2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
الهام جان یا یکشنبه برو و یا سه شنبه

البته نمونه های سامی دوشنبه بیشترن. گرچه من خودم تو روز فرد ازش نمونه دیدم. می تونی دوشنبه هم بری. اگر اشتباه نکنم، قیصری و خاص احمدی و عباسی هم باشن. من چند ماه پیش رفتم حضور ذهن ندارم چه روزی بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جان، سامی 17 فروردین اولین روز کاریشه. چون یکی از بچه های ترمیمی باهاش عمل کرده قبل از عید، 17 م باید بره برای دراوردن تلق.
نه الهام جان، من عمل نکردم با سامی
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من که هیچ اعتقادى به حضور منشى اینجا ندارم
شما بگو نفع منشى در این تبلیغات چیه؟ باز اگه بگین دکتر یا زن دکتر قابل قبولتره !
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
همین حرفا و کارارو کردید که دیگه بچه‌های پر تجربه نمیان تو این تاپیک... خوشحالم که من تو دوره‌ای اینجا بودم که پر از بچه‌های خوب و صمیمی بود، که دغدغه اصلی‌شون کمک به همدیگه بود

از همه دوستانی که نسبت به من لطف داشتن خیلی خیلی ممنونم و امیدوارم بتونم لطفشون رو جبران کنم

هر کمکی که از دستم بر بیاد مطمئنا دریغ نمی کنم

اگر کسی با من کار داشت به من از طریق سایت ایمیل بزنه و یا توی یاهو پیغام بده jjhunter_2010@yahoo.com

sahra:

ممنون از لطفت

کاری نکردم

خیلی خوشحالم که خواهرتون راضی هستش چون خیلی وقت بود ازتون خبری نداشتم

رومیصا:

جو تاپیک الان رو با زمان خودتون مقایسه کن!

دقیقا همینه که شما میگید

باز شاید شما منو بهتر بشناسید

موفق و شاد و پیروز باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
قصدبحث ندارم ولی واقعاازنظرات بعضی دوستان ناراحت میشم.خانومای عزیز،امروزه بسیاری از فعالین مدنی برای برقراری عدالت جنسیتی درجامعه کنونی تلاش میکنن،که مهم ترین بخش این فعالیتهاتغییرنگرش زنان درموردخودشون ومقابله بادیدگاههای سنتی هستش.علت این بحث هاکه توی این تاپیک یاهرجای دیگه پیش میادخانومها نیستن،دلیلش روح مشترک جامعست که ازبین رفته.
نسترن جان چک پ.خ
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام دوستان من 2 ماه جراحی بینی پیش یک فوق تخصص پلاستیک انجام دادم ولی مشکلی که دارم اینکه سمت چپ وراست بینی قرینه نیست سمت راست بزرگتر واین سبب شده بینی انحراف پیدا کنه سمت راست........ نوک بینی سفت اصلا نمی شه تکونش داد ... براکسی تا حالا ازاین مشکلا پیش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موی بشکافی به عیب دیگران ..................................چه به عیب خودرسی کوری از آن
2810