2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام بچه و اقا مانی من دوماهو ی هفتست عمل کردم عکس دماهگی بینیمو میزارم ببینیت نظر بدین البته دوستان دیدن شما ببینید بعد درموردش توضیح میذم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بینیه من ت حدودی مثه بینی آنیستاس البته ن ب اون شدت کمی ریزتر و اینکه خاستم طبیعی باشه و زیاد سر بالا وفانتزی نشه
از نمای روبرو هم غیر قرینه ب نظر میرسه ک اینطور نیست ت عکس اینطور شده نمیدونم چرا
البته ورم داره هنوزم ی مشکلی ک دارم جای بخیش قلبمست و کمی حالت افتادست و ورم داره ایا این رفع میشه و نوک بینیم هنوز قلمبست
و البته داره هرروز قوس میگیره روی بینیم دوستان چ وقت متوجه میشیم ک ورم خابیده وقتی ک ب دستمون غضروفو احساس میکنیم؟؟؟؟ من دست میزارم رو غضروفه بینیم حالت بادکنکیه مثه اینه ک زیرش نرمه انعطاف داره راهنمایم کنید لطفن
فلفل بینیت خوب شده مبارکه ولی باید بهت بگم که هر روز بهتر وبهتر می شه من خیلی تغییر کردم ورم گاهی باعث غیر قرینگی می شه چون یکدست فروکش نمی کنه نوک بینی ورمش از همه جا دیرتر میره
آنبستا خواهر من‌دو وجب قوز داشتم تو تمام رخم معلوم نیست اصلا بابت همین قوز تصمیم گرفتم به عمل واینکه من یه بینی طبیعی معمولی می خواستم که ایراداش گرفته بشه دکتر طبیعی کار می خواستم .پس به نادریان اصلا فکر نکردم .چون با خواسته های من جور نبود.
آمین: یه دونه عکس گذاشته بودین. از اون زاویه خوب بود ولی خب ورم داشت هنوز آنیستا: اکثر دکترا قوز و شکستگی رو کامل بر نمی‌دارن دکتر دینی تا اونجا که دیده بودم قوسای زیادی به بینی میداد ولی دکتر با اخلاقی بودن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
فلفل:
مبارک باشه
بینیتون خوب و بدون ایراد عمل کردین
بیشتر ورم تا ۱ سال طول میکشه
لطفا لیست رو پر کنید تا اسمتون رو قرار بدم به دوستان بشه کمک کرد
لیست صفحه اول تایپک هستش
ممنونم نکته آخر قوس بینیتون هر سال کم و کمتر میشه نگران نباشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آمین: وجدانا اگه بینیتونو دوست دارین حالشو ببرید :))
ممنون آقای مانی یعنی خوبه، بده من که آره عکسای بالا میزان حالم رو نشون می ده ولی یادمه چند ساله پیش نظر خیلی مثبت راجع به ابیانه نداشتین می خوام کار رو ارزیابی کنید و نظر خودتونو بگید
آمین: خب خیلیم عالی لذتشو ببرید :) منم به نظرم بینیتون خوب شده ولی ورم داره. دود و نمک و اینا رو تعطیل کنید بهتر میشه البته کلی گفتم نمیدونم که قلیون و ... استفاده میکنید یا خیر
2810