2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
پانی جان من شنیدم سه شنبه ها حراجه اونجا یعنی الان خوب نیست؟

سه شنبه ها حراجه ولی باید صبح زود بری زنبیل بذاری شاید یه چیزی گیرت بیاد وسط جمعیت 

راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ووووووی اینقد؟    

ها همینقدر ، حتی دیده شده سر یه شلوار کار به کتک کاری رسیده

تو که تاحالا زیر مجسمه آتاتورک منتظر موندی ، یه کم دیگه هم صبر کن سه شنبه بشه بعد برو خودت ببین

فقط اگه گلشنی رو دیدی لطفا ازش بپرس پیاده از تاوشان تپه تا جاده توزلا چقدر راهه ؟

راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
ها همینقدر ، حتی دیده شده سر یه شلوار کار به کتک کاری رسیده تو که تاحالا زیر مجسمه آتاتورک منتظر مو ...

الان تو راهن ایشون ؟ من نشستم همینجا به کبوترا آب و دونه میدم

ار آرزوهامون جدا موندیم / تو خاطرات گذشته جا موندیم ...

سلام دوستان - پیشاپیش عیدتون مبارک 

میشه لطفا بفرمایید بلیط ورودی کاخها و موزه ها و ... در پایان هفته گرون تر هست یا نه ؟؟و اینکه اخر هفته ترکیه هم شنبه یکشنبه محسوب میشه ؟؟؟ یا پنجشنبه جمعه ؟/

ممنون

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....
سلام دوستان - پیشاپیش عیدتون مبارک  میشه لطفا بفرمایید بلیط ورودی کاخها و موزه ها و ... در پای ...

من هفته دیگه عازم استانبولم این خبرو خوندم ترسیدم، دوستان یعنی تاکسی هاشون امنه یا نه؟ استرس گرفتم😟😟

سلام میخواستم به دوستان برای انتخاب اژانس هواپیمایی هشدار بدم یکی از افتضاح ترین اژانس های هواپیمایی اژانس سیران گشت هست کارمندان این اژانس با دادن قیمت مناسب به شما بیعانه میگیرن بعد بت بهانه های مختلف از جمله پرواز گرون شده و این هتل پر هتل دیگه براتون انتخاب کردیم و ... سر خود بدون اینکه به شما اطلاع بدن یه تور با قیمت خیلی بیشتر از اون چیزی که با شما توافق کردن براتون میگیرن وقتی هم که بگید نمیخواهید میگن غیر قابل کنسلیه چند وقته درگیر پولیم که این اژانس با کلاهبردای از من گرفته لطفا در انتخاب اژانس دقت کنید تا گیر آژانس هایی مثل سیران گشت نیوفتید

سلام دوستان چندتا سوال داشتم

۱.۱۵ تا ۲۵ تیرماه برم استانبول بهتر یا هفته سوم شهریور؟؟

۲.چند تا مراکز خرید با قیمتهای مناسب لطفا معرفی کنید

۳.پارچه پرده یا لباس از کجا بخرم

۴.لباس زیر چه برندی بخرم که کیفیت داشته باشه؟

۵.روسری چه برندی و از کجا بگیرم ایا مانتو گیر میاد؟

۶.ایا میشه سرویس چینی بخریم؟؟اوردنش سخت نیست؟؟

2810