سلام عزیزم .... مرسی ..
منم بینیم استخونی بود ... قوز داشت و نوک بینیم افتاده بود ...
والا من روزی که متوجه شدم یکی از دوستام بینیش عملیه ( اصلا مشخص نبود و من متوجه نشده بودم) تو فکرم بود با دکتر دوستم که دکتر ابیانه هست عمل کنم .. وی خوب این تصمیم به عمل یه دو سالی طول کشید ...
بعدش هم پیش دکتر راستکاری ، قاسمی ،عباسی رفتم ولی راستکاری بهم مشاوره داد و قاسمی هم خیلی گرون میگرفت و عباسی رو فقط تو مطب بودم و خودم نرفتم داخل چون به دلم ننشست ...
خلاصه بدون وسواس فکری اومدم پیش دکتر ابیانه ...
به جز2 ازدوستام دختر دوست بابامم حدود 10 سال پیش با دکتر ابیانه عمل کرده بود . وقتی رفتی مطب و دکتر رو دیدم یکم ترسیدم گفتم وای خیلی جوووونه بعد به دختر دوست بابام فکر میکردم چه جوری ده سال پیش با این عمل کرده خلاصه باهاش کانکت شدم عکساشو دیدم دیدم عالیه بعد 10 سال ....دیگه وقت عملمو اوکی کردم و رفتم ...
از پروسه عمل راضی بودم تا روز گچ باز کردن ... روز گچ باز کردن بعد دیدن بینیم به غلط کردن افتادم ،یه بینی زشت و کج و..... ( من تا به حال بینی بعد گچ واقعا ندیده بودم) خلاصه حالم خیلی بد بود ولی هرکی میرسید بهم میگفت خیلی خووووبه که و من تعجب میکردم ... خلاصه سیر کاهش ورمم تا 10 روز اول عالی بود ولی الان خیلی کم کم ورمم از بین میره .... در کل فرم بینیمو با وجود ورم الان دوست دارم .. و اینم خیلی دوست دارم که پدرم راضی به عملم نبود ولی الان هرروز که میبینتم میگه انصافا کار دکتر خیلی خوبه خیلی طبیعی عمل کرده و مشخص نیست ...
با شازده کوچولو عزیز هم تو این تاپیک دوستم و عکساموووو دیده از قبل عمل تا روز گچ برداشتن و روز چچسب عوض کردن ...
اگه بینی طبیعی میخوای دکتر ابیانه کارش خوبه ولی اینم بدون به هیچ وجه حرفتو گوش نمیده .... قشنگ موقع توضیح و درخواستات گوش میده ولی کاملا مشخصه که از سر باززکنی گوش میده و نظر خودشو اعمال میکنه .. البته من از این قضیه راضیم ...
در آخر اینم بگم من بینیم خیلی کم کار بود .. من از تمام رخم یه بینی خیلی کوچیک دارم ... در حدی که خود دکتر گفت تمام رخت انگار عملیه ...
هزینه هم 8میلیون عمل .. 60تومن هم عکس .... همین