2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
راستش اینو نمیدونم عزیزم چون نمونه ای ندیدم ولی میدونم در حدی طبیعی هست که هم بینی تغییر میکنه(چون ب ...

کرمانشاه با ایشون ویزیت شدم مطب تهرانو نرفتم ولی آدرسشون ظاهرا میدان فاطمی میدان گلها ساختمتن ویدا واحد15

02188637256

راستی به من گفتن طرح لبخندتونم حین عمل اصلاح میکنم وقتی عمیق بخندم لثم زیادی معلوم میشه فک بالام کوچیکه شما اطلاعاتی دارین؟به دندونپزشک نشون دادم گفتش که ظاهرا راه خوب همینه البته دندونپزشک بنظرم تازه کار بود ولی خب با معاینه اینو گفتن

کرمانشاه با ایشون ویزیت شدم مطب تهرانو نرفتم ولی آدرسشون ظاهرا میدان فاطمی میدان گلها ساختمتن ویدا و ...

چه جالب من نمیدونستم کرمانشاه هم مطب داره.ممنون عزیزم بابت آدرس و شماره🙏❤

در مورد طرح لبخند من اصلا نمیدونستم که حین جراحی بینی میشه طرح لبخند رو هم اصلاح کرد.چون تا جایی که من میدونستم دندونپزشک اینکارو میکنه و واقعا هم چند نفرو دیدم که خیلی تغییر کردن با اصلاح لبخند...یه چیز دیگه هم که جدیدا اومده و خیلی خوبه به نظر من بوتاکس لبخند لثه ای هست.واقعا خیلی قشنگ میشه و دیگه لثه معلوم نمیشه.فقط حیف باید تمدید بشه.تو کلینیکی که من میرم لیزر اینکارو انجام میدن.اگه خواستی بهم بگو قیمتشو برات بپرسم.

راستی یزدانفر چقد بهتون قیمت داد؟

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر"غلامرضا احمدی"متخصص گوش و حلق و بینی.مطب پاسداران گلستان یکم.حق مشاوره رایگان.منشی نداره و همه کارها رو خودش هماهنگ میکنه😁مطبش منظم تر از صد تا مطب بامنشیه😅

تقریبا نزدیک به مطب دکتر فرهنگ هست و هر دو کلینیک مبین تو پاسداران عمل میکنن.

دکتر سنش زیاد هست اما مهربون و خوش قلبه.دلسوزه ولی خصوصیت بارز اخلاقیش دمدمی مزاج بودنشه.من چند بار مطبش رفتم و با خیلی از مریضاش صحبت کردم.یکی از دوستان صمیمی خودم هم با ایشون عمل کرده.ولی زیاد راضی نیست.حدود یک ساله عمل کرده ولی هم بینیش گاهی کیپ میشه و هم نوکش خیلی ورم داره و کمی افتاده شده.دکتر به شدت محتاط هست و اگر بینیتون یه کمی سخت و پرکار باشه یا زیادی گوشتی باشه جوابتون میکنه.بنابراین دکتر کم ریسکی هست.اکثرا مریضا راضی هستند ازش ولی خب یه درصد کمی ناراضی هم داره که اونم بیشتر بابت ورم هست.به نظر من دکتر احمدی از هر ده نفر شش نفر رو خوب عمل میکنه.من بینی های خیلی قشنگ هم توی مطبش زیاد دیدم.ولی بینیهای پر ورم هم دیده میشن که خوده دکتر به هیچ عنوان آمپول نمیزنه.ینی بعضی ها آمپول لازمن ولی بازم دکتر نمیزنه و میگه برو صبر کن ورمش میره.فقط به یه خانومی که زیادی ورم داشت و یک سال از عملش میگذشت آمپول بتامتازون عضلانی داد.

الان قیمت رو حدودا ۸ تومن کرده.

جمع بندی مطب دکتر احمدی طبیعی کاره و به نظر من به بینیهای پرکار،بزرگ،پوست ضخیم توصیه نمیشه چون ورم کارش زیاده.ولی میتونه یه بینی استخونی معمولی رو خوب و تر تمیز دربیاره.

کبودی و ورم صورت بعد از عمل خیلی کم

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)

دکتر "کمال کوچک زاده" توجه کنید که ایشون جراح پلاستیک هستن نه متخصص گوش و حلق و بینی!

