2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

در مورد بابونه:

دوستان گلم 

چندين بار مطرح شد كه بابونه ورم رو كاهش ميده... خب من اصولا در خيلي موارد طرفدار طب سنتي هستم و مصرف داروي گياهي رو به داروي شيميايي ترجيح ميدم.

يك روزي دوست عزيزم، (دردونه جان)، لطف كردند و نقل قولي از يكي از عطاري‌هاي نزديك محلشون رو در اختيارمون گذاشتن مبني بر اينكه مصرف زياد بابونه ممكنه مشكلاتي بوجود بياره... راستش من نميدونم چقدر مطلب اون اقاي عطار درست بوده يا خير. 

همونموقع هم با دردونه جان اين موضوع مطرح شد و هردو به اين نتيجه رسيديم كه در همه حال رعايت حد اعتدال رو داشته باشيم...

بهرحال اينكه مصرف زياد هرچيزي ميتونه مخرب و مضر باشه بر كسي پوشيده نيست. لطفا شما هم در مصرف اين دمنوش اين موضوع رو مدنظر داشته باشيد.

اما در قياس با تزريق كورتون در بيني قطعا دمنوش بابونه الويت داره! 

پ.ن. 1 خب همه ميدونيم كورتون چقدر مضر هست و مطالعات نشون ميده كه استفاده از اون تا شش ماه مانع جذب كلسيم در بدن خواهد بود و منجر به پوكي استخوان و هزار عوارض ديگر ميشه. تا جايي كه بعضي از دكترها به هيچ عنوان كورتون تزريق نميكنند!

پ.ن. 2 با وجود همه عوارض كورتون، گاهي شرايط ايجاب ميكنه كه اين دارو رو هم استفاده كنيم تا جلوي يك اتفاق ديگه رو بگيريم... (انتخاب بين شرايط بد و بدتر!) خب قطعا اگر پزشكي مصلحت را در تزريق كورتون ديد، اونوقت مقاومت كردن ما كاري اشتباه و كودكانه هست!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
در مورد بابونه: دوستان گلم  چندين بار مطرح شد كه بابونه ورم رو كاهش ميده... خب من اصولا ...

عزیزم درباره منم نظر بده من گوشتیم گفتن پره دست نمی زنیم و فقط نوک بینی کوچیک و استخوان بینی باریک تر 

به نظرت پره دست نخوره ایرادی داره ؟

من صورتم گرد و بزرگ پهناش به نظر خودم کم نشه ایرادی نداره اما به نظرم پره باز نکنن دیگه کار سختی نیست !!!!!

واسه چی 14 15 بدم 😳

دکتر گوشتی کار تا نهایت 15 تمن کیو میشناسی که کوچیک هم بکنه نه اینکه فقط باز و بستش کنه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در بيست روز اول بعد از عمل نوشيدن دمنوشها توصيه نميشه. آب ميوه و مايعات و كرفس و اناناس و الوورا ميل ...

شما میدونید علتشو که چرا 20 روز اول نباید مصرف کرد چون من تو اینترنت در مورد منع مصرفش فقط اینا رو پیدا کردم :

• مصرف همزمان بابونه با داروهای ضدانعقاد، بنزودیازپین، وارفارین، سیکلوسپورین و به طور کلی داروهای رقیق کننده خون و... و همچنین الکل ممنوع است.
  • افرادی که باید مورد عمل جراحی قرار گیرند به دلیل احتمال تداخل این گیاه با داروهای بیهوشی، باید دو هفته قبل از عمل جراحی مصرف این گیاه را متوقف کنند.
  • مصرف بابونه در بارداری و شیردهی در برخی افراد با آلرژی همراه است و باید از مصرف آن در این دوران اجتناب شود.
  • استفاده از بابونه ممکن است به طور نادر باعث ایجاد واکنش‌های خفیف آلرژیک شود و در صورت مصرف بیش از اندازه، علائمی چون سردرد، زخم دهانی، ورم چشم، تهوع و استفراغ و تعریق زیاد ایجاد کند.

بیشتر بخوانید

سلام شایلین جان ‌سوالی داشتم ، ۳ ماه از عمل گذشته باشه و سوراخ ها قرینه نباشه راه حلی داره ؟ پره ها قرینه هستن ولی یکی از سوراخ ها کوچیکتره که البته بینی اصلی هم این شکلی بودن سوراخ ها ولی الان مشخص شدن . با ژل یا راه حلی این چنینی اون یکی سوراخ بینی رو نمی شه کمی تنگ تر کرد ؟

شما میدونید علتشو که چرا 20 روز اول نباید مصرف کرد چون من تو اینترنت در مورد منع مصرفش فقط اینا رو پ ...

