2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
خیلی چیزای دیگه تو زندگی ریسک داره نمی شه کلا از ترس ایجاد مشکل هبچ کاری نکرد منم با عمل بی خود مخال ...

عکس بعد عملت رو گذاشتی؟

من صحبتم راجع به عملای غیر ضروریه.دختر عمه من به خاطر عمل بینی تو سن ۲۰ سالگی فوت کرد.بیچاره عمم الان سال هاست که در واقع زندگی نمی کنه.بینیش هم اونقدرا بد نبود که بزنه تو ذوق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس بعد عملت رو گذاشتی؟ من صحبتم راجع به عملای غیر ضروریه.دختر عمه من به خاطر عمل بینی تو سن ۲۰ سال ...

عکس قبل و بعد از عملم رو گذاشتم،بله منم با عملای غیر ضروری مخالفم ولی اگر ایراد بارزی هست چه بهتر که رفع بشه

سلام به همه .

من دو ماهی هست خواننده خاموش این تاپیکم.

قصد جراحی دارم. 

دکترای که برای ویزیت رفتم 

شیرازی:گول تبلیغات اینجا رو خوردم .مال اولا بود هنوز کامنت های تبلیغی رو نمیشناختم.ارزش ویزیت شدن هم نداشت.11.5قیمت گفت.هیچکی رو تو مطبش ندیدم.

ابیانه:گفت بینی من استخوانی غضروفیه و پرکار نیست . گفت بالای 90درصد نتیجه رضایت بخشه.10قیمت داد.همه مشاوره بودن . یه خانم کم سنی بود که بینیش خوب و طبیعی بود.وگفت که خواهرشم با دکتر عمل کرده. عکس خواهرشو که دیدم اصلا خوب نبود. 

دکتر ثابتی:گفت خیلی بینیت کار داره هم استخونیه هم گوشتی هم غضروفی به جز پره های بینیت همه چیزش باید عوض شه.12قیمت داد.تو مطب چند نفر رو دیدم به غیر از یک نفر بقیه خوب بود بینی شون . آقا نوید این تاپیک هم اونروز بود و همه یواشکی از اینکه اینشون بینیش عالی شده میگفتن.

دکتر حسین تقوی:همین که نشستم گفت بینیت کجه😯

اگه طبیعی عمل نکنی خوکی میشه. تیغه بینیت پهنه . 11هم قیمت داد. اول تیر رفتم پیشش. اومدم بیرون گفتم حتما با ایشون عمل میکنم .تو مطبش یه ترمیمی دیدم فقط که عمل اولشو با محبی انجام داده بود.بینی فعلیش خوب بود  و میگفت دکتر تقوی و نادریان در یک سطحن.ولی بهم پیشنهاد کرد چون عمل اولی پیش باستانی نژاد و برادران و حسین نژاد هم برو.

دکتر میلانی:طراحی انجام داد . تو طراحی فقط قوز بینی رو برداشت و بینیمو یکم تیز تر کرد . گفت آخر دی به بعد وقت میده . قیمتم فعلا تا 10 ولی ممکنه تا اون موقع یکم بیشتر شه . طراحیشو نپسندیدم. و چون میخوام تا اخر تابستون عمل کنم .منصرف شدم با اینکه خیلی تعریفشو شنیده بودم . تو مطبم هر کی رو دیدم گچ داشت رو بینیش. 

دکتر باستانی نژاد:خیلی دقیق بینیم رو بررسی کرد . از زاویه های مختلف از بینیم با موبایل خودم عکس گرفت و رو عکس بهم نشون داد مشکلش رو . یه نکته ای رو گفت که هیچ دکتر دیگه ای ندیده بود . اینکه پره بینی تو سمت راست از نیمرخ بالاتره از سمت چپ. و گفت تکنیک خاصی میخواد واسه رفعش که بعد عمل هم سطح باشن هر دو پره.10قیمت داد. تو مطبشم دو تا عملی دیدم که یکی اومده بود گچشو بر داره که اینقد حالش بد شد که تو دو ساعتی که من منتظر بودم نوبتم بشه تو اتاق کنار دکتر مدام دستیارش بهش سر میرد . یک خانمی هم بود که با چسب بینیش خوب بود و خیلی تاکیید داشت که من بعد یکسال گشتن و تحقیق به این دکتر رسیدم و میگفت اول خاله ش یکسال قبل با دکتر عمل کرده و اون صبر کرده تا نتیجه بینی خاله ش کامبا مشخص بشه و بعد با دکتر وقت گرفته . عکس خاله ش رو هم دیدم . خیلی خوب بود بینیش.

دکتر نادریان؛بر هلاف انتظارم بسیار خوش خلق و با حوصله بود . همه ایرادهایی که باستان نژاد گفته بود رو گفت ولی گفت بینی شما همین الان هم خوبه چون اندازش کوچیکه ولی اگه دنبال بهتر شدنشی و نمیخوای انحراف کمی که به راست داره حل شه و نمیخوای عدم تقارن پره های بینی رفع بشه بیا من 18😯 میگیرم عمل میکنم. گفتم چرا اونها رفع نمیشه کفت چون شدنی نیست.

تو مطبش سه نفر عملی دیدم یکی دستیار خودش که خیلی خوب بود یه خانمی که همه میگفتن وای چه بد شده و یه خانمی که تازه یه هفته بود عمل کرده بود بینی خیلی ورم داشت و خود بینی خوب بود ولی اصلا به صورت خانم نمیومد .یعنی عکس قبل عملش بسیار زیباتر بود .

فعلا دکتر دیگه ای نرفتم . چون حس میکنم کاملا گیج شدم . 

خواستم هم اطلاعاتم رو با شما اشتراک بذارم شاید به دردتون بخوره . 

و خواهش کنم اگه در مورد هر کدوم ازین دکترا نظری دارید بگید . 

و همینطور پیشنهادتون رو .

ممنون.🌷

سلام به همه . من دو ماهی هست خواننده خاموش این تاپیکم. قصد جراحی دارم.  دکترای که برای ویزیت ...

مرس از اینکه تجربیات تو با ما درمیون گذاشتی 🙏اون قسمتی که گفتی یکی اومده بود ترمیم، عمل قبلیش با محبی بود نابودم کرد😫😫😫 اخه قراره منم با محبی عمل کنم (ولی هنوز صد در صد نشده ) امان از دست این دکترا 😭😭😭😭😭

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
دراومد بعدش؟ مال برادر من درنیومد

انقد پره مژه هام نگم برات سرندی پیتیم😂پرواز میتونم کنم باش

نه ریزشش قطع شد همون دو هفتهداول‌بود 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
همون کارهایی که تو جزوه اشون گفته اگر اشتباه نکنم تا ۳ ماه با دوتا بالش و تا ۶ ماه طاقباز خوابیدم

وای چه خبرا شش ماه 

دو تا بالش😐

چه دکتر سختگیری 

البته هر چی رعایت شه بهتره

چه جالب دیشب داشتم پیجشو میدونستم. هر کی هم پرسیده بود قیمتو هیچ کس جواب نداده بود. بعد اونوقت ایشو ...

منم سواله برام 😁

2810