ویزیتش بیست تومن بود.(شاید الانا بیشتر کرده باشه.من چند ماه پیش رفتم.)یک دستیار داره برای تعویض چسب و یک منشی هم داره که بدک نیست برخوردش.مطب خیابان مطهری خیابان کوه نور.ظاهرا کلینیکش هم همون اطرافه به گفته بیماران...اولا بگم با پیش زمینه ای که از دکتر داشتم کمی تو ذوقم خورد چون چیز خیلی تاپی هم نبود.نمونه هم زیاد بود.از مورد گچی بگیر تا مورد چند ساله...راستش بینیها هر کدوم یک شکل بود و شبیه به هم نبودن.البته به نظر من این هنره دکتر هست که هر بینی رو مطابق همون صورت و همون اسکلت بینی درمیاره.ولی خب برداشت و نتیجه گیری من این بود که بینی ها نیمه فانتزی بودن.با اینکه میگن دکتر طبیعی کاره ولی قشنگ مشخص بود این بینیها عملی هستن.من اینو دوس نداشتم.نوک بینیها قشنگ بود و قوس هم میده به تیغه.یه نکته دیگه این بود که هم طبق گفته مریضها و هم طبق اون چیزی که خودم تو چند نفر که تازه عمل شده بودند دیدم این بود که احساس کردم کبودی و ورم صورتشون زیاده.چشم یکیشون هم خون افتاده بود که یکی دیگه از مریضها که چند ماه از عملش میگذشت هم گفت چشم منم بعد از عمل خون افتاده بود😣

بینی ورمی زیاد ندیدم به جز یه نفر که خیلی ورم داشت بینیش.از نظر تنفسی هم زنه یک ساله عمل کرده بعد صاف تو چشم من نگاه میکرد میگفت تنفسم عالیه ولی هم تو دماغی حرف میزد و هم معلوم بود بینیش کیپه و نفسش صدا میداد.این چه فازیه که بعضیا نمیخوان حقیقتو بگن؟!

خلاصه جمع بندی عرض شود که مورد پسند من نبود ولی اگه بینی نیمه فانتزی شیک میخواین و خیلی هم در قید و بند تنفس نیستین میتونه گزینه خوبی باشه‌.البته برای بینی استخونی بیشتر توصیه میکنم(طبق شنیده هایی که از قبل تحقیق کردم راجبش)ولی با این حال یه دختره میگفت من گوشتی بودم و الانم راضی ام.البته چسب داشت و چهار ماه بود عمل کرده بود.

راستی دکتر دست به آمپولشم خوبه.

موقع ویزیت هم به من گفت حتما عمل کن و بعد از اونم دو بار به من زنگ زدن از مطبش که شما وقت نگرفتی وقتامون داره پر میشه.فکککککک کن😐

راستی قیمت به من ۸۵۰۰ گفت ولی تخفیف هم میده

نازنين جان شما چيزي راجع به دكتر شهجردي ميدوني؟؟؟؟

سلام عزیزم.دکتر شهرجردی میگن واسه بینیهای گوشتی خوبه و کم ریسکه.ولی هزینه اش زیاده.یکی از دوستانم عمل کرده بود که گوشتی بود.تو نت باهاش دوست بودم.اون خیلی قبول داشت شهرجردی رو.ولی من کارای اینستاشو دوست نداشتم واسه همینم دنبالش نرفتم.پروجکشن داره یه سری از کاراش.ولی برو کارای گوشتیش رو ببین اگه بینیت گوشتی هست

