2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000380 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونا جون ممنون از اطلاعات عالی که دادی....من هم اگر خدا بخواد عازم استانبولم ماه آینده...مطمئنا خیلی مفید خواهد بود اطلاعاتت....

دوستان یه سوالی دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدین....می خوام بدونم هتل 3 ستاره واقعا اینطور که خیلیا می گن غیر قابل اقامته؟ من فکر کردم ما که فقط شب تو هتلیم هزینه برای هتل نکنم اما شنیدم که می گن 3 ستاره واقعا بده،
نظر دوستانی رو که تجربه دارن می خوام بدونم. ممنون.
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سارا جون من به خاطر شرایط کاریم زیاد میرم استانبول عزیزم اصلا اونجوری که بچه ها میگن نیست بستگی داره با چه دیدی سفر کنی اگه میخوای صبح بزنی بیرون شب بیای به نظر من همین هتلهای طو آکسارای هم کارت و راه میندازه چرا علکی برای زمانی که طو هتل نیستی پول خرج کنی من همیشه هتلها ی اونجا میرم و هیچ مشکلی هم نداره فقط باید مسئله گرمایی و سرماییشو چک کنی همین بقیه چیزاش خوب
layda جون ممنون کمک بزرگی بهم کردی....واقعیتش منم فکر کردم که از صبح که می خوام بیرون باشم خوب اون هزینه ی اضافی هتل 4 ستاره رو برای خرید صرف می کنم. مرسی از لطفت....
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سارا جون تازه من سری پیش به sultan otel رفتم که طو آکسارای بود بد نبو صبحانه خوبی هم داشت اما قضیه این که ما هر جام که بریم اول و آخر فقط تخم مرغ میخوریم حالا بازم آدرس این هتل و برات میزارم یه نیگا هم به اونجا بنداز
no.29 laleli-istanbul-turkey
tel :(o212)5135890
یکی دیگه هم طو همون خیابون به اسم هتل استانبول که باز این بهتر از اونه
ممنون الیس جون.قیمتا خوب بود.ولی من دنبال بلوز مجلسی برای خودم بودم چیزی پیدا نکردم بیشتر چیزای اسپورت برای خودم و همسری و دخملیم گرفتم
بیشتر لباسارو از کتون و ال سی گرفتم.
متاسفانه وضعیت ارز هم که خیلی بد شده.ما اونجا بودیم شنیدیم شده نفری 400 دلار
هتل نگو که حسابی حالمون گرفته شد.
ما اون هتلی که میخواستیم رو بعد از 3 روز اژآنس گفت جا نمیده.ما هم گفتیم یه جا دیگه بهمون بده تازه نفری 50 تومن هم اضافه تر دادیم
هتلمون اصلا خوب نبود
اونجا حتی حاظر بودیم بازم اضافه تر بدیم که هتل رو عوض کنیم ولی همه جا پر بود
بابت هتل خیلی حالمون گرفته شد.
آژانس تفریحات
اسم هتل لیبرتی بود عسلی جون.باورتون میشه نمیشد حمام کنیم اب نمیرفت پایین. اصلا تو اطاق نمیتونستیم چمدون باز کنیم
تنها مزیتش این بود که به وسایل نقلیه نزدیک بودیم یه جورایی مرکز شهر بود. و اینکه صبحانه خوبی داشت.
ما موقعیت هتل برامون مهم بود.

راستش من خودم دفعه سومه رفتم همسرم سالی دو بار میره.
نمیدونم چرا این بار بد چوری رفت تو پاچمون(دوستان ببخشید از این لفظ استفاده کردم.اخه اصلاح بهتری پیدا نکردم)

تازه یه موضوع دیگه روز برگشت چندتا از مسافرا رو یادشون رفته بود برن هتل دنبالشون.طفلکیا مجبور شدن 60 لیر هزینه کنن و با تاکسی بیان که به پرواز برسن!!بعد که با لیدر تماس گرفتم لیدر گفته بود ما اومدیم دنبالتون شما اماده نبودید!!!!!!

حتما شب قبل از پرواز و روز پرواز با لیدر تماس بگیرید و بهشون یاداوری کنید دوستان

ممنون مونا جون.
از همه بدتر این بود که یکی از اقوام همه چیز اعم از هتل و بلیط و .. رو سپرده بود به ما.حسابی ابرومون رفت با این هتل.
تمام تلاشمون رو کردیم ولی همه جا پر بود و نتونستیم هتل رو عوض کنیم
دوستان اگر هتل خاصی مدنظرتون هست حتما روز قرارداد با آژآنس اتمام حجت کنید.
2810