2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
بنظرم بینی تون خیلی خوبه اصلا به فکر ترمیم نباش.زندگی تو بکن بینی ت خوبه بزرگم نیست کاش منم بینیم خو ...

مرسی که امید میدی عزیز دلم

دوست داشتم نوکش باریکتر باشه

انشا.. خوب میشه بینیتون

خواسته هاتون رو بگید به دکتر حتما

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا شرح مطب گردیهاتونو بذارین . یا حداقل نظرتون و جمع بندیتون در رابطه با دکترهایی که رفتید. دکتر ...

چشم عزیزم میگم مطب گردیهامو به ترتیب

ممنون که بهم گفتی.باشه هفت به بعد میرم

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
سلام نازنین عزیز خوش اومدی کار خیلی خوبی کردی ب جمعمون پیوستی میشه از مطب گردیاتون بگید؟این لطفو می ...

مرسی عزیزدلم.بله حتما توضیح میدم😘

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
اطلاعاتی از دکتر کورش یزدانفر دارید؟

خودم یه مدت خیلی تو نخش بودم ولی شنیدم هزینه اش زیاده.من نهایتا تا ۱۲ تومن میخوام هزینه کنم.

شنیدم طبیعی کاره و کم ریسک ولی هیچ نمونه ای ازش ندیدم فقط تو نت از زبون مریضاش اینا رو خوندم و همه خیلی راضی بودن

دکتر "بهزاد فرخی" که چند نفر از فامیلهامون پیشش عمل کردن و همچنین یکی از دوستان خودم.تخصصش جراح پلاستیک هست اما به گفته کسایی که پیشش عمل کردن تنفس رو خراب نمیکنه.هزینه اش معقوله و در حد ۶_۷ تومن.تخفیف هم میده.بینی منشیش به شدت خرابه که من ازش پرسیدم گفت من ۱۸ سال پیش عمل کردم و جای دیگه عمل کردم.حالا خدا داند!مطبش میدان ونک خیابان شهید خدامی.تا جایی که یادمه ویزیت هم گرفت پنجاه تومن.خیلی اینو مطمئن نیستم.دکتر مودب و باکلاسه.عکس یه بیمار که بینیش کپی بینی من بود رو قبل و بعدش رو نشونم داد خیلی قشنگ شده بود.

ولی طبق اون کارهایی که از دکتر دیدم در مجموع برداشتم این شد که عملاش نیمه فانتزی هست.واسه همین از لیستم حذف شد.علاوه بر این زیاد به دلم نبود چون تخصصش پلاستیکه.

بعدا هم که فهمیدم ناراضی هم داره و تو نت تبلیغ الکی و فیک هم زیاد داره حواستون باشه😁

در مجموع برای کسایی که بینی نیمه با قوس ملایم میخوان و هزینه معقول میخوان بکنن بدک نیست😉

راستی اینم بگم که تو مطب حتی یه نمونه هم پر نمیزد.فقط اخر سر که منو ویزیت کرد یه خانومی رو دیدم که با همسرش اومد و رفت اتاق دکتر و شاکی هم بود.البته تازه عمل کرده بود و چسب داشت.به نظر من شکایتهای ماههای اول خیلی مهم نیست.شکایتهای شش ماه به بعد هست که مهمه و جای فکر کردن داره(سخن بزرگان)😂😉

خودم یه مدت خیلی تو نخش بودم ولی شنیدم هزینه اش زیاده.من نهایتا تا ۱۲ تومن میخوام هزینه کنم. شنیدم ...

دقیقا همینطوره منم فقط ازشون خوب شنیدم ولی نمونه ندیدم وهمین شده مشکل واسم

خودم یه مدت خیلی تو نخش بودم ولی شنیدم هزینه اش زیاده.من نهایتا تا ۱۲ تومن میخوام هزینه کنم. شنیدم ...

شمادستتون اومد ایشون چه نوع طبیعی کاری هستن؟نوک بینیو چه مدلی در میارن؟

دکتر "امید ابراهیمی" تخصص گوش و حلق و بینی.حق مشاوره رایگان هست.مطبش هم روبروی بیمارستان دی خیابان گاندی دوم.

