2777
2789
عنوان

سایتهای زیرمجموعه گیری کسب درامد

65 بازدید | 10 پست

خانما خارجی ها ابتکار کردند سایتهایی را راه انداختند که کاربران  با استفاده از مشاهده تبلیغ درامددلاری  کسب کنند .این میزان درامد دلاری خیلی کم بوده .در نتیجه صاحبان سایت ها به کاربران  پیشنهاد میکنند که برای درامد بیشتر بقیه دوستان و افراد را  دعوت کنند . .و در همین دعوت کردن ها بعضی افراد ساده لوح به طمع گرفتن سود و درامد مثل بورس در این سایتها سرمایه گذاری میکنند.

صاحبان سایت ها،سرمایه ها را بعد از یکی یا  دو ماه و دادن البته مقداری سود به کاربران ،میبندد.و حسابها را مسدود میکندو امکان اینکه کاربران بتوانند داخل حساب کاربری بشوند ناممکن میشود.پس یعنی اسکم میشود....و سرمایه ها بر باد میرود.

حالا بعضی در سایت دیوار به بهانه اینکه کاریابی میکنند .استخدام ادمین میکنند .استخدام در منزل میکنند . میگند کد معرف را بزنید پول بهتون واریز میشود .یا وارد واتساپ تلگرام بشوید .کد معرف بزنید .اسکن بگیرید استخدام بشید . هم دروغه .پول به حساب کسی دیگه واریز میشود .اونی که زیر مجموعه میگیرید .و شما مجبورید زیرمجموعه گیری کنند.  تاپولی هم از سایتها  دریافت کنند.همین زنجیره به بعضی افراد ساده میرسه تا اینکه دست به سرمایه گذاری میزنند .و پایان نتیجه مشخصه .نه استحدامی وجود دارد .نه پولی که به خاطره ثبت نام کردن در سایتها بدست می اید .

این زنجیره را حتما قطع کنید

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

سایتهای مشاهده تبلیغ که همراه با زیرمجموعه گیری هست 

سایتهای خرید و فروشی که همراه با زیرمجموعه گیری هست .

اصلا هرچی هرمی هست طرفش نرید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمدونم اسم پگاسوس رو شنیدید یا نه ولی فعلا آی داره پول میدهیعنی همسایه هامون واس خودشون کسی شدن. پو ...

ترفندشه .وایی دارم پول پارو میکنم .بیا تو هم کار کن .بیا .داره دعوتت میکنه .بشنو ولی باور نکن .یکی بود میگفت بیایید عضو شید .من روزی چند دلار کسب میکنم .رفتم .دروغ بود.

عالی بود🖐

مرسی ک اطلاع رسانی میکنید.

ب نظر من خیلی از اجناسی ک قبلا خریدیم خعلی خوب بودن.. اینقد خوب و با کیفیت بودن ک خودشون برند شدن.

چیزی ک خوب باشع نیازی ب تبلیغ "یع نفر دیگ رو بیار" ندارع.

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
عالی بود🖐مرسی ک اطلاع رسانی میکنید.ب نظر من خیلی از اجناسی ک قبلا خریدیم خعلی خوب بودن.. اینقد خوب ...

اخه خیلی کلک میزنند .جنس خوب نیاز به تبلیغ نداره .کرم های پوست توسط بازیگرا و دم نوش هایی که نیاز به کلاس اموزش دارند عجیبه .

خودمون که مستقیم پول نمیریزیم ، فقط پولی که بابت بازدید سایت باید بهمون بدن ، نمیدن ؟ درسته ؟

هر دوش .

چون پولی که بابت بازدید سایت باشه به حدی کمه که به حد نصاب برای دریافت وجه نمیرسه .

مجبور میشین زیرمجموعه بگیرین .

حالا بین زیرمجموعه ها چند ادم ساده لوح سرمایه میریزه توش.

مثلا تو ارز دیجتال یکیشون شرکت ارائه دهنده کیف پول به شرطی اجازه خروج پولشون را داده بود که سرمایه گذاری کنند .و سود دریافت کنند .بعد یکی دو ماه سه ماه بعد کلا حساباشون را خالی میکنه .اتفاقا همین کیف پولهایی جدیدی که ساخته میشود کارشون همینجوریه .

زیرمجموعه میگیره پول میده .این پول واقعا مفت که نیست .مفت بودن پول بوی خوبی نداره ازش .برنامه های خودشون را دارند .مثلا من تو سایت کارسود بودم .کاررکرده بودم .حالا کیف پول داشت واسه خرید شارژ و قبض .یک روزی کلا گفتند بروزرسانی داریم .منتظر موندم یک ماه .بروزرسانیش تموم شد وارد حسابم شد .مسدود بود.

هر دوش .چون پولی که بابت بازدید سایت باشه به حدی کمه که به حد نصاب برای دریافت وجه نمیرسه .مجبور میش ...

مرسی عزیزم که تجربه ات رو گفتی ، منم تو سایت دیوار دنبال کار میگشتم ، چندتاشون همین مدلی بود ، گاهی وسوسه میشدم برم سمتشون

خودت الان کاری پیدا نکردی به منم ایده بدی؟