2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان...راستش من قصد دارم از ترکیه لباس عمده وارد کنم و اینجا شو لباس بزارم،دوباری استانبول رفتم،اما برای خرید عمده فقط آکسارای و مرتر و لالعلی رفتم،اما هرکدوم برای خودش دنیایی بود که نتونستم تک تک مغازه ها رو ببینم و قیمت ها هم به دلار بود و گرون...میشه بهم جایی رو معرفی کنین که قیمت هاش مناسب باشه و اجناس هم با کیفیت،البته بتونم با لیر خرید کنم عالی میشه...خیلی خیلی ممنون...

سلام اقاي مهرگان و بقيه دوستان مطلع ديگه من همه صفحات رو خوندم ولي لطفاً خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد چون نتوستم پيدا كنم ساحلي كه بشه شنا كرد و افتاب گرفت تو استانبول كجاست و از تقسيم چه جوري ميشه رفت؟ من فردا عازمم لطفاً جواب بديد ممنونم

[QUOTE=15424405]مراکز تفریحی: 1// میدان هیپوریوم: 2// مسجد سلطان احمد: (بدون ورودی) ترانوای زیتون بورنو – کاپاتا ...[/QUOT

سلام و خسته نباشید وممنون از اطلاعات خوبتون.... ی سوال داشتم ایستگاه ونهای رایگان پارک آبی دلفین کجای آکسارای کجاست محل و روز و زمانش ... ممنون اگه کمکم کنید . shirin.ghoshooni@yahoo.com

2810