنید تا مانع از تکرار اینچنین وقایعی گردیم

-بنظرم بهترست حتی الامکان تور ارزان تهیه کنید و مابقی پول را هنگام نیاز در سفر به عنوان کرایه تاکسی یا انعام به تور لیدرها هزینه کنید. بدین ترتیب افراد وظایفشان را انجام میدهند و شما لذت کافی از سفر خود خواهید برد. در غیر اینصورت بدلیل کمبود نظارت آژانسهای بی مسولیت وقتی پول را بگیرند دیگر اسم شما را هم نمیشناسندو شما خودتان می مانید و احساس زایل شدن حقتان.

در خاتمه به دوستای خوبم میگم کل سفر علیرغم تمام این مشکلات به ما خوش گذشت و باز هم برنامه ریزی مسافرت داریم. البته این سری با یک آژانس مسافرتی معتبر.  

به امید سفرهای خوب واسه همه دوستان

برای خود من جالبه که تو تیرماه امسال این دومین کامنت شکایت از آژانس سیران گشت تو این سایته.

مرسی aasara که در تاریخ هفت تیرماه کامنت گذاشتی شاید اینجوری دوستامون گیر این آژانس نیفتن. 

سلام میخواستم به دوستان برای انتخاب اژانس هواپیمایی هشدار بدم یکی از افتضاح ترین اژانس های هواپیمایی ...

سارا من میخوام تو سایتهای دیگه هم در مورد افتضاحی سیران گشت اطلاع رسانی بکنم . اگر راهی پیدا کردی بهم خبر بده پیگیری کنم. تقریبا پنج میلیون از ما پول گرفته.

بنظرتون اپلیکیشن توریست اپ خوبه؟؟کاربرد داره؟؟اخه ترکی بلد نیستم

اصلا نیاز نیست ترکی بلد باشی.

ایرانی اونجا خیلی زیاده. تو هر جایی که میری بعیده چند نفر هموطن نبینی.

ازطرف دیگه خود مغازه دارها هم فارسی رو بهتر از انگلیسی میفهمن.نگران نباش.

سلام  عزیزم  من  استانبول  زندکی  میکنم

سلام عزیزم 

من قصد دارم بیام استانبول زندگی کنم 

کدوم منطقه میشه راحت زندگی کرد خیلی هم دور نباشه امکانات داشته باشه 

با چقدر میشه خونه خرید 

خونه بخریم به نام میشه ؟؟؟؟؟؟

هزینه زندگیه چه جوریه شما چند وقته رفتی راضی هستی

یه سوال برای خانم ها اونجا چه شغلی مناسبه 

میشه راهنمائیم کنید

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام دوستان چندتا سوال داشتم ۱.۱۵ تا ۲۵ تیرماه برم استانبول بهتر یا هفته سوم شهریور؟؟ ۲.چند تا مرا ...

سلام عزیزم 

شهریور هوا عالیه شک نکن من 7 بار رفتم تو فصل های مختلف 

لباس زیر همه برندی هست ولی من خودم از penti همیشه خرید میکنیم 

سرویس چینی از کاراجا بخر عالیه خیلی خاص 

البته تو مرکز خرید جواهر هم لوازم خونه زیاده 

بعدشم میدی بسته بندی میکنن میتونی بیاری مشکلی نداره فقط چککن اضافه بار نخوری

دوستانی که رفتن ترکیه میشه بگید تو فرودگاه چه برندهایی برای وسلیل ارایشی هست؟؟بهداشتی برای مو هم دار ...

همه برندی های خاص مثل دیور کلینیک و ... را داره همه چی خوب هست اونجا 

البته خوب که نه عالی هست

2810