دکتر مودب و خوش برخورد هست و همه چیز رو کامل توضیح میده.طبیعی کار هست.البته من بعضی از نمونه هاش رو توی نت دیدم که انگار نه انگار که عمل شده بودن ینی شاید سی درصد تغییر کرده بود بینیشون.تمام کامنتها رو هم بسته تو اینستاگرام.عکس آلبوم های توی مطبش باز بهتر از نمونه های اینستا هست.تو مطب هم زیاد نمونه ندیدم چهار پنج نفر که با چسب بودن.یکی هم که تازه گچشو باز کرده بود نمیشد قضاوت کرد ولی با این حال پروجکشن داشت و من خوشم نیومد.اما یه خانوم زیبا اومد که بینیش فوق العاده زیبا و طبیعی بود.نشد باهاش حرف بزنم چون منشی بردش واسه عکس بعد از عمل.

هزینه عمل ۱۱ تومن تو کلینیک سعادت آباد.

جمع بندیم این بود که کار دکتر در حد ۱۱ تومن نمی ارزه ولی چون به شدت دکتر کم ریسکیه من برای بینیهای کم کار توصیه میکنم.ولی اینم بدونید که معمولا به پره ها زیاد دست نمیزنه.

شمادستتون اومد ایشون چه نوع طبیعی کاری هستن؟نوک بینیو چه مدلی در میارن؟

راستش اینو نمیدونم عزیزم چون نمونه ای ندیدم ولی میدونم در حدی طبیعی هست که هم بینی تغییر میکنه(چون به نظر من بعضی طبیعی کارا بینی رو فقط باز و بسته میکنن و تغییر خاصی نمیدن) و هم حواسش به تنفس هست.ظاهرا خیلی کارش درسته ولی چون هیچ عکسی تو نت ازش نیست آدم باید بره مطب ببینه.من یادمه حتی آدرسشم نتونستم پیدا کنم.شما آدرسشو پیدا کردی؟

يه سوال داشتم ميتونم بپرسم؟

جانم

دکتر "هومن فرهنگ مجد" تخصص گوش و حلق و بینی.چندین بار مطبش رفتم چون خیلی از کسانی که تحقیق زیادی راجب جراحان بینی کرده بودن دکتر فرهنگ رو به من پیشنهاد دادن.دکتر خیلی مودب و مهربونه.پشتیبانی قبل و بعد از عمل خوب هست.دو عدد منشی داره که یکی بینیش فانتزی و دیگری بینیش کج می باشد😊به شدت بداخلاق و جدی هستند و به گفته یکی از بیماران این منشی ها هشت سال پیش جراحی کردن با دکتر فرهنگ.

یه چیزی در مورد دکتر فرهنگ اینکه حدود هفت هشت سال پیش دکتر نیمه فانتزی عمل میکرده.بنابراین نمونه های عمل شده دکتر فرهنگ به دو گروه نیمه فانتزی و طبیعی تقسیم میشن.الان دکتر طبیعی کاره البته به نظر من یه مقدار هنوز دستش به نیمه فانتزی میره و به همین دلیل من بی خیالش شدم.چند نمونه واقعا خوشگل دیدم تو مطبش که بینیهاشون بی نقص بود.نمونه معمولی دیدم و نمونه ورمی و کج هم دیدم.حالا نمیدونم اون کجی مال ورمه و از بین میره یا نه.

دکتر کلینیک مبین تو پاسداران عمل میکنه و دستمزدش با کلینیک جمعا ده و پونصد میشه.به من اینجوری گفت.

حق مشاوره اش هم رایگانه.اکثر بیماران راضی بودن هم تنفسی و هم ظاهری.عملهای سخت انحراف و پولیپ و اینجور چیزا هم تو کارنامه اش داره.

جمع بندی دکتر فرهنگ:اگه بینی نیمه فانتزی میخواهید بهترین گزینه هست ولی اگر طبیعی میخواهید نه،چون یهویی دیدین کوچیک کرد.چند در میون کوچیک میکنه😁

برای بینی استخوانی پیشنهاد میشه.

بینی استخوانی یکی از بیمارانش رو زیادی کوتاه و کوچیک کرد.خوده دختره به شدت خوشحال و راضی بود ولی من واقعا تعجب کردم از این همه کوچیک و فانتزی شدن بینیش و به صورتش هم نمیومد.من اصلا همینو دیدم دیگه ترسیدم کلا.چون کوتاه بود،نوک بینیش هم بد متاسفانه...

راستی کبودی و ورم بعد از عملش خیلی کمه و برای آقایون هم گزینه خیلی خوبیه چون بینی آقایون رو به شدت طبیعی درمیاره

تو عمل ترميمي بينى ميشه كوتاهي بيني رو هم اصلاح كرد؟؟

تا جایی که من میدونم آره.یه نگاه به اینستاگرام دکتر امیری پویا بکن من چند مورد کوتاهی رو دیدم که ترمیم کرده.دکتر کاظم امیری پویا

2810