2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
جدی کارش خوبه . اخه  من شندیم دکترا تازه یاد گرفتن جوری جراحی می کنن که ترمیم بخواد

نه بالا اصلاً اینجوری نیست اتفاقاً به جوری برای منو عمل کرد تا الان هر کی بینیه منو دیده رفته پیشش عکسمو تو نمونه کارای سایتشم گذاشته من که خیلی راضیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبید؟ کسی از دکتر محمدرضا نجفی اطلاعی داره؟

سلام. یکی از فامیلامون با دکتر نجفی عمل کرده و راستش اصلا خوب نشده. بینیش گوشتی بوده. سوراخای بینی کاملا تا به تا و بالا پایینه. تصمیم داره ترمیم کنه. خود من هم پارسال رفتم مطبش یکی دو ساعت نشستم که نمونه ببینم. اکثرا تو گچ یا چسب بودن و نمی شد نظری داد راجبشون. 

یه دختره بود که شیش ماه پیش عمل کرده بود و راضی نبود اومده بود دکترو راضی کنه واسه ترمیم که البته خیلی مشکله حادی در ظاهر نداشت ولی خودش راضی نبود. 

یکی دیگه هم تقریبا یک سال بود عمل کرده بود و خوب بود به نظرم ولی نمیدونم واسه چی باز اومده بود (استخونی هم بود)

مطبش خیلی خیلی شلوغ بود که خب این خاصیت مطب دکتراییه که قیمت عملشون پایینه و معمولا همه قیمت پایینا مطبشون غلغله اس

اخلاقش خوب بود 

کلینیکی که عمل می کرد به نظر مجهز نمیومد (بهگر توان و شفا)

همینا یادمه دیگه

خانمها شروین قوامی رو کسی میشناسه؟  کسی پیشش عمل کرده؟

عزیزم یکی از اقوام ما با شروین قوامی عمل داشت خیلیییی خوب شده بینیش عالییییییه که گفتم حتما میرم پیش اون. ولی دوست یکی از بچه هارو عمل کرده ظاهرا خراب کرده بوده. واسه همین منصرف شدم. کاراشم تو پیجش دیدم هم خوب داره هم بد.

این اطلاعات من بود.

مطب گردی 
خانمها شروین قوامی رو کسی میشناسه؟  کسی پیشش عمل کرده؟

دوست من پیشش عمل کرده یه بینی استخونی غضروفی داشت خیلی خوشگل شده ... من خوشم میاد از کارش ...

دوستم حدود یک ساله عمل کرده ولی خاله اش 5 ساله با قوامی عمل کرده . 

دختر خالتون پیش کی عمل کرده ؟؟؟ ببینید کبودی بستگی به فیزک بدنی داره ... مقصر دکتر نیست ... ولی من ...

گلی جان دختر خالم با دکتر صحرایی عمل کرده بینیش هم خوب شده بهش میاد ولی من از کارای ابیانه خوشم میاد دوس دارم مشخص نباشه

راستی شما از وقتی که نوبت گرفتید تا روز عمل چقد طول کشید؟

دکتر مسعود راستکاری من خودم 2 سال تحقیق کردن از بین دکترا دکتر راستکاری رو انتخاب کردم  

دکتر رستکاری یکم ریسکش بالاس عزیزم نمیخوام دخالت کنم اما یه پیچ دارم تو اینستا که اسم دکتر هایی که ریسک عمل باهاشون بالاس رو با عکس بینی که ناموفق عمل کردن گذاشتن

توی اون لیست دکتر رستکاری هم جزو اون دکتر هایی هست که کار خراب زیاد داره تا حدی که با دو سه بار ترمیم هم درست نشدن

آدرس پیجشونم اینه 

jarahizibaii_iran

2810