2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مرسی فدات شم راستش من برزنجی رو قبول دارم چون کم ریسکه کارای یحیوی هم دوست دارم اما میگن پر ریسکه اما راستش بودجه من اینقدرا نیست لااقل الان! !برزنجی فکرکنم یه7تومنی بشه؟؟واسه همین از افراه شنیدم گفتن کاراش عالیه حاضرم برم اما راستش یکم دودلم چو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مریم جون.خدا خیرت بده
M&m جون شبت بخیر مماخ خوشگل
Lili جون منم افراه و از یکی از بچه های اینجا به اسم رویای آرام شنیدم و جز اون هیچکس اطلاعاتی راجع بهش نداره.اگه من مطمئن باشم کارش عالیه حاضرم یه ماه برم رشت بمونم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
دوستان لطفا این بحث رو تموم کنید و ادامه ندین چون چهره زیبایی نداره واقعا منم هیچ شناختی از این دکتر حجت ندارم شاید اصلا برم مطبش پا به فرار بذارم اصلا من هیچ دکترمد نظرم نیست بخدا الان دیدین که گفتم من از کارای دکتر برزنجی خوشم میاد یاد بگیریم نسبت به حرفای همدیگه حساس نباشیمو جبهه نگیریم شب همتون زیبا.
شامانا جون بیخیال عزیزم.جدی نگیر.
کاش اینقدر که بچه های اینجا رو کلمات و نظرهای همدیگه دقیق و حساس هستن یه کم دکترای عزیز که میلیونی پول میگیرن رو کار و عملشون دقیق میبودن.
Samiiiii
جان خدایی نکرده منظورم به شما نیست، کلی گفتم.چون نمیدونم چرا بچه ها اینجا دنبال گیردادن به همدیگه هستن.
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
Samiiiii جان
حرف شما درست
اما اینها همه حرف هست
زجری که بچه های ترمیمی میکشن، نه تو کلمه ی خرابکار قابل توصیفه و نه تو کلمه ی *دوزاری*.......
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بله شما درست میگید.خدایی نکرده من قصد جسارت نداشتم یا اصلا منظورم این نبود که شما حق نداری نظر بدی،نه اصلا.
نظر شما محترمه.
من فقط منظورم این بود که به چیزای مهمتری هم که اکثر بچه ها دنبالشن توجه کنیم و برای چیزای کوچیکتر دلخوری پیش نیاد خدایی نکرده.
من قصد دخالت نداشتم.امیدوارم از نظرم و طرز بیانم دلخور نشده باشید.اگرم اینطور شده عذر میخوام.
2810