2777
2789
عنوان

اعتیاد

458 بازدید | 55 پست

نامزدم اعتیاد به سیگار داره .ولی چند بار که رفتم خونش سیخ های که تریاک به سرشون چسبیده بود دیدم .ولی انکار میکنه میگه برای من نیست شاید برای رفیقم. البته خودم یقین کامل دارم که برای خودشه چون دندوناش همه سیاه شدن.حالا میگم بیا بریم آزمایش بدیم میگه اگر ثابت بشه که معتاد نیستم باید ۲۰۰ میلیون حق آبروی منو بدید و چون آبرومو بردید حتما طلاقت میدم .مدرکی ندارم که تریاک میکشه کلی مطمئنم .چطور ثابت کنم که بتونم ازش جدا شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیت تشخیص اعتیاد بگیر . برو خونه شون چند تا چایی بخوره . داست میرفت دستشویی بهش بگو کجا میری ؟ میگه ادرار دارم بگو تو این لیوان یه بار مصرف ادرار کن میخوام کیت تشخیص اعتیاد بزنم . 

کیت تشخیص اعتیاد بگیر . برو خونه شون چند تا چایی بخوره . داست میرفت دستشویی بهش بگو کجا میری ؟ میگه ...

قطعا دعوا میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810