در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان ، حدود دوماه و نیم عمل کردم ، ورم بینیم اصلا متقارن نیست ، پوست بینیم ورمش یکنواخت نیست ، این طبیعیه ؟؟ پوست بینیم انگار پستی و بلندی داره و یه دست نیست کسی تجربه داشته لطفا راهنمایی کنید .
من الان یک ماهه عمل کردم و از کرم ترمیمی درمالیفت استفاده میکردم اما جای بخیه ی پره های بینیم هنوز مونده . چقدر طول میکشه این جای بخیه بره ؟ شماها چه کرمی استفاده کردین که خوب بوده و جواب گرفتین ؟ مرسیییی
ليزري كه انجام ميده واسه جاي بخيه درد داره؟ شنيدم خيلي درد داره و همه كسايي كه پيشش عمل ميكنن شديدا ...
در مورد من لیزر اصلا درد نداشت ولی ماساژ بینی من توسط دکتر سامان خیلی درد داشت ولی انصافا من جای بخیه ندارم و کاملا محو شده و کلا چون دکتر سامان خیلی کم بینی گوشتی عمل میکنه به طبع کار خراب کمتری توی سابقه اش هست
خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه در راهه 😍
کسی اینجا بینیشو با دکتر شهرجردی عمل کرده؟ نظرتون چیه ؟
من ۴ روزه عمل کردم فعلا هیچی نمیتونم بگم.
اما بیمارایی که تو مطبش دیدم بینی های فوق العاده خوشگلی داشتن البته اینم بگم همشون استخوانی بودن..یکی گوشتی بود که اونم خوشگل و طبیعی بود..دیروز من تو مطبش بودم ۸ یا ۹ نفر بودن همه هم بینی های خیلی خوشگل داشتن و راضی بودن.