دکتر"حسن عامری" متخصص گوش و حلق و بینی

طبیعی کار.مطب خیابان دولت بین دیباجی و اختیاریه.من سر مسیرش اذیت شدم بد مسیر بود.ویزیت پنجاه تومن.منشی کمی جدی و رو نده😁بینیشو انگار عمل کرده ولی وقتی ازش پرسیدم با دکتر عامری عمل کردین گفت من اصلا عمل نکردم😐دکتر مودب ولی به شدت پولکی.از اینایی که به هرکی یه قیمت میده و روز به روز قیمت رو میبره بالا.اما کاراش خدایی تر و تمیز بود.آلبوم کارش و عکسای تو نت رو من اصلا خوشم نیومد ولی من چند نمونه که تو مطب دیدم خیلی خوب بودن ولی تعجب میکنم که چرا از این دکتر حرف زیاد یا تبلیغات زیاد هیچوقت ندیدم جایی.با اینکه کارش خوب بود به نظر من.هم استخونی خوب دیدم و هم گوشتی.ولی چون اونروز میخواستم مطب احمدی هم برم از اونور چون اونجا با دوستم که با احمدی عمل کرده بود قرار داشتم،دیگه خیلی نتونستم اونجا بمونم.جای بخیه هم نداره و مورد تازه عمل شده هم دیدم که کبودی و ورم صورت نداشت بعد از عمل و عکس قبل از عملش رو هم که دیدم به شدت تغییر کرده بود.عکس چند تا از دوستانش رو هم نشونم داد قبل و بعدشون رو.واقعا عالی بودن.البته من یه مورد خرابکاری از عامری تو همین نی نی سایت به چشمم خورده.تو تاپیک ترمیم.حالا نمیدونم قضیه اون چی بود.ولی جمع بندی من از عامری این بود که بینیها بسیار طبیعی بودن و انگار نه انگار که عمل شده بودن.حیف هزینه اش زیاد بود و همین باعث شد دیگه من راجبش تحقیق بیشتری نکنم.شنیدم الان قیمتش به ۱۴ ۱۵ هم رسیده.به من ۱۳ گفت

راستی عامری تامپون نمیذاره بعد از عمل

مرسی عزیزدلم...مطب که زیاد رفتم😁 دکتر بهزاد فرخی،دکتر عامری،دکتر غلامرضا احمدی،دکتر فرهنگ،دکتر امی ...

نازنین عزیز خوش اومدی...

در مورد دکتر نادریان و سامی هم اگه اطلاعاتی داری بگو لطفا...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
بنظرم بینی تون خیلی خوبه اصلا به فکر ترمیم نباش.زندگی تو بکن بینی ت خوبه بزرگم نیست کاش منم بینیم خو ...

گلاب جون سلام

شما رفتید مطب نادریان نظرتون راجع بهش چیه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه ها بلخره شرح مطب گردیام تموم شد😉

فقط امیدوارم به دردتون بخوره😘❤

مطب بعدی انشالله ابیانه👍

نازنین عزیز خوش اومدی... در مورد دکتر نادریان و سامی هم اگه اطلاعاتی داری بگو لطفا...

سلام عزیزم ممنون.

دکتر نادریان من وقت مشاوره گرفتم ولی کنسل کردم و به هیچکس توصیه نمیکنم نادریانو برای اینکه کیفیت کارش نصف اون پولی که میگیره هم نیست و در ضمن اخلاقشم زیاد خوب نیست و خیلیا رو میرنجونه.دوست من پیشش عمل کرده چند ماهه ولی راضی نیست.نظر من اینه که الکی اسم در کرده و پول زیاد میگیره.اما اگه پولش زیاد برات مهم نیست یه سر برو ببین چه نظری به بینیت میده.

یه نفر رو تو مطب فرهنگ دیدم که با فرهنگ عمل کرده بود ولی قبل عملش با نادریانم مشاوره شده بود میگفت بینیهایی که اونجا دیدم مصنوعی بودن.

پول هم به هرکس یه قیمت میده

ولی راجع به سامی خوب شنیدم.اونم قیمتش بالاس ولی طبیعی و تر و تمیزه کارش.من یه همکلاسی داشتم تو دانشگاه با سامی عمل کرد عالی شد الانم بعد از ده سال بینیش همونقدر عالیه و تکون نخورده.

من اگر پول واسم مهم نبود بین سامی و نادریان قطعا سامی رو انتخاب میکردم.ولی چند بار برو مطب هردوشونو حسابی تحقیق کن

راستی با محبی یا یحیوی کسی عمل داشته اینجا؟؟؟

نازنین جون شما که زیاد تحقیق کردین در مورد دکتر قارونی چیزی میدونین ؟؟ من دو هفته اس تو اینستا دربارش تحقیق میکنم و تا حالا چیز بدی ازش نشنیدم فقط بعضیها میگن زیادی طبیعی کاره. ی بارم رفتم مطبش همه کسانی که اون روز اونجا بودن راضی بودن

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
سلام عزیزم.دکتر شهرجردی میگن واسه بینیهای گوشتی خوبه و کم ریسکه.ولی هزینه اش زیاده.یکی از دوستانم عم ...

اون دوستتون گوشتي بوده بينيش؟؟

ممنون كه اطلاعاتتو در اختيار كاربرا ميگذاري

2810