2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000384 بازدید | 25337 پست
سلام ، خواستم از همه دوستانی که تحربیاتشونو در این تاپیک به اشتراک گذاشتن تشکر کنم، چون باعث شد سفر خوبی رو تجربه کنیم؛ بخصوص از جناب مهرگان تشکر ویژه دارم ممنووووووون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان کی اف سی رو من دو جا دیدم یکی توی پاساژ جواهیر طبقه پنجم و یکی هم که ما رفتیم ،از گلحانه به سمت امینونو پیاده می اومدیم که درست بعد از ایستگاه سیرکچی به سمت امینونو بود.
حمیده جان اصلا به هیچ کدوم از هواشناسیها نمی شد اطمینان کرد. قبل از سفر تمام هفته ما رو زده بود بارونی و ابری . ولی اونجا دقیقا هوا یکروز در میون آفتابی و ابری بود. یکشنبه هفته قبل دقیقا اونقدر بارون میومد که انگار سیل از آسمون میومد. ما هیچ جا نرفتیم . همون روز هم همسرم درد معده داشت که کلا خونه نشین شدیم. ولی روز بعدش دوشنبه هوا آفتابی شد و اونقدر گرم بود که ما توی کشتی به سمت بیوک ادا که می رفتیم چتر گرفته بودیم روی سرمون. در کل شبها خوب خنک تر بود و روزها هم بگیر نگیر داشت. شما هم لباس برای روزهای گرم و هم سرد با خودت ببر.
دوستان تا حالا کسی فستیوال خرید استانبول اونجا بوده؟زمان خوبیه واسه برنامه ریزی سفر؟ فستیوال از 18 خرداد تا 8 تیر هواشناسی را از این سایت ببینید.من هفته قبل از سفرمون چک کردم درست بود http://www.foreca.com/Turkey/Istanbul
سلااام ، روزگارتون همه لبخند ،،،،، ببخشید کسی تجربه سفر با إیرلاین آتا به استانبول رو داره ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
من زنم ، بی هیچ آلایشی ، حتی بی هیچ آرایشی ! من زنم ...... اما گاهی کودک میشوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم .
آوا جون من امسال دقیقا تو این تایم استانبول بودم به نظرم واقعا وقت خوبیه واسه سفر هم هوا خوبه هم اینکه تقریبا همه مغازه چه برند چه غیر برند حراج دارن و واسه خرید عالیه ، با اینکه ماه رمضون بود ولی هیچ فرقی با وقتای دیگه نداشت. هوا هم عالی بود.
رستا و سرو عزیز زاگرس،آتا،آسمان و قشم ایر و گاهی وقتا هم معراج، همگی از ایرباس های 320 استفاده میکنند که یکی از بهترین و به روزترین هواپیماهای دنیاست و اطلس جت هم از ایرباس 320 استفاده میکنه.. تنها تفاوت بین ایرباس های 320 ایرلاین های داخلی با هواپیمای اطلس جت و ترکیش،سن بالای اون هاست در مورد ایرباس آتا باید به شما بگم که این هواپیماها متعلق به 23 سال قبل هست و الان 3-4 سالی هست برای هواپیمایی آتا پرواز میکنند.اما این بدین معنی نیست که شما باید نگران باشید به عنوان مثال ایرباس 320 آسمان که هر شب به استانبول پرواز میکنه حداقل 24 سال سن داره و ساعت پروازی بالایی داره و فرسوده هست،اما هواپیماهای اطلس جت کم کارکرد و جدید هستند. در کل به نظر من از بین پروازهای ایرانی هواپیماهای شرکت معراج از مابقی شرکت ها جدیدتر و کم سن تر هستند و متعلق به 15 سال قبل است.بعد از اون هم قشم ایر هواپیماهاش تقریبا سرپا هستند.. مثلا جدیدترین ایرباس 320 هواپیمایی زاگرس حدودا 16 سال کارکرده است. مابقی شون مشابه هم هستند..البته تکنسین ها و مسئولین نگهداری هواپیماها در ایران واقعا زحمت میکشند و خوب سرویس میکنند.. در کل هواپیماهایی ایرلاین های داخلی سن بالایی دارند مخصوصا هواپیماهای فوکر 100 در پروازهای داخلی که ایران ایر و آسمان از اونها استفاده میکنه بسیار کهنه و فرسوده هستند و امیدوارم هر چه سریعتر اینها را تعویض کنند و هواپیماهای جدید و نو وارد کشور کنند.
...
2810