2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000384 بازدید | 25337 پست
عسلی جون ما هیچوقت سمت تقسیم هتل نمیگیریم.اول اینکه اونجا منطقه ایی که توریستا از همه جای دنیا اونجا هتل میگیرن و دوم اینکه خیلی مرکز شهر نیست و دسترسی نسبت به هتلهای مرکز شهر سختره.
ما بیشتر سمت لالعلی یا فاتیح هتل میگیرم.

الیس جون راستش من دنبال مانتو نبودم.اون ادرسها هم که مونا جون زحمتش رو کشیده بود نرفتم
ولی در کل چشمم اصلا به چیزی شبیه مانتوهایی که ما اینجا میپوشیم نخورد
یه سری مانتوها بود که ساده و خیلی بلند که معمولا محجبه های خودشون اون سبکی میپوشن و ما خیلی نمیپسندیم رو دیدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مامان بادوم. همیشه به سفر امیدوارم که بهت خوش گذشته باشه.قیمتها توی مرداد با خرداد ماه خیلی تفاوت داره؟میدونی هوای مرداد ماه استانبول چطوره؟ خیلی گرم و شرجیه؟آخه من بچه کوچیک دارم. شنیدم توی فرودگاه استانبول چرخ دستی هایی برای حمل بچه ها می فروشن شما دیدین همچین چیزی؟ یا اینکه از اینجا با خودم ببرم. ببخشی تو رو خدا خیلی سوال پرسیدم.
سلام دوستان خوبین ؟
اوائل خرداد قیمتها تو استانبول چجوریه ؟ اون موقع فروش فوق العاده های جواهرو بقیه مراکز خوب خرید شروع شده ؟
اب و هوا چطور خوبه یا سرده ؟

در ضمن هتل 4 ستاره خوب یا 5 ستاره خوب تو میدون تکسیم بهم معرفی کنید . ممنون میشم جواب بدین.
پری جون من کالسکه با خودم بردم که واقعا به دردم خورد.خیلی راحت بودم.اونجا وقتی با بچه وارد وسیله نقلیه عمومی میشی خیلی بهت احترام میزارن.اگر بچه بغلت باشه سریع بلند میشن و برات یه جا خالی میکنن.
من همه جا کالسکه بردم و هیچ مشکلی نداشتم گاهی اوقات کالسکه رو جمع میکردم برای وسیله نقلیه عمومی گاهی هم باز بود که یه جا مخصوص کالسکه داره.
تازه خرید هم میکردیم کلی کمک بود میتونستیم بارامون رو بزاریم داخلش.
در مورد چرخ دستی .راستش من همچین چیزی ندیدم.اونای که بچه کوچیک داستن همه کالسکه اورده بودن بودن ولی شایدم که باشه و من چون کالسکه داشتم تو جهی نکردم.
ولی پیشنهاد میکنم کالسکه ببری پری جون. اونجا بری میبینی که هیچ بچه بغل پدر مادرش نیست و همه تو کالسکه هستن.
تمای پاساژها اطاقی به نام اطاق بچه دارن که به راحتی میتونید بچه رو شیر بدید و پوشکش رو تعویض کنید.من چون خودم بچه شیر خوار داشتم خیلی این مساله برام راحت بود.
در مورد هوا بله اون تاریخ گرم و شرجیه.حتی توی همین ماه که من رفتم روز اخر بقدری گرم شد که تن دخترم تاپ و شلوارک کردم.
به نظر من استانبول بهترین هوا رو اردیبهشت و خرداد و اواخر شهریور و مهر ما داره

در مورد پاساژ جواهر.راستش من اصلا از این پاساژ خوشم نیومد.
در کل پاساژا خیلی با هم فرقی ندارن تمامی مارکها توی تمای پاساژها شعبه دارن.
ولی استانبول فروم برای خرید به نظرم بهتر و راحت تر بود.
برای لباس زیر مارک nbb خیابون باکیر کوی رو پیشنهاد میدم که فراوون بود.من خودم از اونجا خرید کردم.
پیشنهاد میکنم اکواریوم رو حتما برید .من که خیلی خوشم اومد بلیطش نفری 28 لیر بود
فروش ساکس پروکسی با قیمت مناسب , سرعت نور , پشتیبانی 24 ساعته , 100 % تضمینی شده با قوی ترین سرورها – سرعت امنیت کیفیت شعار ماست اطمینان شما سرمایه ماست - برای کسب اطلاعات بیشتر با ما درتماس باشید.

شماره ی تماس:09302890658
yahoo id : amir_753@yahoo.com
مامان بادوم جون برام جالب بود چون من فکر میکردم تقسیم به مراکز دیدنی شون نزدیک تر باشه. آخه شوهرم یک بار رفته استانبول اونم تقسیم بوده خیلی تعریف میکنه. میگه شب هاش زنده بوده و نزدیک استقلال بوده. این مناطقی که تو گفتی شب هاش زنده است؟ برای من خیلی مهمه دوست دارم تا آخر شب تو خیابونا بچرخیم بعد راحت بتونیم بریم هتل.
عسلی جون شبای خیابون استقلال واقعاااااااااااااااااااااا قشنگــه..من هتلم نزدیک تقسیم بود و واقعا لذت بردم..تو خود خیابون استقلال هم پر از مغازه ست.. به نظر من اگه بار اولی هست که میری استانبول نزدیک تقسیم هتل بگیر
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
عسلی جون خیابون استقلال در راستای همون میدانه نقسیمه.و واقعا زیباست.در واقع پاتوق جوونای خودشونم هست.
من پیشنهاد میکنم هتل رو همون میدون تقسیم بگیرید.اینیکه من گفتم به خاط اینکه سفر ما بیشتر به خاطر کار همسریه و ما مجبریم جایی باشیم که سریعتر به کارهامون برسیم.
اگر بار اوله که میرید و قصد تفریح و خرید دارید اصلا سمت لالعلی یا اکسارای رو پیشنهاد نمیکنم
اکسارای که واقعا افتضاحه محلش

در مورد مسیر هم به هر حال وسایل نقلیه عمومی هم نزدیک تقسیم وجود داره اعم از ایستگاه مترو یا اتوبوس و جای نگرانی نیست عزیزم.
سلام مونا جون 3 سئوال ازت داشتم
1- من برای جمعه بلیط گرفتم میخواستم بدونم اون امانتی که دوستت گفت و ازش بگیرم برات بیارم یا نه
2-هوا اونجا چطور باید لباس گرم بیارم یا نه
3-چون شنبه و یکشنبه هم طو سفرمون هست میخواستم بدونم چجوری همه جا تعطیل یا فقط مرتر تعطیل
مرسی خوشحال میشم اگه چیزی خواستی برات بیارم
مونا جان یه زحمت برات داشتم چون من میخوام با یکی از طرفهامون توی استانبول قرار تلفنی بذارم لطف کن و این متن رو به ترکی برام بنویس تا به اون طرفمون بگم که خوب متوجه بشه .
متن اینه :
((((((من جمعه دارم میام استانبول. آیا شما جمعه بعدازظهر دفترتون هستید ؟)))))))))))
خیلی خیلی ممنون
2810