2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم منم چون دکتر برزنجی ریسکش کمه و به حرف گوش میده انتخابشون کردم. فقط 1 سوال عزیزم میشه بپرسم چند روز طول میکشه جواب ازمایشارو بدن چون من از زمانی که من میرسم ایران تا وقت عملم 3 روز وقت دارم؟
دکتر برزنجی . 28 /93/1. 100% راضی . رسیدگی بعد جراحی عالی
مریم جان منم تعریف دکتر حجت رو شنیدم،اگر اونی که من می شناسم باشه خیلی معروفه،یادمه توی یزد عمل می کرد،کارش خوب بود وهزینه ی خیلی کمی هم می گرفت.خاله ی دوست من بینیش توی یه تصادف خورد شده بودو همه می گفتن عمرا درست بشو نیست،ولی رفت یزد پیش همین دکتر حجت عمل کرد الان خیلی راضیه
امیدوار :)
مرسی m&m جون.خداکنه.راستی برزنجی حدود قیمتش چنده؟ به جیب ما میخوره آیا؟؟!
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
ازمایشش اگه بگی عجله داری ١ روزه میدن احتمالا، من فک کنم ٢ روز بعدش گرفتم ، اگه سی تی اسکن هم داری که همون روز میدن البته بدون جواب ، من بدون جواب گرفتم
دکتر برزنجی- 25 بهمن
M&m جان

مماخت ناناز شده و فوق طبیعی

هرچی هم که می گذره بهتر می شه، نسبت به عکس اولی که گذاشتی ،روند جا افتادنش کاملا مشخصه

بزنم به تخته خوبچل خوبچلا شده
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من کلا 5 تومان دارم.پس بازم باید پول جمع کنم که.تا من پولم میرسه به اندازه یه دکتری موقع گرون شدنشون میشه و این سیکل ادامه پیدا میکنه
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
فندق شکن جان ممنون از اطلاع رسانیت منم نمونه فقط همین فامیلمونو دیدم که اونم خیلی تعریف میکرد ومیگفت مطبش شلوغه چه خوبه که ما دکترایی که ناشناسن رو هم بهم معرفی کنیم چه بسا که گمنام بودنشون دلیل بر حاذق نبودنشون نیست
2810