2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
بهناز، به نظرم تحقیقاتتو همین جا از بچه ها جلو ببر، یه لیست سفید از دکترای مورد علاقه ات تشکیل بده، در حد ۴،۵ نفر، بیا برو مطب از نزدیک کاراشونو ببین و با یکیشون اوکی کن. بعضی از بچه های اینجا به نظرم خیلی مته به خشخاش میزارن و کلی دکترای مختلف میرن، این بیشتر باعث سر در گمی میشه و انتخابو سخت میکنه، من تایمم ایران کم بود، باید سریع انتخاب میکردم، همون چند تا دکتری که مد نظرم بود با یکی دوتا متفرقه رفتم، قبل از دو هفته به پروازم با فرهنگ اوکی کردم و خدا رو شکر الانم راضی هستم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فران جون ، من ترمیمى هستم و خیلى دوست دارم با علامه عمل کنم اما توى تاپیک ترمیمى ها کسى از علامه راضى نیست شما نمونه کاراشو از نزدیک دیدى؟ آخه من شهرستانم هفته آینده میخام بیام تهران
سلام ازی جون. نه من کاراشو از نزدیک ندیدم ولی عکس چن نفر از کاراشو دیدم ازی تا جاییکه من میدونم اوناییکه تو تاپیک ترمیمی ازش ناراضین عمل اولو دومشون با دکترای دیگه بوده
دوستان منم به یحیوی فکر میکنم تعداد کسانیکه ازش راضی بودن بیشتر از ناراضیاشه اگه شما هم چیزی میدونید بگید بهم خواب دیدم باهاش عمل کردم نامتقارن شد بینیم نکنه خوابم راست درآد توروخدا کمکم کنید اکار هیچ دکتری تا الان به دلم ننشسته
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید ،آدم های خوب برایتان شادی می آورند  آدم های بد ، تجربه بد ترین ها درس عبرت می شوند ؛ بهترین ها، خاطره . 
2810