2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مرسی ماری جون ، چقدر میشه این تامپونو تحمل کرد ، اخه دکترا دو روز بعد از عمل میکشن اما بعضیا میگن اینقدر سخته که همون فردای عمل میری میکشیش ، حالا واقعا تحملش اینقدر سخته
خدا جونم منو به آرزوم برسون
نه اصلا سخت نیست .. زود عادت میکنی که با دهن نفس بکشی .. من دو روز تحملش کردم .. موقع کشیدنش خیلی میترسیم حاضر بودم بمونه تو بینیم .. ولی کشیدنش هم خیلی خیلی راحته چون چربش کردن راحت در میاد .. فقط چندشت میشه .. اصلا به سختیاش فکر نکن..
کی عمل داری ؟ با کی ؟
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که عمل کردین و جوش سر سیاه رو بینیتون زیاد شده .. من یه کوچولو جای یکی از بخیه هام مونده .. دکتر گفت میره ولی اصرار کردم پماد بزنم گفت رژودرم بزن.. دفترچشو که خوندم دیدم واسه جوش سر سیاه هم استفاده میشه .. استفاده کردم دون دونا داره برطرف میشه .. فقط قبلش با دکترتون مشورت کنین
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)
سلام بچه ها
من آبریزش بینی دارم همش با دستمال بینیمو میگیرم
خیـــــــــــــــــــــــــــــلی ببخشید فین هم میکنم بعضی وقتا خیلی اذیت بشم یواشکی بالا هم میکشم که نیاد نمیشه تمییز کرد با چسب
امروز بیرون بودم یه آشنا دو ساعتی با هم صحبت میکردیم گفت تو با اینکه کمتر از یک ماهه عمل کردی خیلی به بینی یت دست میزنی یا مگیریش یا خیلی راحت میخندم اینا تاثیر داره؟
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
فارینا جون من اصلا عین خیالم نیست که تازه عمل کردم ، فقط فین شدید نمی کنم و همش هم مواظبم یه چیزی نخوره به بینیم خیلی از این مورد می ترسم ، وگرنه منم راحت میخندم ، خمیازه می کشم ، أدامس میخورم ،....
دکتر برزنجی- 25 بهمن
m&m جان منم همینطوریم خمیازه راحت میکشم غدای سفت و ادویه جات تا دلت بخواد میخورم به شدتم فین میکنم چون بینی اذیتم میکنه
قربونش برم همش هم عطسه میکنم
همش هم به خاطر آبریزش بینیم یه چیزی توش میکنم
فک کنم از اولش هم بزرگتر بشه
من نمیدونم چرا میگن نکنی این کارارو؟ دلیل علمی داره؟
دکتر محبی 26 بهمن
دوستان یه سایتی معرفی میکنم که مراحل تغییر بینی رو با عکس نشون داده بعد از عمل :
http://www.deantoriumi.com/faq2.asp
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
Samy جان،بینی قوزنداشت ارتفاعش بلندبودنوک بینیم تپل بودگوشتی بودتوی سی تی اسکن انحراف بینیم معلوم نبودبین دوتاچشمم انحراف بدی داشتم عملموسخت کرد.سامی گفت تا٧٥درصدخوب میشی گفت ارتفاعشوکم میکنه تاجایی ک بشه گفت بستگی ب پوستت داره.پشت لبمم بلندبود.فقط تنهاچیزی ک الان معلومه سوراخای بینیمه ک متقارنه البته شایدتلق برداره تغییرکنه ولی الان خوبه.
به منم دکتر چیزی نگفت ولی اینقد که دیگران تاکید میکنند همش فک میکنم چسب و بردارم باید با خاک انداز بردارم بچسبونم سر جاش اینقد که میگن می افته و کج میشه
نمیدونم واقعا می افته یا نه؟
دکتر محبی 26 بهمن
m&m جان مرسی عزیزم آره خیلی به دردم خورد چون من بدون دلیل بگن بهم کارمو انجام بدم الان دلیلشو گفتی رعایت میکنم

ghoghnoos جان چیزی که گذاشتی عالی بود m&m شما هم ببین که مثل من نگران ورم بینیت هستی
دکتر محبی 26 بهمن
2810