دو هفته قبل عمل نباید مصرف شه وبعدش تازمانی بخیه ها کشیده شه و خونریزی نداشته باشید دیگه مشکلی نیست.من از بچگی بابونه میخورم عصرانه به عنوان چای .یه عادت خانوادگیه.فقط بیشتر از یک لیوان نباید خورده شه چون افت فشار میاره.من خودم هرروز یه قاشق عسل یا یه دونه خرما میخورم بعدش تا عوارضی نداشته باشه

فقط زنان باردار یا کسانی که خونشون رقیقه مثل اونایی که پلاکت خونشون پایین تر از ۶۰هزاره و به علت بیماری سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه و یا در شرف جراحی هستن چون بابونه خون رقیق میکنه نباید اصلا مصرف کنن

ممنون     چقدر اطلاعات تجربی داری، بابونه رو قبلا هم هفته ای دو سه بار دم میکردم میخوردم، ...

بابونه شیرازی یه عطر خاص داره و اصلاااا تلخ نیست حتی اگه نیم ساعتم دم بکشه طعم بد یا تلخی نمیگیره.الان عکس میگیزم ازش میفرستم

ریختم تو یه سینی بزرگ تا فرقشو بهتر متوجه شین سمت راستی که خیلییی کوچکتره بابونه شیرازیه.سمت چپی باگلبرگ های بزرگ و درازتر و سفید بابونه گاویه و تلخههههه و فقط برای بخورصورت و در ساخت انواع کرم های زیبایی کاربرد داره 

دو هفته قبل عمل نباید مصرف شه وبعدش تازمانی بخیه ها کشیده شه و خونریزی نداشته باشید دیگه مشکلی نیست. ...

مرسی از توضیحات کاملت و همچنین عکسا 

فک کنم با این وجود شما پوست خیلی صلفی داشته باشید چون خیلی من تعریف بابونهو تاثیرشو  رو رو پوست و گوارش شنیدم 

شما میدونید علتشو که چرا 20 روز اول نباید مصرف کرد چون من تو اینترنت در مورد منع مصرفش فقط اینا رو پ ...

ممنون بابت لينك مفيدت.

بعلت رقيق شدن خون و احتمال خونريزي در هفته هاي اول.

البته بطور كلي در توصيه هاي بعد از عمل عدم نوشيدن كليه ي دمنوشها رو مطرح كرده اند.

اما اين تداخل با داروهاي بيهوشي هم قابل توجه بود كه عنوان كردي.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ریختم تو یه سینی بزرگ تا فرقشو بهتر متوجه شین سمت راستی که خیلییی کوچکتره بابونه شیرازیه.سمت چپی باگ ...

مرسي الناز جان   

سلام شایلین جان ‌سوالی داشتم ، ۳ ماه از عمل گذشته باشه و سوراخ ها قرینه نباشه راه حلی داره ؟ پره ها ...

عزيزم سه ماه براي قضاوت خيلي زوده. فعلا بيخيال و صبور باش. ولي بعد يكسال اگر خيلي توي چشم بود و نتونستي تحمل كني ميتوني با ترميم سرپايي اون كه بزرگتر هست رو كوچك كني. (فعلا ميتوني از پنبه براي كوچكتره استفاده كني چون واقعا اثر داره)

عزیزم درباره منم نظر بده من گوشتیم گفتن پره دست نمی زنیم و فقط نوک بینی کوچیک و استخوان بینی باریک ت ...

احتمالا اندازه پره ها در سايز خوبي هست كه بعد از باريك كردن استخوان و يا كم كردن پروجكشن نيازي به دست زدن و كوچك كردن پره ها نداري...

خب اين از خوش شانسي تو هست عزيزم (دو تا برش از بقيه كمتر خواهي داشت!)

نه عمل بيني خيلي فراتر از باز كردن يا نكردن پره هاست. تقريبا موضوع پره و سوراخ بيني در عمل بيني موضوع حاشيه اي قلمداد ميشه...

بيني گوشتي ريسكهاي خاص خودشو داره. پس بيشتر تحقيق كن...

مطب سامي هم حتما برو. 

ممنون بابت لينك مفيدت. بعلت رقيق شدن خون و احتمال خونريزي در هفته هاي اول. البته بطور كلي در توصيه ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون بابت اطلاعات خوبت 

من چون نمیدونستم از روز دوم استفاده کردم ولی خدا رو شکر اتفاقی نیفتاد و تاثیر خیلییییی خوبی ام رو ورم صورتم داشت 

مرسی از توضیحات کاملت و همچنین عکسا  فک کنم با این وجود شما پوست خیلی صلفی داشته باشید چون خیل ...

یه پوست معمولی گاهی لک و جوش میزنما.اما هرشش ماه یبار چهل روز ناشتااا خاکشیر و کاسنی و شاتره میخورم البته عرقیجات نمیخرم چون همشون اسانس زیاد دارن و خاصیت ندارن خود گیاه میخرم و دم میکنم.این روند هرشش ماه یبار اجرا میکنم .خداروشکر راضی ام .اما اگه سالی دوبار خاکشیرنخورم چهل روز.صورتم یه خورده بد میشه چون تاثیر کبد روی پوست صورت زود خودشو نشون میده منم هرچی دم دستمه میخورم گاهی رعایت نمیکنم😜

2810