2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000387 بازدید | 25337 پست

سلام من دو روزه از استانبول برگشتم هوا خدا رو شكر خيلي خوب بود حتي شبا سرد ميشد جواهير - فروم استانبول - استقلال- مركز خريد ويالند رفتم كه اخري واقعاً عالي بود 

پارك ويالند و جزيره بيوك ادا و پلاژ تو جزيره رفتيم كه پارك ويالند عالي بود

قبلاً هتل لارس پارك و گلدن ايج رفته بودم ايندفعه رفتم اوانتگارد كه نسبت به اون دو تا اگر بخوام مقايسه كنم اونا خيلي بهتر بود قيمتها نسبت به ايران خيلي خوب بود ولي در كل نسبت به پارسال فستيوال خريد بيشتر بود همه جا حراج بود اهان پل بغاز هم رفتيم و غذا خورديم اونم خوب بود

اميدوارم به همه خوش بگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دو روزه از استانبول برگشتم هوا خدا رو شكر خيلي خوب بود حتي شبا سرد ميشد جواهير - فروم استانب ...

عزيزم يعني هوا سرد ميشد؟؟

لباس گرم هم برداريم ؟ من يه بچه ي سه ساله دارم 

سرد كه نبود ولي اون چند روز خنك بود من دخترم ١٠ سالشه چون چيزي نبرده بودم شال منو ميپيچيد دورش چن نفر رو هم ديدم كه از همونجا ژاكت نازك هريده بودن براي بچه هاي كوچولوشون تنش كرده بودن البته دوستم يك هفته قبل ما اونجا بود ميگفت گرم بود ولي شما ي ژاكت نازك همراه داشته باشيد حتماً

سلام 

آقای مهر گان   دوستان گرامی

من میخوام از یازده سپتامبر تا 22 سپتامبر برم استانبول میشه خواهش کنم یه هتل برای سه نفر خودم مادرم و پدرم که در حد قابل قبولی باشه و با هزینه نهایت 1600 تا 2 میلیون تومان برای کل این دوازده روز باشه معرفی کنید.فقط من چون فرصتم کمه خواهش میکنم اگر امکان پذیره سریع تر کمکم کنید.مرسی

برند ارایشی بهداشتی اوجینز رو تا حالا تو استانبول دیدید؟؟،اطلاع دارید کجا میتونی این برند پیدا کنم؟؟

همه برند های خوب اونجا هست 

میتونی از فری شاپ خوب خرید کنی 

ولی فری شاپ موقع رسیدن یعنی قسمت خروج از فرودگاه به نظر من لوازم آرایش کامل تری داره 

مثل دیور و کلینیک و لانکوم و...

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
دوستان در مورد هتل Vi palase اطلاعات داريد؟؟ هتل خوبيه؟؟

عزیزم من برات سرچ کردم اسم این هتل را پیدا نکردم مطمئنی درست نوشتی اسم هتل را 

یه دونه اسم شبیه این هست که هتل 3 ستاره هست 

به نظر من اگر با خانم تنها یا خانواده میخواد بره بهتره هتل 3 ستاره نگیره مخصوصا شب ها دم هتل موقعیت خوبی نداره

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

و دوستانی که تجربه دارن می خواستم بدونم قیمت توری که مثلا یک میلیون هفتصد هست تو مهر کمتر میشه و اگه کمتر میشه تقریبا چند درصد.خیلی ممنونم که پاسخگو سوالات بنده هستید

2810