2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسترن چیزی توش میکنی ؟ خون چرا ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
نه .ازاولش هم یکی ازسوراخای بینیم خون می اومددکتردیدگفت هیچی نیست وقتی تامپون درآورد دوباره اومدم خونه شروع کردخون اومدن پنبه بایه قطره ک دکتردادخیس کردم گذاشتم ولی خون میاد
Mary joon
نیمرخت عالیه
میشه خواهش کنم از تمام رخت هم عکس بذارى میدونم که ورم دارى اما من چون انحراف داره بینیم میخام تمام رخت هم ببینم ،
اگه میشه بیشتر دو مورد دکترت و عملت بگو
مرسى عزیزم
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
نسترن جان

نگران نباش خانمی نا سلامتی عمل کردی ها منم تا دو سه روز اول خون آبه میومد از بینیم البته من تامپون نداشتم ولی طبیعیه عزیزم نترس اگه زیاد بود به دکترت بگو
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
نسترن دکترت کی بوده؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
بالاخره با سامی عمل کردی پس، مبارکه، چه جوریا بود راحت بود؟ از کلینیک راضی بودی با خود دکتر؟
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نسترن احتمالا راه تنفست بستس چون تلق تو بینیت داری، سامی تلق میزاره نگران نباش اون رو بر داره راحت نفس میکشی
آره عزیز.پرستارای کلینیک خیلی خوب بودن .سامی هم عالی بودهم برخوردش هم مسئولیت پذیریش تاآخرعملش بااینکه عملم من طولانی شدهمه کادرش وایسادن(یه دکتری اونجابودعمل میکرددکتربیهوشی و...میرفتن ولی سامی نمیذاشت) من خیلی نازک نارنجیم برای همین اذیت شدم ولی دونفره دیگه بامن عمل کردن عادی بودن خیلی هم حالشون خوب بود
خانم گل سلام.اول ک رفتم داخل اتاق عمل اصلااونجوری ک فکرمیکردم نبودبعددیگه رفتم روی تخت ک خابیدم خیلی ترسیدم یکم گریه واینا سامی حرف زدباهام دیگه بیهوش شدم پنج ساعت عملم طول کشید بهوش اومدم یه پرستاره اونجابودمردبودمحکم گرفته بودمش میگفتم مامان وبعدشم سامی گرفتم میگفتم نبایدبری دکترنروبیچاره اونم وایسادتارفتم توبخشاولش ک اومدم توبخش اصلادردنداشتم ولی فرداش ک اثرداروبیهوشی رفت اذیت شدم
2810