2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
بچه ها چشمتون روز بد نبینه, رفتم گچ بینی رو برداشتم امروز, چقدر ورم داره و گنده شده 😂😂 اصلا عجیب غ ...

ورم تا سه روز اول خیلیییه بعد یهو کم میشه.از الان به بعد نمک نخور و غذاهاتو با لیموترش تازه مزه دار کن.غذای چرب نخور.انواع روغن های حیوانی و ....نخور.همه غذاهاتو با روغن زیتون درست کن.ماکارونی پف میاره یه مدت نخور😎

بابووووونه هرشب قبل خواب بخور چون التهابات پوستی به سرعتتت کاهش میده و خاصیت کورتونی داره خیلییییی

اگر هرروز بخوری و رعایت کنی بینیت بعد یک ماه شبیه بینی سه ماهه یا بینیت وقتی سه ماهس انگار شش ماهس🙃البته بابونه شیرازی حتمااا باید باشه نه بابونه تلخ گاوی که برای بخورصورته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم پیش دکترسازگار   عمل کردم .دکتر سازگار چندتاحسن خوب دارن اول اینکه خودشون خیلی به مریض روحیه مثبت میدن دوم اینکه دستشون سبکه کبودی خیلی زود تموم میشه وبهترین حسن کارشون اینه که چسب نمیزنن یکهفته کج میگیرن وبعدخلاص اینقدر به کازشون مطمین هستن که نیازی به چسب نداره من دماغم تیغه وسطش شکسته بود گوشتی وتفسم سخت بود وبه همت این بزرگوار هم تیغه مو درست کردن هم دماغم طبیعیه هم تفسم عالیه من به هر کی برسم ایشون رو معرفی میکنم

شایلین جانم باز هم ممنون از مطب گردیت و به اشتراک گذاشتن مطالب مفیدت🌷 منم این چند روز اسم برادران ...

زهرا و مال کمیل استخونی بودن یا گوشتی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چرا کسی از محسنیان و رسول پناه چیزی نمی دونه 

من اینستاشونو دیدم خوب بودن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ادامه مطبگردی دکتر رجایی: داخل اتاق شدم... چهره دکتر از عکس‌هایش کمی مسن‌تر بود. انگار خسته بود ...

سلام خدمت شایلین جان و بقیه دوستان عزیز

بچه ها من دیروز برای مشاوره رفتم پیش دکتر رجایی. بینیم بزرگه و ارتفاعش زیاده و یه قوز کوچولو بالای بینیم هست. تا دیروز فکر میکردم استخونی و غضروفیه ولی رجایی گفت گوشتیه. نظرش این بود که عمل نکنم چون گفت ارتفاعشو کم نمیکنه (هم بخاطر بحث تنفس و هم اینکه چون گوشتیه بعدا افتادگی پیدا نکنه). تازه من سوراخ بینیم بزرگه ولی جوری که گفت انگار سوراخها رو هم دست نمیزنه. میگفت تغییر چندانی نمیکنه و نمیصرفه عمل کنی. ضمنا گفت صورتت قرینه نیست و استخونهای یک طرف صورتت نسبت به طرف دیگه اش، رشد بیشتری داشته و بینی کاملا میزون نمیشه و یه مقدار انحراف باقی می مونه. 

فکر میکردم دماغم با این همه مشکلش برای عمل ایده آل باشه و تغییر زیادی کنه ولی با حرفای رجایی کلا خورد توی ذوقم. دوستان کسی مثل من بوده؟ با این اوصاف سامی میتونه دماغمو کوچیکتر کنه؟

دوستان خواهش میکنم اگه نظری دارید من رو بی نصیب نذارید

عزیزم با توجه به این که میگی بینیت پروجکشن زیادی داره و بزرگه به نظر من دکتر رجایی گزینه مناسبی برات نیست چون خیلی پروجکشن و دست نمیزنه و اندازه بینی و هم خیلی کوچیک نمیکنه ولی در مورد عدم قرینگی که برای خیلی ها هم وجود داره تمام سعیشو میکنه که از بین ببره و خیلی روی این موضوع حساس و دقیقه و به نظر من از اون نظر مشکلی وجود نداره .در مورد پره ها و سوراخ بینی هم این طور نیست که گفتی اگه نیاز باشه برش میده و جمع

میکنه 

2810