2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینیم گوشتیه وپوستش ضخیم ینی برم پیش دکتربصام نیمه فانتزی عمل نمیکنن ایشون؟

سلام خواهر من بینیش گوشتی پوستش ضخیم بود 

کلینیک مبین دکتر شهرستانی عمل کردن

خیلییی تغییر کردن 

سلام دوستان ، حدود دوماه و نیم عمل کردم ، ورم بینیم اصلا متقارن نیست ، پوست بینیم ورمش یکنواخت نیست ...

به گفته پزشکان بافت پوست بینی زندست 

و تا ۶ماه طلبعی من خودمم عمل کردم 

گاه نوک بینیم ورم داشت افتاده نشون مبداد گاه بغلا انگار کج بود 

سلام بچه ها  من الان یک ماهه عمل کردم و از کرم ترمیمی درمالیفت استفاده میکردم اما جای بخیه ی پ ...

استرادرم یا استرامد .یا رژوواسیل اینا جز بهترین کرم هایی هستن که دکتر به من پیشنهاد داد 

دوستان تروخدا چندتا دکتر خوب و منصف بهم معرفی کنید. الان چندساله میخوام عمل کنم و هی دست دست میکنم ه ...

دکتر شهرستانی هزینش ۱۵ 

که انحراف داشته باشی مینویسه برات بیمه میده ۴م 

مطبشون بشینی کم کمش ۱۰تا از نمونه کاراش میبینی 

امروز مادرم عمل دارن با ایشون 

خواهرمم پیششون عمل کردن 

عزیزم دکتر من بصام بود تو تهران اما طبیعی کاره و بینی رو اصلا فسقلی نمیکنه پس اگر بینیت مشکلی ندار ...

عزیزم کاش عکس از بینی قبل و بعدت بذاری توی تاپیک من میخوام با بصام عمل کنم کاربریم هم مسدود بود به خاطر شما دوباره اومدم.خیلی شک دارم.بینی منم پر ایراده ولی خب می‌خوام ببینم شما چه طور بودی چه طور شدی ممنون

زیر ۱۸ ریپلای نکنه
بچه ها من سه هفته عمل کردم با دکتر تقوی....فرم بینیم خیلی خوب شده ولی ورم خیییلی ناجوری داره....چیکا ...

سلام عزیز

بالاخره یه نفر پیدا کردم با دکتر تقوی عمل کرده باشه. 

من میخوام ازشون وقت بگیرم خیلی دودلم چون سنیدم بازاریاب داره. شما راضی هستین در کل؟؟ همونجوری که خواسته بودین شده؟

اره عزیزم من فرم بینیم خیلی خوب شده فقط بعضیا میگن کاش بلندتر بود البته من خودم راضیم

مبارکتون باشه.  خدا رو شکر راضی هستید.  میشه بفرمایید ببین ویزیت و زمان عمل چند ماه فاصله بود. آخه ظاهراً یکسال طول می‌کشه به ترمیمی ها وقت بدن

اره عزیزم من فرم بینیم خیلی خوب شده فقط بعضیا میگن کاش بلندتر بود البته من خودم راضیم

مبارکتون باشه

بینیتون استخوانی بود یا گوشتی؟

امکاتش هست عکس بذارین اگر مشکلی نیست؟

2810