2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

س مرسی دوستان بینه من ی چیزی ت مایه های بینیه آنیستا و آمین بود الان عکسشو ندارم من تهران عمل نکردم خرم اباد ب دکتر محمد علی زرین قلم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
سلام امین جون راستش این دکتر ک من رفتم نیشش تهرانیه فک کنم هفته ای دوبار میاد اینجا ویزیت میکنه و میره زیاد معروف نیست اینجا من ت عمل انجام شده قرار گرفتم .حالا جریانش مفصله ولی رفتم بیماراشو دیدم .دیدم سبکش طبیعیه و ناراضی نداره و همه خوب شدن و منم دلو زدم ب دریا خخخخ ولی درمورد دوستت اینجا ی دکتره خیلی خیلی معروف و کاربلد داره ک صد درصد دوستتون میشناستش من پیش ایشون برای یکساله اینده نوبت داشتم ینی باید یکسال ت نوبت میموندم ک تازه ویزیتم کنه اقای مهران مرادی دکتره سر شناس و کاربلدی هستش من الان فک میکنم اگ صبر میکردم پیش ایشون شاید خ بهتراز این میشدم گاهی پشیمون میشم ولی بازم خوب دقت میکنم از بینیم راضیم همون چیزی شد ک میخاستمو همیشه فک میکردم ب نظرم ب دوستتون بگید تهران اومدن کار اشتباهیه درحالیکه این دکتر اینجا هست ن اینکه دکترای تهران خوب نیستن منظورم وقتو هزینه اضافی و دردسرشه برای راهه دور البته غیر از ایشون اقای سیروس کاظمی هم خ معروفن ایشونم سبکه خودشونو دارن اگ بهش بگی حتمن حتمن میشناسه دوستت
من راستش بینیم ایرادی انچنانی نداشت جوری ک همه شوکه شدن وقتی فهمیدن عمل کردم بدون استثنا هرکسو میدیدم میگفت ت چرا؟؟؟؟؟؟؟
ولی خوب خودم رو ی جیزایش حساس بودم و همون برام کافی بود من ی غوز نخودی داشتم و ی نوک ک خاستم اوناش گرفته بشه و نخاستم خیلیم سربالا و فانتزی باشه ک خدارو شکر همونم سد
ب قول ت آمین من چون بینیم کم کاربود زیاد تعغیراتش ب چشم نمیاد اگ ب کسی نگم کسیم متوجه عمل بینیم نمیشه حتی کسانی ک قبلن دیدن منو فقط رفعه ایراد بود برام
دوستان چقدر خوبه بینیاتون مبارک همتون باشه.من عکس گرفتم دوباره پاکش کردم!بینیم خیلی وحشتناکه!میدونم ورمه ولی اصلا غیر قابل تحمله برام.اقا مانی من از همین میترسم که عکس نمیذارم.تا حالا تو هیچ تاپیکیم عکس نذاشتم.اشنا زیاد دارم و میدونم بدشانسم!میترسم عکس بذارم تو فضای مجازی کلا!ولی تصمیم دارم هرموقع واقعا شکل و اندازه بینیم خوب شد که معلوم نیس کی این اتفاق میفته گاهیم با خودم فکر میکنم شاید این اتفاق نیفته!حتما یه عکس میذارم که فقط بینیم معلوم شه بقیه چهره م مشخص نباشه.بینیم یه مدته که بازش میکنم میبینم انگار به یه سمت بیشتر متمایل شده.اوندفه از دکتر پرسیدم گفتم کجه گفت نه و ورمه و فلان ولی نگرانم راستش.واسه شماها پیش اومده نامتقارن باشه یا به یه سمتی بیشتر متمایل باشه؟
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
مریم: اگر چشماتونو سیاه کنید مشکلی پیش نمیاد. من عکسی که گذاشته بودم صورتم کاملا معلوم بود. معمولا سمتی که بیشتر تراشیده میشه ورم بیشتری داره و باعث عدم تقارن میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
خوب فلفل جان خدا روشکر که رفع ایراد شده وراضی هستی.دیگه فکرشم نکن گاهی همین کار بلدا ممکنه خراب کنن حتما خیری در کار بوده .الانم که بینیت خوبه به نظر من اینکه عملی به نظر نیاد یه حسنه واقعا.از داسوزی و توضیحاتت ممنونم حتما این نظراتت رو به دوستم منتقل می کنم واقعا سپاسگزارم ازت
وجود انحراف بینی و همین طور سمتی که بیشتر روش کار شده باعث حالت نامتقارنی می تونی بشه من تا حدود دو ماه پره ی چپم کاملا بزرگتر و پایین تر به مرور بهتر شد تا کاملا برطرف چون من سمت چپم از اول بزرگتر بود و غیر قرینه فکر کنم دکتر تو اون قسمت کار بیشتری انجام داده بود.وکلا اینکه گاهی کج دیده بشه ممکنه پیش بیاد باید صبر کرد.
2810