2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منم موهای ابرو و مژم خیلی میریزه از روزای تازه بعد عمل بیشتر شده حتی به نظرم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
دقیقا عزیزم بینی های قوز دار حتی اگه فقط قوز برداشته بشه و هیچ تغییره دیگه ای هم نداشته باشن خیلی عوض میشن
اما بینی کم کار باید خیلی ظریف و با دقت عمل بشه
مردد نباش عزیزم عمو دکی خیلی صریح صحبت میکنن تا کسی که میخواد عمل کنه با اطلاع کامل و اطمینان این کارو بکنه
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
الهام جون تمام رخم رو ایشالا ورمم بهتر شد میذارم .. تمام رخم هم راضیم به نظرم ورمش بره خیلی قشنگ تر میشه..
عملم خوب بود .. روز عمل با کلی استرس با شوشو رفتیم بیمارستان فرمانیه .. بعد از لباس پوشیدن و اینا رفتم بالا اتاقاعمل .. همسری هم اومد.. خدافظی کردم رفتم اتاق عمل.. دکتر یه ربع دیر اومد.. کلی با پرستارا و داداش دکتر که دستیارشه و خیلی هم مهربونه حرف زدم تا استرسم کمتر شد گفت چه مدلی میخواستی گفتم طبیعی.. دکتر اومد سلام کرد و یه کم سر به سرم گذاشت و بیهوش شدم.. سه ساعت تو اتاق عمل بودم .. بعدم به هوش اومدم خیلی شنگول بودم دقیقا انگار مست کرده بودم خیلی هم چرت و پرت گفتم... تهوع نداشتم اصلا.. سر گیجه هم کمی.. با اینکه بدنم خیلی قوی نیست ولی خیلی خیلی راحت بود واسم ..همین.. روز بعدم داداش دکتر گچ پیشونیم رو وا کرد و روز بعدشم تامپون رو رو دراورد.. از اون روزم هر هفته میرم مطب واسه معاینه و اینا.. چند روز پیشم تلقو داروردم هنوزم قاب رو بینیمه... دکتر هر روز فقط یه عمل میکنه که دقتش نیاد پایین.. راستی دکتر مدل لب بالامم عوض کرده .. اوایل فکر میکردم ورمه.. ولی خودش گفت اصلاحش کردم.. گوشتی تر شده :دی
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)
سلام دوستان کسی میتونه بهم یه دکتر خوب معرفی کنه ایام عید میخوام عمل کنم واسه شهریور ۹۳ که عروسیه قبلا چایچیان و یکی از دوستام بهم معرفی کرد که بچه ها اینجا خیلی ازش ناراضی بودن حالا موندم چیکار کنم؟ استرس دارم نمىخوام کارم به ترمیم بکشه اگه مىشه کمکم کنید:-(
2810