2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
این عکس قبل از عمل منه که قبلا گذاشته بودم اون قوزی که به خاطرش عمل کردم تو این زاویه کاملا مشهوده م ...

عزیزجان چقدددرررر بینی شما قشنگ شده خیلیییییی زیباست.خاهری من یادم میره گفتی با کی عمل کردی شما.ببخشیدا گیجم من

چشم به راه...
سلام دوستان ..... سعی می کنم توی این تاپیک جدید فعالیت داسته باشم تا بتونم با روشن کردن برخی از مسائ ...

سلام خواهش میکنم منم یه راهنمایی بکن بینیم هم استخونیه هم گوشتی چندوقته دنبال دکتر خوب با قیمت مناسب هستم پیدا نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من الان یهو نگران شدم من رفتم دکتر گفت چه مدلی میخوای گفتم طبیعی با یه کم قوس 

الان بینی نسیم رو دیدم که گفتن که نیمه فانتزی ...الان میگم کاش گفته بودم  نیمه فانتزی ..خدایا عجب غلطی کردم   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

البته گفت پل بینی تو برمبدارم....باریکترش میکنم ...یکمم درازه کوچیکش میکنم   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

من دیروز رفتم گچمو برداشتم و بخیه هام کشید خیلی راحت و بدون درد بود  دستیار دکتر گفتن که بینیتو پاشو نگاه کن گفتم نه چسبمو بزن فعلا نگاه نمیکنم   چون اینجا خونده بودم خیلیا وقتی گچ برداستن تو ذوقشون خورده از شدت ورم 

ولی یه لحظه که دستیارشون رفت چسب اماده کنه وسوسه شدم تو اینه نگاه کردم خوشم اومد از مدلش و همونی شد که میخواستم البته الان احساس میکنم ورم کرده که طببعیه 

خلاصه که فعلا از فرمش خیلی راضیم تا ببینم چند ماه دیگه چی میشه😁

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
بچه ها من الان یهو نگران شدم من رفتم دکتر گفت چه مدلی میخوای گفتم طبیعی با یه کم قوس  الان بین ...

روز ویزیت که یادشون نمیمونه 

تو اتاق عمل قبل عمل بهت میگه چحوری میخوای فقط یادت باشه همه چی رو بگی 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من دیروز رفتم گچمو برداشتم و بخیه هام کشید خیلی راحت و بدون درد بود  دستیار دکتر گفتن که بینیتو ...

مبارک باشه عزیزم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من دیروز رفتم گچمو برداشتم و بخیه هام کشید خیلی راحت و بدون درد بود  دستیار دکتر گفتن که بینیتو ...

بسلامتی انشاالله  همیشه همینجور خوب بمونه 🌷🌷🌷

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
2810