2777
2789
عنوان

چکار کنم که بی خیال باشم

175 بازدید | 28 پست

بخاطر کارای خانواده همسرم مریض شدم وهمش دل درد وسردرد دارم ، پسرم نه سالشه همش میگه مامان شاد باش ، ولی من بی انرژی ام، نمیخوام بخاطر دیگران بچم وخودمو اذیت بشیم ، پسرم هنوز به من نیاز داره ، چکارکنم ، خواهش میکنم کمکم کتید یه حرفی بزنید من فراموش کنم ، تمام بدنم درد شده ولی هیچکس به فکرم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ارتباطتو با اونا کم کن.در عوضش بایشگاه و پارک و تفریحات اینطوریتو زیاد کن.هر چی هم ازشون شنیدی عک ...

خوب همین ، اصلا پام به سمت پارک و باشگاه نمیره انگاری افسرده شدم

منم همینجوریم ولی فکر کنه یه چند تا آدم غریبه چرا باید حرفاشون برامون مهم باشه که ما مریض بشم اونا ی ...

همش احساس میکنم در مقابلشون ضعیفم ، واقعا درسته چون پای همسرم وسطه

خوب همین ، اصلا پام به سمت پارک و باشگاه نمیره انگاری افسرده شدم

ففط کافی شروع کنی.بچت گناه داره.دستشو بگیر و برید.پیاده روی هم کن.ببین حرف کسی برات مهم نباشه.چون از؟سر بیکاری یا حسادت.تو دلت بهشون بخند

واقعا کمکم میکنه ؟

دوره جذابیت درونیش 

کمکت می کنه نوشخوار فکری رو کلا رها کنی 

و حالت کاملا خوب بشه

اما نباید کنار بذاری

کاراشم خیلی ساده اس

فقط یبار گوش بدمی نیست

زیاد گوش بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شوهرم حق رو به من میده ، ولی بهشون میرسه همه چی یادش میره

خیلی خوبه همسرت همراهی می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810