2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
گلی جان دختر خالم با دکتر صحرایی عمل کرده بینیش هم خوب شده بهش میاد ولی من از کارای ابیانه خوشم میاد ...

ببین معمولا 30 روزه وقت عمل میده ... ولی من چون نمیتونستم برج 11 و 12 مرخصی بگیرم ... من 26 آذر ماه بود رفتم پیششون و بهشون گفتم شرایط مرخصیمو ...دو تا کنسلی داشتن که یکیش 2 دی بود یکیش 4 دی ... منم 4 دی رو اوکی کردم 

برای جراحی ترمیمی بینی من پیش دکتر ماریا مرادی رفتم. اخلاق، تجربه، هنر جراحی همه عالی بود

چند سال پیش تحقیق نکرده رفتم پیش یه دکتری که شناخت زیادی ازش نداشتم بینی ام گوشتی بود خرابش کرد.. ولی شش ماه پیش رفتم پیش دکتر ماریا مرادی ترمیم کرد برام الان خیل خوشگل شدم    

مطبشون میدون ونک هستش.. تو اینستاگرام  شون تمام نمونه کاراش هست دوس داشتین ببینین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .... مرسی .. منم بینیم استخونی بود ... قوز داشت و نوک بینیم افتاده بود ... والا من روزی ...

سلام عزیزم، بابت بینیتون تبریک میگم😍 من با دکتر ابیانه مشاوره شدم ولی راستش هنوز خیلی مرددم، یسری جاها از ایشون بد گفتن و گفتن کار خراب دارن! من بینیم استخونیه قوز هم دارم و همینطور انحراف اما در کل بینیم بزرگ نیس و پوستمم خیلی نازکه. بین دکتر ابیانه و قارونی موندم. شما مشکل تنفسی نداشتین و یا تا به تایی سوراخ بینی؟

سلام 

من اصفهانم چندین ساله میخام عمل کنم ولی واقعا میترسم و پیش هردکتری میرم فرداش پشیمونم

الان میگن دکتر قنبریان شهرکرد

و دکتر بهنام خرمی

به منم کمک کنید

ممنون

در ضمن دماغای همه عملیا مبااااارررک

راستی بینیم استخونیه یه قوز کوچولو داره انحراف دارم ۳تا دکتر بهم گفتن تو اینه نگاه میکنی از چهرت راضی منم گفتم بله گفتن پس برو عمل نکن خخخ

ولی واقعا دوست دارم عمل کنم 

سلام بچه ها 

امروز روز ٦عمل بود دكتر يه دگزا تجويز كرده بود كه زدم كبوديام خيييلي كمتر شده حالم كاملا اكي هستش ديگه فقط پسر كوچولومو كه بقل ميكنم يه كم درد ميگيره بينيم پس فردا ميرم واسه برداشتن گچ ولي بعد از اين ٦روز واقعا فهميدم كه عمل بيني به اون اسونيام كه ميگفتن نيستش اصلا

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
ببین معمولا 30 روزه وقت عمل میده ... ولی من چون نمیتونستم برج 11 و 12 مرخصی بگیرم ... من 26 آذر ماه ...

خیلی عالیه 

مرسی گلی جون

راستی چه خبر از ورم بینیت؟ کمتر نشده؟البته آیینه نگاه نکن من شنیدم میگن بینیتونو نبینین اوایل

سلام بچه هااااا

خب منم از مطب گردیاممم بگم

شنبه رفتم مطب قارونی. اول اینکه جای مطبش خیلی خوب بود سر وقت رسیدم. ویزیتش 35 تومن بود. چند نفر توو مطب بودن که همه چسب داشتن. یکی اومده بود گچ بینیشو باز کنه صورتش ورم داشت و زیر چشماش کبود بود. بینی هایی که چسب داشتن به نظرم بزرگ بودن. از چند نفر پرسیدم راضی بودن و میگفتن مشکل خاصی ندارن. یه نفر بود بینیش چسب نداشت خیلی قشنگ شده بود طبیعی بود ولی بزرگ نبود. با یه خانمی صحبت کردم راضی بود مشکل خاصی نداشت قبل از اینکه ازش بپرسم فکر میکردم 1 ماه از عملش بگذره ولی گفت فقط یه هفتست! برای یه هفته خیلی خوب بود به نسبت بقیه بینی ها جمع و جور و قشنگ بود. البته عکس بینی قبلیشم نشون داد بینی خودشم زیاد مشکل نداشت. خلاصههههههه رفتم داخل دکتر اومد اول از رشته و مدرک و اینا پرسید. دکتر خوش اخلاقی بود گفت چرا از بینی راضی نیستم؟ گفتم آخه بینیم زشته! گفت خب زشت بودن خیلی کلیه، عیب و ایراداتو یکی یکی بگو. گفتم که قوز داره افتادگی داره گفتم فک کنم انحراف هم دارم(ابیانه گفته بود:))) ) نگاه کرد گفت قبول ندارم! بینی طبیعی همه یه ذره انحرافو داره. انحرافه توام مثله همه در حدی نیست که بگم مارو به دردسر میندازه. گفت ولی خوشحال میشدم اگه انحراف داشت:)) گفتم چراااا؟؟؟ گفت آخه ازت پول بیشتر میگرفتم:))) از کاری قرار انجام بده توضیح داد که ما بینی نوکش بالا باشه و قوس آنچنانی داشته باشه و عروسکی و اینا نداریم. گفت من سبک کارمو به خاطر بیمار عوض نمیکنم بعدش گفت سوالی چیزی نداری؟ ازش پرسیدم اگه بخوام یه قوس ملایم در حده یه میلیمتر میشه داشته باشه؟ یعنی صاف خط کشی نباشه؟ گفت آره کلا بینی طبیعی برای خانما یه قوس 2 میلیمتری داره ولی برای آقایون صافه یه عکس نشونم داد که نشونم داد چجوری باید باشه. خلاصه عکس و آزمایش و اینا نوشت گفت تاریخ جراحیتم اوایل اسفند میشه هزینه جراحی هم بین 6.5 تا 7.5. چون فعلا تصمیمو نگرفتم نرفتم آزمایشارو تا ببینم چی میشه

2810