2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000383 بازدید | 25337 پست
به اسم 3 ستاره تاپ بود مثلااا

جالبیش اینجاست که ما اون هتل اولی که گرفته بودیم ارزونتر هم بود ما گفتیم برای این یکی که پول بیشتری دادیم حتما بهتر از اونه ولی متاسفانه بدتر بود
ما اول پیانو فورت رو گرفته بودیم حتی توی قرارداد هم ذکر شده بود.من خودم رفتم هتل رو دیدم. 10 بار بهتر از این لیبرتی بود

خویش فقط دسترسی راحت بود و گرون بودنش هم به خاط همین موضوع بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مامان بادوم جون. آره تجربه منم اینه که حتما باید سر هتل پافشاری کنی. من استانبول هنوز نرفتم ولی تو سفرمون به کوش آداسی ما یه هتل انتخاب کردیم (پاین بی) و باهامون قرارداد هم بستن. دو سه روز بعد گفتم این جا نداره باید برید جای دیگه.یعنی یه هتل 5 ستاره دیگه که با هم یه رده هستن. ولی ما پافشاری کریدم و گفتیم الا و بلا همین رو میخوایم و شوهرم گفت با ما قرارداد بستید و اگه همین هتل رو بهمون ندید ازتون شکایت میکنم و توی اینترنت ابروتون رو میبرم. مجبور شدن از یه جای دیگه برامون جور کنن (همیشه میتونن جور کنن اگه اصرار کنیییی) بعد که رفتیم دیدم چقدر این دو هتل با هم فرق دارن و اگه قبول کرده بودیم سرمون کلاه رفته بود. هر چند اعصابمون داغون شد ولی بالاخره اونجا راحت بودیم. حتما حتما حتما ووچر هتل رو بگیرید و بدون ووچر با آژانسی اوکی نکنید.
سارا جون من توی تریپ ادوایزر یه سری هتل های استانبول رو نگاه کردم. انگار 4 ستاره هاشون هم مالی نیستن. یعنی فکر نکن 3و 4 ستاره خیلییی تفاوت داره. فقط یه نکته متوجه شدم نمیدونم به نظر دوستان هم درست هست یا نه؟
اونم اینکه هر چی منطقه هتل به اماکن توریستی تجاری نزدیک تر باشه مخصوصا هتل های اطراف تقسیم، چون موقعیتشون خوبه انگار بقیه امکاناتشون پایین تر هست. اگار بیشتر پول جاشون رو میگیرن.
حالا یه سوال بچه ها کسی اینجا هتل villa zurich رفته؟ منطقه ش خیلی خوبه . ده دقیقه ای پیاده تا میدون تقسیم. سه ستاره است. ولی رفتم توی تریپ ادوایزر همه گفته بودم مدیریتش اصلا خوب نیست و ناراضی بودن. البته اکثرا اروپایی ها نظر داده وبدن.
سلام به دوستان ترکیه رفته و نرفته و در حال رفتن و کنسل شده به خاطر اارز!
ما هم قصد سفر به استانبول داریم من هم مثل عسلی جون در مورد هتل ویلا زوریخ سوال دارم توی سایتش که عکساش بدک نیست اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه. مرسی
وقتی مادر میشوی اجازه میدهی قسمتی از قلبت برای همیشه بیرون از سینه ات بتپد.
با سلام به مامان بادووم عزیز
سفرت به خیر
میخواستم بدونم هنوز اونجا حراج کارهای زمستانی هست
و اینکه کار پاییزه هم در اومده بود
و ایا جای جدیدی غیر از مراکز خرید معروف نرفتی
مرسی
این تاپیک رو پارسال ایجاد کردم واسه نوشتن تجربیات دوستانی که سفر داشتن به استانبول..خواهشا اونهایی که رفتن یه سر بزنن و اطلاعات لازم رو وارد کنن تا بقیه بتونن ازش استفاده کنن..سپاس
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=111142&PageNumber=1&msg=ok

و اینکه خانم مامان بادوووم..این آژانس که گفتین تهرانه؟؟ من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم!!
قیمتهایی که امروز گرفتم : یه هفته استانبول -معتبر تا اواخر اردیبهشت با پرواز ماهان همه روزه (هر نفر بزرگسال):

الی گشت : 1040000تومان روی هتل گلدن هیل - کودک 295000تومان
دلتابان : 1170000 روی هتل گلدن هیل
هستی گشت :1110000 روی هتل مارمارای(ماهان و اطلس جت) - کودک: 385000
چهار فصل : 1060000 روی هتل گلدن هیل - 1130000 روی هتل کارلتون- کودک : 295000

خانم نسترن(آژانس چهار فصل) ..هوای نی نی سایتی ها رو باید خیلی بیشتر داشته باشین :)
اقای کارو ن عزیز ادرس آژانس تفریحات: زیر پل سید خندان خیابان برازنده
لیدا جون کلا تو استانبول همیشه میتونی جنسای حراج رو توی پاساژای outlet پیدا کنی مثل استانبول فرو م یا مارمارا فروم یا پاساژ ایرپورت
حتی بعضی از شبعات ال سی وایکیکی یه طبقه مخصوص جنسای outlet دارن

برای بوت باید بگم ما کلی بوت و کفش خریدیم.بوتای عالی تمام چرم با قیمت مناسب.ولی تعداد مغازه هاییی که بوت داشتن خیلی کم بود و اکثرا صندل و کفشای تابستونی داشتن.من تو منطقه باکیر کوی بوتامو خریدم و از مغازه شالین تو عثمان بی که همیشه ازش کفش میخریم.
2810