2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست
انحراف بینیم ب یک سمت بیشتر شده. جای بخیه ام جوش نمیخوره باز مونده همش خون میاد. برآمدگی و توده دو طرف بالای بینیم دراومده....
بینی من صاف و بدون قوس و انحراف بود قبل عمل. گریه ه ه ه ه ه ه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
شنبه میرم پیش دکتر. اونروز گفت انحراف نداری از بالا. اما من میبینم زیر بینیمو تیغه اش کجه. دکتر گفت اونایی که قبل عمل بینیشون انحراف نداره احتمالش خیلی کمه که بعد عمل کج شه بینیشون
گفت ورمات نا متقارنه . اون توده هارو هم ماساژ داد دیروز اما هنوز نرفته اون توده:-(
امروز گریه کردم خون دماغ شدم. پیشونی و بالای بینیم ورمش بیشتر شد. سردردم دارم. چقدر صبور بودن بعد عمل سخته !
با هر ورم خوابیدن یا بیشتر شدن با اعصاب و روان آدم بازی میشه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا جان ژل کنتراکتیوبکس داده دکتر. روش نوشته ضداسکار. ولی برای من که جوش نخورده هنوز که جوشگاه بزنه!! ولی باز میزنم.خششک میکنه یکم. امشب خودسر آلفای رژودرم زدم
نگران شدم. اگه بخیه 2روز بیشتر مبموند جوش میخورد دستیارش زود کشید:-(
دکتر من تتراسایکلین داد. خیلی زود جای بخیه هام خوب شد الام بیست روز نیست عمل کردم ولی جای بخیه هام خیلی کم مشخصه

اون ژله که برای روی بخیه ها نیست . رژودرم هم برا جای بخیه است که بعدا میزنن. بزار اول جوش بخوره بخیه هات
بخیه منو قبل اینکه جوش بخوره کشیدن بخاطر همین باز شد و شکاف ایجاد شده بین دو لبه برش.بخاطر همین دیر جوش میخوره چون نقطه اتصال بین دو لبه باز شد
الانم همش میترسم بد جوش بخوره یا جاش بد بمونه. همش مبحرفم حس میکنم پره بینیم که جوش نخورده باز میشه.
همشم بخاطر اشتباه دستیار دکترم هست
بنظرت الان چه پمادی بزنم که ترمبم شه جای برش و پوستم بچسبه؟؟؟؟
Samiiiii جان باز شده جای بخیه. شکاف افتاده بین دو لبه برش. پره بینی هست. نمیدونم چجوری چسب بخیه بزنم؟؟؟ جای بخیه هنوز قرمز و متورمه. 11روز از عملم گذشته و روز ششم بخیه هارو کشیدن
راستی دکتر قرص کورتونی داده. این قرص روند ترمیم رو کند میکنه؟؟؟
من ٢٥ روزه با نادریان عمل کردم
اصلا راضی نیستم
بره های بینیم کاملا با هم فرق دارن
و مشکل بدتر اینکه بالا بایین هستن
دکتر که واقعا نادر هست و هیج دسترسی بهش نیست بعد از عمل، دستیار هم میکه ورمه
خدا کنه همینطور باشه
ولی واقعا فکر نمیکنم بالا یایین بودن بره ها با برطرف شدن ورم درست شه

الان جسب دارم هفته دیکه عکس میذارم
Samiii جان بله پردنیزولون 50داده بود 5تا. امروز صبح تموم شد قرصه. فقط 5تا دونه بود
سمت راستمم قسمت بالا یه توده مانند دراومده. شاید ورمه بره ولی یکم سفته
انحراف اوایل طبیعیه؟؟
پره بینی که از داخل برش خورده اونجا باز مونده نچسبیده متورم و ملتهب و قرمزه. روزی 4بار با گوش پاک کن تمیز میکنم داخل بینیمو
دکتر 4شنبه دید چیزی درمورد چسب بخیه نگفت. فقط گفت خودتو تقویت کن
سوراخا هم الان یکم تا به تاست و منحرف سمت چپ:-(
همه اوایل انقدر درگیرن با فرم جدید بینی یا من بدشانس بودم؟؟
من 19 اسفند عمل کردم. 11روز پیش
راستی ابروم خیلی خالی شده دست میکشم چند تار ابروم میاد دستم. ربطی به عمل و مواد بیهوشی داره؟؟
Sevil جان
برای پر شدن ابروهات، از عطاری، روغن زرده تخم مرغ بخر.
و به ابروهات بزن. بهتره با گوش پاک کن به جاهای خالی بزنی. و شب تا صبح بمونه.
یکم بوی متفاوتی می ده، اما بعد چند روز بهش عادت می کنی.
در عرض یک ماه و نیم، ابرهات کامل در می آد به شرط مداومت.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810