2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
متوجهم آمین جان،درست میگی نه دوستم خواهش میکنم شما هم قصدت چیز دیگه ای بود که باعث سوء تفاهم شد😙
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ عزیزمممم بخدا منم انقد دل کوچیکممم به قول مامانم،هیچی تو دلم نیس ای جااان به سن و سال که نیست؛ادم باید دلش جوون باشه،انشاالله همیشه دلت شاد و جوون بمونه باش عزیزم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
آمین جان مبارکت باشه بینیت خیلی خوب شده تمام رخ بینیه منم تقریبا همین شکلیه😉
سلام عزیزان.سوگلی جان ای ول داری هوارتا.ازشما انتظار رفتار به این قشنگی رو میرفت.عزیزم بزرگواری.من هم عید رو به همه تبریک میگم.آمین جان بابت عکست ممنون.مانی عزیز پیشنهادات عالیه.به خصوص در مورد گذاشتن عکس.ولی ای کاش عکس بعد و قبل عمل با هم گذاشته بشه. فکر کنم در تصمیم گیری بی اثر نباشه.بازم ممنون از همه که وقت میذارن و میان اینجا برای کمک به همنوعشون.روزتون آرام.
مهربانو جان فدای شما خانوم،لطف دارین بهم عزیزم😘❤ بچه ها منم بعدا عکسمو میذارم😉 هویج جان شما به این بینی میگی گنده،پس هنوز بینیه گنده ندیدی😅اگه دکترت خوب باشه از بینیت یه بینیه خیلی خوشکل درمیاد😍 سجادیان به نظر من کاراش بگیر نگیر داره عزیزم بعضیا رو خیلی خوب درمیاره بعضیا رو ناجور به نظرم یه دکتر کم ریسکتر پیدا کنی بهتره گلم
2810