2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...راستش من قصد دارم از ترکیه لباس عمده وارد کنم و اینجا شو لباس بزارم،دوباری استانبول رفتم،اما برای خرید عمده فقط آکسارای و مرتر و لالعلی رفتم،اما هرکدوم برای خودش دنیایی بود که نتونستم تک تک مغازه ها رو ببینم و قیمت ها هم به دلار بود و گرون...میشه بهم جایی رو معرفی کنین که قیمت هاش مناسب باشه و اجناس هم با کیفیت،البته بتونم با لیر خرید کنم عالی میشه...خیلی خیلی ممنون...

سلام اقاي مهرگان و بقيه دوستان مطلع ديگه من همه صفحات رو خوندم ولي لطفاً خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد چون نتوستم پيدا كنم ساحلي كه بشه شنا كرد و افتاب گرفت تو استانبول كجاست و از تقسيم چه جوري ميشه رفت؟ من فردا عازمم لطفاً جواب بديد ممنونم

[QUOTE=15424405]مراکز تفریحی: 1// میدان هیپوریوم: 2// مسجد سلطان احمد: (بدون ورودی) ترانوای زیتون بورنو – کاپاتا ...[/QUOT

سلام و خسته نباشید وممنون از اطلاعات خوبتون.... ی سوال داشتم ایستگاه ونهای رایگان پارک آبی دلفین کجای آکسارای کجاست محل و روز و زمانش ... ممنون اگه کمکم کنید . shirin.ghoshooni@yahoo.com

2810