2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
راستی بچه ها یه خانومه رو دیدم که بینیشو دکتر توسلی اشرفی عملیده بود. بینیش دو تیکه شده بود و غضروفها زیر پوست با دست قابل لمس بود. بینی قبل عملش کم کار بود. مشکل تنفسی هم داشت. از دکتر توسلی شکایت کرده بود. 30% بینایی یک چشمش بخاطر بی مبالاتی دکتر ازبین رفته بود. اهای اونای که میخواین برین پیش دکتر توسلی اشرفی، والا بالله دکتر خرابکاریه. تو فیسبوک هم اسمش جز دکترای خرابکاره. تو رو خدا مواظب باشید. برای همه تون مماخهای خوشگل و شیک و مجلسی آرزو میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بچه ها از راهنماییتون. درمورد تامپون نگفتین بدون تامپون چطوری میشه؟ دکتری که بینی استخونی رو خوب دربیاره چند تا معرفی میکنین؟ میخوام طبیعی عمل کنه، طول بینی رو کم نکنه، نوکش گرد باشه و اصلا قوس نداشته باشه، ممنون میشم.
دلسا جان منم دقیقا همین سه تا موردومیخوام.تامپون میگن باشه بهتره چون ممکنه چسبندگی بعداز عمل ایجادشه.بعضی از دکترها هم نمیزارن البته فرقی نداره بنظرم چون نزارن هم باز بینی کیپ میشه.البته اگه انحراف داشته باشی باید یچیزی بزارن انگار یاتامپون یا یچیز دیگه که اسمشونمیدونم مثل یه لوله کوچیک :))))
اخه بخیه ها اون موقع خیلی سست هستن! خطرناکه بهشون دست بزنی نه کاری نداشته باش برای قالب که کاری با توی بینی ات نداره برای بخیه هم اگه خیلی حساسی خیلی اروم با گوش پاک کن البته فقط همون پایین هارو
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
دوستان یه سوال...من پنج شنبه وقت عمل دارم...میترسم تا اون روز پری...بشم...به نظرتون تا اون روز چیکار کنم؟!!خیلی استرس دارم.......
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
سلام به همگی من تازه عضو شدم، مرسی از بچه هایی که شرح مطب گردی میزارن خیلی کمک میکنه من بینیم استخونی و کم کاره خیلی دوست دارم عمل کنم اما خانواده مخالفن، شمال هستم و هنوز مطب گردی رو شروع نکردم کسی دکتر خوب شمال میشناسه؟
2810