2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 125 پست
افکار شیطانی میومد سراغ خودم و شوهرم . پر از انرژی منفی و ناامیدی شدیم هر دو . در حدی ک ب خودکشی فکر ...

آره دقیقا ما هم از فردای اون روز من رفتم بیمارستان از گلوم خون میومد. شوهرم هم ماشینش از پشت زدن له شد ۵۰ میلیون نمیخرن.

بخدا همینجور بدبیاری.

آب گرمگن خونمون آتیش گرفت‌ دزد اومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ک اینطور. همشون واسه پول گرفتن و درآمد کارتو بدتر میکنن ک بری پیششون.. ما هم بخاطر همبن چیزا پو ...

منم سوغاتی براش بردم .... دقیقا یک ماه بود هی می‌گفت بیا اینجا ی چیز خوب قرارع برات اتفاق بیافته ، اینکارو بکن اونکارو بکن .... کلی فریب خوردم بعد فهمیدم یک آدم خیلی کثیف و بی دین و خدا نشناسیه. همش میگم خدا منو ببخش ب اون مراجعه کردم ! اینا همممه شون کلاه بردارن ، بدون استثنا 

مبادا باز بری جای یکی دیگه ک اینو باطل کنه ها . فقط پیچیده تر میشه .... سوره بقره هر روز پخش کن خیلی ...

سوره بقره؟

پس یکی الان میزارم یکی وقتی ک شوهرم اومد. بهش گفت گردنت باشه این چیزا. گردنشه

سوره بقره؟ پس یکی الان میزارم یکی وقتی ک شوهرم اومد. بهش گفت گردنت باشه این چیزا. گردنشه

ارع . تو همین سایت ببین چقدر تعریف کردن راجع طلسم شکنی بقره. همچنین برای اینکه تو زندگیت طلسم اثر نذارع ، هر شب موقع خواب دو آیه آخرش رو بخون . 

عوضی ها دروغ میگن . درسته از آیه قرآن استفاده میکنن ولی لا ب لاش ی چیزایی بد قاطی میکنن ک میشه کفر و ...

آره دقیقا یچیزایی ما بینش قاطی کرد.

یکم قران مینوشت. یکم از توچیزای دیگ  چیز دبگ بین کلمات اضافه کرد من دیدم

سوره بقره؟ پس یکی الان میزارم یکی وقتی ک شوهرم اومد. بهش گفت گردنت باشه این چیزا. گردنشه

با همسرت صحبت کن و بگو فقط بدبیاری آورده از گردنش در بیاره و باز کنین کاغذشو بندازین آب روان ببرتش

گلم دعای ایشونو باز کن ولی نخون بریز توی یه کاسه پر آب بذار اونقدر بمونه ک ریش ریش بشه نرم . بعد بب ...

آره همش ترس و استرس دارم . بی خواب شدم بخاطر همین. توخواب  ۱ ساعات بخوابم خواب های آشفته میبینم. توخواب دلهره دارم. حتی توبیداری.

حس بدی هم دارم.

تازه پرخاشگر هم شدیم

2810