2777
2789
عنوان

دختر یکونیم سالم فقط روپام میخوابه

139 بازدید | 15 پست

مامانا من الان یه ماهه شبا خواب ندارم 

دخترمو میخوابونم همینکه میذارمش سرجاش یکم بعد بیدار میشه میاد روپام میخوابه .

تا صبح همین مدلی هستیم 

منم روکمر زیاد نمیتونم بخوابم مجبور میشم بشینم 

توروزم یه بار ظهر میخوابه یه بار عصر 

بنظرتون چیکار کنم این عادت از سرش بیوفته .خیلی اذیت میشم از بیخوابی 

نخوابونش اول گریه میکنهداذیت میشید ولی کم کم عادت میکنه من فکر کنم فقط تا سه ماهگی رو پا خوابوندم بعدش کنارش دراز میکشیدم میخوابید همینطور عادت کرد خدایی کمر چرخوندن و رو پا گذاشتن بچه رو ندارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزم رو پات میخوابه  دیگه کم کم باید ترکش بدی کم محلی کن بزارش کنارت  تپ تپ (نمیدونم ...

اره کلا رو زمین نمیخوابه .خوابش خیلی سبکه رو زمین باشه یه صدای خیلی کوچیک بیاد بیدار میشه

یکی دو بار امتحان کردم نشد .فکر کنم صبرم کمه

اره کلا ترک دادن بچه خیلی صبر میخواد از شیر گرفتن از پوشک گرفتن عادت دادن به ساعت خواب مناسب واسه همش آدم پیر میشه ولی چه میشه کرد باید صبرو حوصله کنیم اگه تکون خوردن دوست داره نمیشه براش ننو ازینا که به بارفیکس میبندن یا خودش پایه داره ببندی بخوابه توش تا یکم بزرگتر. بشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
شبا میخوابیدا اما یه ماهه دیگه نمیخوابه روزمین

میدونم الان کم خوابی که داری اذیتت میکنه وگرنه چند شب اصلا روز نخوابونش باهاش بازی کن بیرون ببرش که نخوابه شب هم اصلا رو پات نزار نخوابید اشکال نداره خودش خسته میشه 

خیلی غلت میزنه تو ننو نمیمونه 

اخ مثل دختر منه موقع خواب کل خونه رو غلت میزنه اگه تختش به تخت ما نچسبیده بود نرده های تخت هم مانع از پریدنش از رو تخت تو خواب نمیشد😂😂

2810