2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست
سلام دوستان ما انشالا این پنج شنبه برای بار اول عازم استانبول هستیم.من توی این یک ماه اخیر تمام صفحات رو خوندم ولی چند تا سوال دارم.میخواستم بدونم مسجد سلطان احمد چه روزهایی بسته است؟و روزهای کار توپکاپی ، باسیلیکا ، دلما باهچه کی هست و هزینه ی ورودی برای هر نفر چقدره؟
سلام دوستای گلم وقتتون به خیر من اوایل مهرماه استانبول بودم که سفر خوبی بود برام. میخواستم از عزیزانی که میخوان به استانبول سفر بکنن یه خواهش بکنم. یکی از مراکز خرید خیلی خوبی که ما تو استانبول رفتیم مارمارا فروم بود که تنوع مارک و جنس خیلی خوبی داشت. تو یکی از طبقات این مرکز خرید تست رایگان یک ست ناخن و کرم گذاشته بودند. ست ناخن واقعا با ناخن ها معجزه میکرد ولی من چون اهل ناخن دراز کردن و ... نیستم نخواستمش. محصول دیگه شون یک کرم مانندی بود که دستها باهاش شسته می شد و میگفتن نوعی پیلینگ پوست هست. بعد از این شستشو دست مانند دست نوزاد لطف و نرم میشد و تا یک روز کامل دوام داشت. من گفتم دور میزنم و میام میخرم. متاسفانه کلا فراموش کردم. و متاسفانه حتی مارکش رو هم نگاه نکردم چیه. توصیه میکنم اگه رفتین حتما برای خودتون بخرین و اگر ممکن باشه مارکش رو برای منم بنویسید بلکه از ایران پیداش کردم این محصولات رو. واقعا ممنون میشم اگر اینکارو یکنید البته اگر خودتون میخواین به این مرکز خرید برین .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Tr مسجد سلطان احمد همه روزه باز است چون مسجدیه که هرروز توش نماز خونده میشه. فقط ساعتهای نماز به طور موقت امکان بازدید نداره.ورودی هم نداره. توپکاپی فقط روزهای سه شنبه تعطیله. ورودی هم 30 لیر برای تمام قسمتهاش و 15 لیر جدا برای قسمت حرمسراش. هرروز هم به جز سه شنبه تا ساعت 6 باز هستند. باسیلیکا فکر کنم هرروز باز باشه تا ساعت 6 . ورودیش هم 20 لیر بود. دلماباهچه هم دوشنبه و پنجشنبه تعطیله. ورودیش برای تمام قسمتها 45 لیر تا ساعت 4 هم باز هستند خوش بگذره.
سلاممم آقای مهرگان پرواز چارتری استانبول بار مجاز واسه بچه 3 ساله که صندلی داره چند کیلو هست؟ از کجا میتونم بپرسم؟ دوستان کسی اطلاعی داره؟>
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
آخه دوست من که اردیبهشت رفته بود میگفت بچمون بار مجازش صفر بود اونم بچه اش بالای دو سال بود و صندلی داشت واسه همین شک کردم
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
تی ار جان ما هشت شب و هفت روز رفتیم با پرواز تابان یک روز رفتیم سلطان احمد و توپکاپی یک دفعه رفتیم استقلال برای تفریح یک بار رفتیم پل گالاتا شهربازی رفتیم که برای بچه عالی بود جزیره رفتیم اونم خیلی خوب بود مراکز خریدم فروم استانبول و اولیوم روز سه شنبه عالی بودند عثمان بی هم رفتم بد نبود استقلال بد نبود هیستوریا خیلی بد بود مرکز خرید ویالندم خیلی خوب بود
آیسان در رابطه با حراج ها بارها در پست های گذشته توضیح داده شده در استانبول هیچ تاریخ خاصی برای حراج وجود نداره و فقط فستیوال خرید استانبول هست که هر ساله در خرداد ماه هست حراج آخر فصول هم هست که اونم تاریخ خاصی نداره و تقریبا یک ماه یک ماه و نیم مانده به پایان هر فصل،پوشاک اون فصل به حراج گذاشته میشه اون هم نه همه برند ها..مثلا ممکنه برند بنتون در پایان فصل زمستان اصلا حراج نکنه و یا ممکنه همین بتنون در پایان فصل تابستان یک حراج عالی داشته باشه..قاعده و قانون خاصی نداره اما بارها عرض کردم که شما درین شهر،همیشه خریدهای خوبی خواهید کرد
...
بچه ها خیلیییی مراقب پولاتون بلشید. من همین امروز برگشتم. خیلی از همسفرهامونو پولشونو زده بودن اصلا کار جالبی نیست که توی کیف بندازید رو دوشتون مثل اب خوردن میزنن اصلا متوجه نمیشید. مثلا ما توی یه کیف انداختیم به گردنمون یه مقدارم پول داخل جیبمون خدارو شکر مشکلی پیش نیومد. جلوی مغازه دار هم پولتونو درنیارید . خیلیاشون با دزدا همکاری میکنن امار میدن
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
2810