2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه ى دوستاى عزیز قدیمو جدید..از اینورا رد میشدم گفتم یه سرى بهتون بزنم...ایشالا همه به بینیاى ایده الشون برسن اما توروخدا فقط به این تحقیقاى مجازى دلخوش نباشین. تا دلتونم میخواد مطب گردى کنیییییددد:))) موفق باشین همگى ؛)
سلام بچه ها من از همه کسایی که بهم پیام دادن و من جواب نداده بودم معذرت خواهی میکنم و جواب همه رو همینجا میدم من اوایل که عمل کرده بودم خیلی راضی بودم ولی بعد از ده روز احساس میکردم سوراخای بینیم کاملا متفاوته یکی حالت خوابیده داشت و اون یکی حالت ایستاده روی صورت دو هفته فقط گریه میکردم ولی کم کم بینیم خدب شد و سوراخا تقریبا متقارن شدن،دکترمم گفت به مرور درست میشه ولی بازم اگه حتی یه ذره نامقارن بود برات درستش میکنم الان که دو ماه از عمل بینیم گذشته واقعا راضیم،چهرم اینقدر تغییر کرده که تو دانشگاه چند نفر منو نشناختن چون قبلا عینک هم میزدم ولی الان عینک نمیزنم بینیمم فوق العاده عالی شده دکتر همتی کارش و پی گیریای بعر از عملش واقعا عالیه،چند بار حتی خودش شخصا باهام تماس گرفت در مورد کارشم باید بگم بینی رو عالی و فوق العاده جمع میکنه معمولا کاراش یه قوس فوق العاده تمیز داره( دیدم بعضیا که عمل میکنن قوس بینیشون برآمدگی و تو رفتگی داره و تمیز نیست) بینی روتا جایی که راه داشته باشه تغییر میده خیلی دقیق و با ظرافته جای برش و بخیه هاشم عالیه به نظر من برای کسایی که میخوان بینیشون خیلی تغییر کنه و عالی بشه بهترین گزینه س،ولی برای کسایی که میخوان فقط بینیشون اصلاح بشه فکر نکنم خوب باشه برای آقایونم همینطور،سبکش به نظر من نیمه فانتزیه قیمتشم 4تومن
12اسفند دکتر همتی فراهانی
بچه ها ببخشید اگه توضیحاتم طولانی شد خواستم سوال همه رو جواب بدم من چون با گوشی میام عکسم آپلود نمیشه اگه کسی واتس آپ داره شمارشو برام بذاره من عکسمد میفرستم تا تو سایت بذاره
12اسفند دکتر همتی فراهانی
بچه ها اینجا کسی از دکتر حسنانی چیزی نمی دونه؟؟؟ عکسای سایتش به نظر بد نمیاد هزینش چجوریاس؟؟؟ من تازه با این سایت اشنا شدم و تهرانم نیستم بینیم غضروفیه لطفا اگه میتونین بهم کمک کنید
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
سمانه جان من هرکاری کردم درخواست دوستیم برات ارسال نشد.میشه شما درخواست بدی ببینی میشه یا نه؟ اگه عکس بذاری خیلی کمک میکنی به ما. اگه خواستی من شماره ام رو میدم بهت که تو واتس آپ برام بفرستی اگه میشه ایشااله همیشه از مماخت راضی باشی
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
بهناز، من با حسنانی ویزیت شدم، فقط عکس به من نشون داد، و کاره خاصه دیگه ای نکرد، آخرشم گفت تنفست همین میمونه و بهتر نمیشه، فکرمیکنم اویت اوله همه تنفس باشه بعد زیبایی، اصلا خشم نیومد از ویزیتش، همه دکترا هم به من گفتن حداقل باید ۱۴ روز ایران باشی، اما ایشون گفت ۸ روز کافیه، قیمتم به من ۶ داد.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مرسی اقای ببخشید با این وجود فک کنم باید کفش اهنی بپوشم برم دنبال دکتر من فک میکردم اسون تر از این حرفاس میخواستم تا قبل دفاعم بینیمو عمل کنم ولی فک کنم وقت زیادی لازمه
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
2810