2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000377 بازدید | 25337 پست
ما روز اول که رفتیم من خیلی ناراحت بودم ترکی که نمیفهمیدم انگلیسیشونم خیلی ضعیفه . اما کم کم یاد گرفتیم فارسی انگلیسی هرجور بود منظورمونو میرسوندیم خیلی راحت بودیم بیوک ادا هم خودمون رفتیم. همه جا خودمون رفتیم اصلا با تور نرفتیم
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای مهرگان سلام خیلی ممنون که اینقدر با حوصله و بی دریغ جواب سوالات رو میدین سوال من اینه که چطور با تراموا از آکسارای برم ٢١٢استانبول؟ ایا این مرکز به درد خرید عمده میخوره؟ من برای مغازه ام ماهی یکبار برای خرید میرم ایا به غیر از مرتر،لالعلی و عثمان بی جایی رو پیشنهاد میکنید؟
خدا خیلی بزرگه تو اوج نا امیدی با خواست خودش بهم یه حبه انگور داد فقط و فقط باید به خدا تکیه کرد همین بسه،
و سوال آخر یک هتل ارزان و خوب در محدوده اکسارای به سمت لالعلی به من معرفی کنید که از لحاظ هزینه مقرون به صرفه باشه با احتساب اینکه من هر ماه سفر میکنم ببخشید سوالاتم طولانی بود اگر امکان داشت خصوصی جواب بدین چند سوال هم راجع به ملک داشتم شاید در حوصله دوستان نگنجه ممنونم
خدا خیلی بزرگه تو اوج نا امیدی با خواست خودش بهم یه حبه انگور داد فقط و فقط باید به خدا تکیه کرد همین بسه،
بچه ها هتل ما گرند هیلاریوم بود جاش خیلی خوب بود. ایستگاه مترو مارمارا روبروی کوچه بود. هتل سر کوچه بود .نزدیک تراموا هم بود لالعلی هم که کنارمون بود . نظافتش خیلی عالی بود . خوشمان آمد. صبحانه هم خوب بود متنوع بود ولی نه زیاااد ...
سنگینی بی باریآنلاین پست ها : 573 عضویت:1392/10/18 0 اقای مهرگان سلام خیلی ممنون که اینقدر با حوصله و بی دریغ جواب سوالات رو میدین سوال من اینه که چطور با تراموا از آکسارای برم ٢١٢استانبول؟ ایا این مرکز به درد خرید عمده میخوره؟ من برای مغازه ام ماهی یکبار برای خرید میرم ایا به غیر از مرتر،لالعلی و عثمان بی جایی رو پیشنهاد میکنید؟ شما با کارگو بارتونو میارید ایران؟ میشه بگین کدوم کارگو؟
سلام در مورد اوت لت 212 خیر.پیشنهاد نمیکنم اما شاید برای خرید بوتیک خوب باشه. در مورد هتل هم با توجه به هدف شما درباره سفر،شما باید با تور سفر کنید.. بهتر هست که با چند آژانس تماس بگیرید و هتل هایی که با بودجه شما سازگار هست رو یادداشت کنید،اینجا مطرح کنید تا بهترینشو انتخاب کنیم. اگر هم خواستید،میتونید از آژانس ها بلیط تک ارزون قیمت بگیرید من کمکتون میکنم یک هتل خوب و با قیمت مناسب رزرو کنید برای خرید برای مغازتون همین مراکز خریدی که نام بردید خوبن..به کاله سنتر و الویوم و آکسارای هم سر بزنید بد نیست..
...
سلام دوستای خوبم خواهش می‌کنم اعتماد نکنید تو گروه خرید‌ها نرید مخصوصا گروه لیلا ال‌ سی‌ ازشون هتل و بلیط رزرو نکنید من خودم برای خانوادم فقط از وحیده خانم بلیط گرفتم خواهش می‌کنم اول پولی‌ واریز نکنید من تو یک گروه استانبول هستم اگه باز سالی‌ بود در خدمتم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام دوستان چند هفته شده که لیلا ال سی جواب درست حسابی بهم نمیده حدود دوماه ونیم پیش گروه خرید زدم و ازش خرید کردم راحت 4 تا 5 میلیون اولاش خیلی اخلاق خوب و زود لباسا رو فرستاد ولی یه ماه بعد اخلاقش با زیاد شدن مشتریش تند شد
در حالی که کل نوشته هاش برا اثبات خریدش گذاشتم ولی به جای عذرخواهی یا نرم شدن الکی گیر داد فلان عکس که گذاشتی فاکتورش کو و یا اون سایز نیست منم گفتم خودت میدونی یه اشتباه ازم ندیدی حالا نمی دونم دنبال چی هستی و تو هر سری ارسال چند ارسال اشتباه داشت و یا کفشی فرستاد یکیش 43 و یکیش 44 و وعده اول 3 هفته میده جنس برسه تا مشتری جمع شه واول زود چند تاش رو می فرسته تا اعتماد کنه واگه عزیزم و جانم و ناز الکی بکشی باهات خوبه ولی اگه دنبال سوال باشی از یه ماه اخلاقش رو میشه الان بیشتر از دوماهه چند تا لباسم با چندین بار سوال که اصلا هست نیست جوابی نداده و تکلیفش مشخص نیست پول لباس مشتریام رو از جیبم عودت دادم و گفتم خودت می
2810